הוי האומרים לטוב רע ולרע טוב.

playtrip

New member
הוי האומרים לטוב רע ולרע טוב.

עכשיו אני יודע מדוע חייתי בפחד כל אותן שנים, מדוע רצו לי בראש המחשבות שאפגע במישהו. תכניסו דברים לפרופורציה! משתמשים שונים בפורום הזה גינוי בפני ערכים כגון נתינת צדקה ואהבה לזולת ובו זמנית הצדיקו ערכים של פדופיליה וקטילת חיים! לעזאזל!!!

תחשבו היטב ותביטו היטב, אומרים על צדקה שהיא מצילה ממוות!!!כמה מקרים בהם נתינת צדקה הביאה לסבל ומוות של אדם שאתם מזדעזעים כל כך מזה שאני אוהב לתרום?! בכמה מקרים אהבת הזולת הרסה את העולם שאתם מצדיעים כל כך לשנאה ומזלזלים באהבה?! שאתם בוחרים לקנות אצל החנווני עם השנאה שלכם במקום שיהיה לכם ברור שנכתב בריש גלי "ואהבת לרעיך כמוך"?!

תשאלו את עצמכם כמה מקרים של רצח ופדופיליה הסתיימו בטוב?
אל מול צדקה שהצילה חיים של אנשים, על כמה מקרים של חיים שנהרסו עקב אונס יצא לכם לשמוע שאתם מעזים בכלל להצדיק שנאה ולגנות אהבה וחסד?! איך אני אמור לקבל את חלחלת נפשכם הפגיעה והזעזוע כשאני מגלה שאהבה ללא תנאי היא הפתרון, ושמחה היא הפתרון ואתם תגידו לי שזו דרך הולכי המקדשים הנעלמים אי שם במזרח, ומניפולציית הסיינטולוגיה ותאוות המורמון? כמה תירוצים יהיו לכם לגרום לי להשית עצות רעות בנפשי ואח"כ תזדעזו מזה שיש לי בעיה כי אני מלא שנאה ומרגיש דחף בלתי מוסבר לפגוע באלו שאני חי איתם?! ילדים, נשים, חולים ומבוגרים?

כאשר אתה מרוקן את הלב מדבר אחד אתה מכניס דבר אחר, למה אין לאחד מכם לרפואה שרבתי נגדו שום רצון לבוא באהבה ללא תנאי, אהבה שנקרעה מליבי באכזריות וייסורים וריב ומדון וויכוח, להפוך את ליבי לבור נשבר שלא יכילו המים, לרוקן את שפע החדווה, ההתלהבות והאהבה מהלב שלי ולמלא אותו בעקרבים ונחשים של פחד, חשש, שנאה, נקם ותאוות בשרים לאלו שהכי זקוקים להגנה ורחמים בעולם הזה? כיצד נלחמתם בי ככה וכמעט גרמתם לרגלי לנטות מכל דרך ישר וסיכנתם פוטנציאלית את הגוף והנפש שלי, הבאתם אותי כמעט להרקב בכלא עם גולגולת שבורה מן נקמה פוטנציאלית של עבריינים בי על כך שהייתי אונס ומכה? מהיכן החוצפה שלכם ללגלג ולבזות ולחכות שנים למשיח ועוד להקשות עליו לבוא בדרך הזו? או שאולי, אם זה לדבריכם המשיח שאמור לבוא בחר באטימות הזו לאהוב ללא תנאי והוא מחכה לזמנים עתידיים עדיף שלא אחכה לו?!

"You seem to me that you do not realise how many are lost in this world! There is no place for clarity near the stars above! Pass on the love!

So come go with me, love my way, I wanna show you love."

אבל במגע עם כולכם אתם מרגישים כאילו אתם רחוקים לחלוטין מהדברים האלו, אין לי את מי לאהוב, אבל לחלוטין אני יוצא מדעתי שהתאמצו בכל דרך לקרוע לי את הלב ולאבד לי את האהבה מהלב וגינו בפני עשיית חסד עם מגוון משלים ותירוצים שחלק מהם הם של רבנים ואנשי דת שאין בכלל אהבה בליבם מלבד תוכחה וזלזול... הם לא מרגישים לי כאילו הם אוהבים אותי, אנשים יגידו שהכל לטובה וישלימו עם הרג ועינויים של ילדים קטנים על ידי דאע"ש... אולי עשיתי את הדבר הטוב ביותר שהאזנתי בתור נער לכל שיר שרק מדבר על לאהוב ללא תנאי במקום לשמוע תוכחה וגערה של אנשים אותם אתם מחזיקים לבעלי חוכמה...

הוי אלו שגינו את הצדקה, האהבה והחסד, החלישו את כוחי מלעשות אותם והצדיקו את הביזוי המיני את הרצח ואת הגזלה. הכניסו לי תירוצים ללב ולדעת לבצע אותם כאילו העולם הזה מציע רק אותם ואותם בלבד!

playtrip

New member
כמה הרעיון של חפיסת קלפים הוא עמוק.

אס מכניע מלך ושתיים לב שהוא הקלף הכי חלש במשחק שמסמל ענווה מכניע אס... דמיין אס מקצועי שכמוך מכניע את מלך מלכי המלכים, ואיך ענווה היא זאת שמכניעה אותך כשאתה הראשון למלכות... ישתבך הבורא שכך הוא עשה לי.

playtrip

New member
אני סולח לרב ברלנד.

אני יודע כמה היצר שלי גדול אז אני לא יכול לשפוט את הרב ברלנד, מסתבר שיכול להיות רב גדול שגם נופל לתאווה ענקית וכבר אמרו שכל הגדול מחברו יצרו גדול ממנו, זה לא אמור לקרות אבל זה בכל זאת קרה וגם לרב גדול, הוא רק ראוי לרחמים וזקוק לתיקון התאווה שלו, אני לא יכול ממש להאשים אותו אם העונש היחיד במדינה על עבירות מין כאלו הן כליאה, אין אפילו לאנשים שיטה לסלק את היצרים הנבזיים שלהם אחת ולתמיד, זה למה אנשים מעשנים ולא מצליחים להפסיק, לא נתנו להם אפילו דרך אחת שפועלת, אדם עסוק ברגשות אשם ולא מסוגל לשיר אפילו כדי לצאת מהצרה שלו כי איך יש לו זכות לשיר, זו לא זכות, הוא חייב לשיר, שירה היא אחד מהכלים לצאת מהמצב הזה, למעשה אדם חייב לשיר והשירה הזו עלולה אפילו להכניס אותו למצב עמוק יותר של זימה כי כאשר היצר הטוב מתגבר מסתבר שהיצר הרע מתגבר יחד איתו, שרתי בשיא העליצות וגיליתי שאכן זה כך, התאווה שלי רק התגברה יותר, אבל חייבים לשיר, ולא רק אלא שחייבים למצוא פתרון לכל הזימה האיומה הזו במדינה הזו כאשר הפתרון היחיד הוא לכלוא אדם ולהכות אותו על כך במעצר אני לא מתפלא למה כל יום הזימה מתגברת במדינה. הרב ברלנד ראוי לרחמי, אנחנו כולנו צריכים שיטה שתפתור זאת אחת ולתמיד, אתם יודעים שסטייה מינית ופדופיליה היא כבר בעיה לאומית, עולמית אפילו.

playtrip

New member
אולי אני המתופף של דעא"ש, אולי אני זמר הליווי שלהם?

תזרקו עלי את האבן הראשונה כשאתם מחסלים אותם, אני מאמין שאפילו להם יש פתרון, הם אנשים בדיוק כמוני, מחריד שאדם הגיע לזה, חייב להיות פתרון לכל שפיכות הדמים, הסטייה המינית, הגזל והאלימות... כולנו נמות טרם זמננו אם איש לא ישא לפחות תפילה שכל הסיוט הזה אליו נפלו בני האדם יגמר... בקשו גאולה או משהו או המציאו לפחות שיטה כלשהיא שתעזור לי לצאת מהתאוות שלי ולאחרים מתאוותיהם...

למעלה