kittycatbone
New member
הויעהויע!!
שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלום^^ אני שמחה לבוא לכאן ולראות פורום כזה... פעיל
לפחות כך זה נראה
אז......... התגעגעתי נוראאאאאאאאאאאאא^^ (ולאלה שלא מעודכנות כי זה לא שכולם אמורים לדעת על זהXD הייתי בצרפת לשבועיים ככה) והיה ממש כיף
ועכשיו אני חזרתי, והייתי אמורה להיות בכנס של התזמורת אבל לא, התבטל בגלל המלחמה
בכל מקרה.. חזרתי עם המון שלל מגניבי
ומבחינת אורלנדו פוינט אוף וויו! נתחיל בעובדה ששודדי הקאריביים 2 יצא בצרפת רק ב2 לאוגוסט איזה מוזר
ואני כזה במטרו לפני שיצא רואה בכל פינה פרסומת כזאת לפרומו של גולגולת כזאת של שודדי הקאריביים. ואז כשחזרתי מהעיר ליד הים שניתקה אותי מפאריס אני רואה במטרו אחרי שיצא הסרט מלא מלא פוסטרים ענקיים כאלה של אורלנד
, ג'וני
וקיירה|אדיש|!!! ומה עוד יותר מעעעעעעעגניב?? שכל עיתון שאני רואה יש בשער כזה אורלנדווו או ג'וניייייי...
והעיתון ONE שקניתי כבר פעמיים בשנתים האחרונות שכותבים שם הרבה על אורלנדו וכאלה.. לא רק שהיה במוסף הרגיל של החודש פוסטר גדול ומדהים של אורלנדו!! (רק עם סיכה על העין בלע
) אלא גם הוציאו מוסף אחד שלםםםםם רק על שודדי הקאריביים 2!! שבו יש עוד פוסטרים של אורלנדו, ג'וני וכאלה!!! יאמ יאמ יאמ. ועכשיו החדשות בשבילכן
אין לי יותר מקום בחדר לפוסטרים *סניף סניף* אז אני מוכנה לתת לכל מי שרוצה את הפוסטרים הנ"ל של ג'וני או אורלנדו או קיירה (בלע) מי שרוצה.... ואני אצלם לכם שתראו מה בדיוק אני מתכוונת
להלה וזהוווווו.. סוף סוף חזרתי
והממ זהו^^ אוהבתותכן! ואני אנסה עכשיו להתחיל להתעדכן קצת בכל הנוגע ל..פורום!
שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלום^^ אני שמחה לבוא לכאן ולראות פורום כזה... פעיל