הויזור נתקע לי

הויזור נתקע לי

שום ריסט לא עוזר. זו פלטפורמה של פאלם. יש למישהו מושג מה עושים?

yoovee

New member
*שום* ריסט? מה לגבי warm-reset? יש

פרטים ב-FAQ אבל בקצרה זה ריסט כשהחץ למעלה לחוץ בו"ז - ניסית? זה כמעט fool-proof, כך שאני באמת סקרן מה הסימפטומים (תאר בבקשה). השיטות הקלאסיות לפתרון במקרה שבאמת שום אתחול לא עובד (גם לא אתחול-[הס מלהזכיר]-קשיח), זה להמתין שהסוללה תתרוקן לגמרי (או לחילופין לנתק אותה אם אין לך סבלנות לחכות ויש לך סבלנות להתעסק עם הברגים - אאז"נ הוייזור מגיעים עם מברג בתוך הסטילוס [כן, כן - נשמע כמו יופי של כלי להפרת אחריות מאת היצרן עצמו, אבל אאל"ט זה לטובת כרטיסוני ההרחבה]). בכל אופן, גם כשתתגבר על הבעיה אל תשחזר הכל מייד, אלא התקן תוכנה תוכנה מאפס כדי לאכן את הבעיה שתקעה לך את הוייזור הקשיש.

יובי, תודה על התגובה

זה אני Specialofer, החלפתי את ה"ניק" ב"ניים". ניסיתי את המלצתך עם החץ למעלה בו"ז. כלום. זה כל הזמן עם מסך Palm Computing Platform כאשר יש ריבוע קטן מהבהב בקצה השמאלי העליון של המסך. הוא גם לא כבה, ולא עושה סימנים של נטען. לשלב הברגים לא הגעתי והשאלה אם בכלל להגיע. אני אוהב את הויזור פרו הזקן הזה ששירת אותי נאמנה עד שלשום. דקה לפני שאני מעביר אותו לארכיון וקונה איזה מיו צבעוני ודנדש אני בכל זאת מנסה לעשות החייאה. מתוך אהבה ורספקט לאולד בויס. אם יש לך עוד רעיון אשמח לשמוע. ושוב תודה על התגובה.

למעלה