הוידוי החדש שלי

1איב

New member
הוידוי החדש שלי

כרגיל כמו שאר הוידויים הוידוי הוא על מין (אלא מה...) יום שבת יצאתי עם חברות לדיסקוטק. בזמן שרקדנו נתקלנו בחתיך לא נורמלי. כול אחת התפללה בלב שהוא ישים לב אליה אבל הוא אפילו לא הסתכל לכיוון שלנו. החלטנו לרדת מהנושא. לאחר כשעה הוא ניגש אליי הציג את עצמו ובילינו את שארית הערב ביחד. בערב הקפצתי את חברות שלי הביתה והוא בא איתנו (אין לו אוטו...). בסופו של דבר נשארנו לבד ועלינו אליי. מפה לשם התחלנו ``להתעסק`` עד ששנינו היינו ערומים. הוא נעמד מולי ולא ידעתי אם לצחוק או לבכות. מול הגוף השרירי והיופי המדהים היה איבר קטנטן... וכשאני אומרת קטנטן אני מתכוונת לכזה קטן שאם את יושבת עליו הוא לא נכנס (סליחה על התיאורים הבוטים).בקיצור הוא נשכב עליי - אין לי מושג מה עשה כי לא הרגשתי כלום וגמר אחרי דקה. בקיצור זה היה הזיון הכי מאכזב של החיים שלי עד היום. המסקנה שהגעתחי אליה בעקבות זה היא שיש דברים שצריכים להשאר בגדר תעלומה. - אם לא הייתי שוכבת איתו הוא עדיין היה הגבר המדהים ביותר שראיתי אבל עכשיו אני יודעת שכמו כולם יש לו חסרונות ואפילו חסרון גדול. בעצם קטן..... איב

קרני

New member
ואולי...

זה מה שקורה כשעושים סקס עם מישהו שלא אוהבים ושלא מקבלים אהבה... - פחות אכפת פשוט - ``אז לא הייתי הכוכב של הלילה שלה, אבל אני הרגשתי כמו ירח מלא...`` לפחות היה מוצא דרכים אחרות לענג אותך התולעת (ולא רק לדגדג אותך...;-)) מקווה שהפעמים הבאות תהיינה יותר מוצלחות, מרגשות ואוהבות... לחיים על הוידוי אחותי!!! :)) יום טוב (במקרה שלך אולי... לילה טוב:)) _ @ J U

1איב

New member
אחותי צר לי לבאס אותך

אבל הוא גם לא דיגדג לי. שיהיה לכולכם שנה טובה עם הרבה ימים ולילות טובים. איב

ירמיהו

New member
איפה הייתם כש..............

איב החמודה אני נהנה לקרוא את הסיפורים (וידויים) שלך. לא נשאר לי אלא להתפוצץ ולשאול איפה הייתם כשהייתי צעיר ויפה ולמה הגלובליזציה (אינטרנט) לא ארעה כשאני הייתי בן 20 פלוס. בכל אופן אני נהנה לקרוא.............. שתהיה לך ולכולנו שנה מצויינת ושיתגשמו כל חלומותינו.......

1איב

New member
תודה על האיחולים אבל

רציתי לדעת מה היה קורה אם האינטרנט היה כשהיית צעיר ויפה? שנה טובה לך ולכולם. איב

ירמיהו

New member
איב, ממני המעריץ

שלום איב, כאחד שמעריץ ואוהב את הסיפורים (וידויים) שלך, בתשובה לשאלתך. כפי שידוע לכולנו אחד הפלוסים הגדולים של האינטרנט הוא הגלובליזציה, דהיינו כפר עולמי קטן, חשבת פעם איזו טכנולוגיה זו ולאן הגענו, זה פותח לנו חלון ענק לפגוש זה את זו, וזו את זה בכל מקום על פני הגלובוס. פעם אני פוגשים חתיכות רק במועדון, ולא כולם וכולן היו באים לשם, רובם התביישו, היום זה נגמר............ הכל פתוח וכל האופציות להכרויות קיימות.......... ואנחנו החתולים וכמובן החתולות היינו חוגגים עד בלי סוף....... שתהיה לנו שנה מתוקה, וכפי שכבא אמרתי שיתגשמו כל חלומותינו........ ביי........................ (ביום מן הימים אתוודה על הכרות משגעת ורטובה שהייתה לי לאחרונה (וירטואלית) עם צעירה משגעת מהפיליפינים).

1איב

New member
לירמיהו

אני אישית ממש לא בקטע של הכרויות באינטרנט וגם לפורום הזה הגעתי מרוב שיעמום בעבודה (וטוב שהגעתי... ). כמו שאמרתי שתיהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת. איב. נ.ב נהיו לי מעריצים.... :)

קרני

New member
ראוי יותר לשאול...

איפה אנחנו היינו היום (או איפה הילדים שלנו יהיו...) אם הגלובליזציה וההתפתחות הטכנולוגית והליברלית, הייתה כבר מהדור שלך...?! מה אתה אומר? שנה טובה גם לך :)) @ @ J U

ירמיהו

New member
מה שנכון נכון

מהבחינה הזאת אני מעט מקנא בילדים שלנו בני העשרים, הם נולדו ישר לתקופה הכי טובה לדעתי. לא שבשנות השישים היה רע, אבל מי זוכר. שתהיה לכולנו שנה מצויינת ושיתגשמו כל חלומותינו. שנה טובה.......................

קרני

New member
ירמיהו :)

בהחלט מסכימה עם ההנאה הגלומה בעניין הליברליות שציינת... אני לפעמים מנסה לדמיין אך העולם היה נראה לפני 20 שנה. תמיד אומרים`` : ``זה לא כמו שהיה בימים ההם...`` נשמע לי מאוד קסום! :) נשמח לשמוע ממך עוד, אתה נשמע כמנוסה וכמסתיר סוד כך שזה חייב להיות מעניין... :) שנה טובה גם לך! @ @ J U

למעלה