הוי אלוהים אני לא יכולה יותר

מית צאן

New member
הוי אלוהים אני לא יכולה יותר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

אתמול הייתה אזכרה לדוד שלי, הוא מת באימונים והוא נחשב לחלל צה"ל...
אתמול הייתה האזכרה הראשונה שהייתי בה, ולא בכיתי, אבל בסוף, אבא שלו דיבר והקול שלו נשבר כזה וזה ריגש אותי ואני בכיתי... לדעתי הייתי היחידה שבכיתי וזה היה כזה עצוב
אני לא חושבת שאני אבוא יותר לאזכרות...
אני הרגשתי שיש לי כאן מספיק חברים כשי לשתף אותם בזה...

yaeluv

New member
../images/Emo24.gif ברור שיש לך!! כאן זה המקום

שמלא בחברים תומכים ואוהבים!! אני אף פעם לא הייתי באזכרה, ולא בכיתי בשום יום זיכרון, אבל זה בגלל שאני לא מכירה מישו קרוב אלי שנחשב חלל..ושלא יהיה טפו טפו טפו...אבל אני מכירה את ההרגשה שמדבר כזה מתכילים לבכות..אני יכולה לבכות מסרטים שיש בהם קטע דומה..

מיתוש, זה המקום לקבל עידוד

תזכרי, על כל בן אדם שמת, נולדים שניים אני הייתי בכמה אזכרות של בני משפחה,ואני יודעת שזה מאוד עצוב לך *מוחצת מיתוש בחיבוקי* אני יודעת כמה זה עצוב לשמוע בן משפחה דרגה ראשונה מדבר על מי שמת.... אני מבינה אותך *מחבקת מיתוש שוב*

loligoth

New member
../images/Emo54.gifמיתוש...

אין שומדבר רע בלבכות, באמת. זאת דרך להשתחרר ולהרגיש טוב יותר... תרגישי טוב מתוקה

YuviChan

New member
עמיתו'שלצוקיטה

עשית דבר טוב שפנית לפורום, בשביל זה יש חברים..וזה טוב מאוד בכית..זה בטח שחרר...
לזכר הדוד של עמית, חלל צה"ל אמיץ

NarakuDaBoss

New member
זה נכון,

אז מה אם אנחנו לא מתראים כול יום כמו חברים בבצפר, אנחנו תומכים בך ומעודדים אותך באותה המידה. לפני שנתיים מת גם הדוד שלי, מסרטן. גם אני הייתי עצוב מאוד, אבל אז חשבתי על איזה אדם טוב הוא היה, ושאם יש דבר כמו גן עדן הוא בטוח הגיע לשם. אני בטוח שכך זה גם עם הדוד שלך.

תותי 14

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif אני לא כל כך מכירה

ולא יודעת מה להגיד במקרים כאלה.. אבל אני מבינה אותך!

Kiku

New member
זה באמת טוב שבכית

כי זה באמת משחרר ועוזר... אבל לדעתי אולי כדאי שתבואי לאזכרות... נכון שזה עצוב, אבל צריך להראות שזוכרים את האנשים שנפלאים שכבר לא איתנו. ואני בטוחה שאת זוכרת אותו גם ככה, אבל אזכרה גם מראה שכולם זוכרים אותו ביחד... לדעתי... וזה טוב ששיתפת אותנו בזה! זה טוב להוציא דברים החוצה! תרגישי טוב!

Naraku SeXy

New member
אזכרות זה תמיד עצוב .

הייתי באזכרות של סבא רבא שלי שאהבתי מאד, ולבכות תמיד עוזר ! ואת תמיד יכולה לפנות אלינו ! אוהבים אותך !

PakoLina

New member
הו, עמית..../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אני כאן איתך
*חיבוקי* נישוקי* אל תדאגי.. לומדים לחיות אם דבר כזה זה לא כל כך נורא
אני חיה עם דברים דומים הרבה שנים.. זה יעבור, מבטיחה

למעלה