הוי כמה טוב לי

הוי כמה טוב לי

שיש כאן 3-4 מועמדים ולא 11. שיש כאן 4-5 סיעות ולא 19. שיש כאן ראש עירייה שהציבור אוהב אותו, והוא אוהב את הציבור. שיש כאן סגן ראש עירייה שעושה סדר - עושה הרבה וכמעט לא מדבר. שכאן האנטנות הסלולריות נופלות לפני שעולות. שכאן שלטי הבחירות מסודרים, ואפילו אסתטיים, ולא נראים כמו מעברה אצל השכנים. שהחינוך כאן מעל לכל, ואת התוצאות רואים היטב. שהעיר נקייה, שיש ספסלים למבוגרים. שמקשיבים פה לתושב, ולא מדברים אליו מטייפ רקורדרים כמו אצל השכנים. שכאן מי שתולה מודעות בלתי חוקיית מקבל מיד טלפון מעוזי בלי הפסקה - והמודעות מתנדפות כלא היו. שכאן ברורים הגבולות, כאן השלטון נבחר לשרת את הציבור ולא לרדוף אותו. הוי כמה טוב לי, הוי כמה טוב לי.

EmperorMollari

New member
יש מה להיות גאה, אבל בהחלט לא בעוזי

אדם מושחת שמודה בכך בפה מלא וצהיר בריש גלי על היותו מושחת, דואג לאינטרסים של מרכז הליכוד בלבד ועוסק בעסקנות פוליטית במקום בענייני העיר. יש על מה להיות גאה ברעננה, יש גם לזכור שהדברים נעשו ב-15 שנה שבילסקי ראש עיר ולא מהיום למחר ויש גם לגנות בכל תוקף אדם כמו עוזי כהן ולהתבייש בו.

אני הבנתי שבגלל הקילקולים בהרצליה

החליטה ראש העיר הרצליה שלא יהיה השמצות במערכת הבחירות שלכם - לא סיימה את המשפט ואתם כבר נכשלים. אתם טוענים שהייתם בתהליך הבראה 5 שנים, חמש שנים וזהו מצבכם? תסתכל איך העיר שלכם נראית, כמו מעברה מלאה כביסה צבעונית - ותבין שהידרדרתם לאחור. ולעניין עוזי כהן - הטענה שלך שעוזי כהן מושחת, מחייבת הוכחות, ואם אין לך הוכחות, אז אתה מוציא דיבה. או אולי הוא אוטמטית מושחת אצלך כי קוראים לו כהן? ואולי הוא אצלך מושחת אוטומטית בגלל שהוא חבר ליכוד? ואולי הוא אצלך עוד יותר מושחת אוטמטית בגלל שהוא חבר מרכז הליכוד? ואולי בגלל שהוא לחם שלא יקוצצו משרות של סגני ראש עיר, אשר ברעננה כל כך מוכיחים את עצמם? חצי עוזי כהן בכל עיר והשלטון המקומי היה נראה אחרת. ולעניין טוהר המידות, הבושה והגאווה - אתה חייב להביא הוכחות - או להתנצל.

EmperorMollari

New member
סגני ראש עיר עולים כסף. גם רווחה

עוזי כהן לחץ על נתניהו ושטרית שיבטלו את הסעיפים בתוכנית הכלכלית שרצו לקצץ במספר סגני ראשי הערים בשכר ברחבי המדינה (לא רק ברעננה), דבר שהיה חוסך לקופת המדינה מאות מיליוני שקלים בשנה ומאפשר שלא לקצץ בסעיפים אחרים (חינוך, רווחה...). זה ש"סגני ראשי הערים מוכיחים את עצמם ברעננה" זה משפט סובייקטיבי שגם הוא דורש הוכחות. זה גם לא רלבנטי. בכל הארץ יש המון משרות מיותרות ועוזי כהן שם רגלו במקום לא לו כדי להגן על המשרות של החברים ומשכורות העתק שלהם, ובכך מנע אפשרות של ביטול סעיפים בתוכנית הכלכלית שפגעו באלה שבאמת אין להם. מעבר לכך, עוזי כהן גם התנגד נחרצות לכל הסיפור של איחוד רשויות, שוב מטעמי שכר למקורבים. איחוד הרשויות הוא רעיון נהדר שהיה מוביל לייעול כספי, ייעול השירות לתושב וחיסכון של עוד מאות מיליונים לקופת המדינה. חבל מאוד שבלחץ חברי מרכז הליכוד, ובראשם עוזי כהן, שהשפיעו על שריהם וחכ"יהם, נאלץ שר הפנים אברהם פורז לחזור בו מיוזמה מבורכת זו. אני מוחה בתוקף כנגד רמיזותיך על שדעתי על עוזי כהן נובעת מגזענות. צעקות גזענות-גזענות, כמו צעקות זאב-זאב, נמאסות בשלב כלשהו כשאין להן בסיס. במקום להסביר באופן עובדתי איך בדיוק יוצא מהסיפור הזה שעוזי כהן לא מושחת ודואג רק לאינטרסים של המרכז הליכוד, אתה מיד שולף את נשק הקיפוח והגזענות והמגיע לי. מספיק. כן, קוראים לו עוזי כהן, הוא חבר מרכז הליכוד והוא מושחת. וזה לא אומר דבר על כלל חברי מרכז הליכוד או על כלל הקרואים כהן.

האם אתה מסכים לכל הקיצוצים?

לקיצוצים לנכים, לחד הוריות? האם ביבי הוא קדוש שחובה לומר אמן אחרי כל "מנברה" שלו? ולעוזי כהן אסור להתנגד לקיצוצים? עוזי הוא סגן ראש עיר, הוא מוכיח שאם שמים בתפקיד הזה איש מוכשר - אז העיר נראית אחרת - מדוע אם כך שלא יתנגד לקיצוץ בסגנים? והאם לא ביטלו סגנים? ביטלו, רק פחות ממה שחשבו קודם - הרי זוהי דרכה של דמוקרטיה, זה אומר כולה שלי, זה אומר כולה שלי ובסוף - מתאזנים. ומדוע שנסכים שיאחדו את רעננה עם הרצליה, בשביל מה לנו הצרות שלכם, אתם תחסכו לנו כסף? אתם תבזבזו לנו את כל התקציב על שטויות, תסתכלו על עצמכם - אתם תנפחו לנו את המנגנון כמו אצלכם- איזה ייעול איזה??? אתה חוזר שוב על המונח מושחת או שחיתות בהקשר של עוזי כהן, אז או שתביא ראיות קבילות בבית משפט - או שתתנצל - ודאי שאי אפשר לתבוע אותך כי אף אחד לא יודע את שמך, אך למען ההגינות אתה חייב לעשות זאת. ראיות קבילות בבית משפט - או התנצלות

EmperorMollari

New member
זה לא קשור לרעננה

מובן שאני מתנגד לקיצוצים בחינוך וברווחה, אך במקומם אני בעד לקצץ לסגני ראשי הערים. אני מבקר כאן את ביבי בדיוק כפי שאני מבקר את עוזי כהן. ואני מנסה להסביר לך פעם נוספת שהכוונה היא לקיצוץ סגני ראש עיר ואיחוד רשויות *בכל הארץ* ולאו דווקא דברים שקשורים ברעננה. עוזי כהן, כחבר מרכז ליכוד, התערב ומנע את הצעדים החשובים הללו ברמה הארצית. כלל לא היה תכנון לאחד את הרצליה עם רעננה, אלא היו רעיונות אחרים, רבים וטובים. עוזי כהן גרם נזק לכל תושבי המדינה תוך ניצול של מעמדו והשפעה שלילית על מקבלי ההחלטות במדינה מתוך שיקולים של טובה אישית (הוא עצמו סגן ראש עיר) וטובת חבריו בארגון סגני ראשי הערים, בו ממלא עוזי כהן תפקיד בכיר.

הגברת כנפו גרמה נזק לכל המדינה

היא הרי בעצמה אם חד הורית, והיא ניצלה את המעמד שיצרה לעצמה - תוך שהיא משתלטת על שטחי ציבור..... בלה בלה בלה. אתה לא שם לב שאתה לא בפוקוס, ומי אתה רוצה שיגן על סגני ראש עיר - טייסים באל-על או קצינים בקבע? סגני ראש עיר דואגים לסגני ראש עיר, מה פה לא בסדר? ותסתכל על ההבדלים - תראה איך עוזי שאתה קורא לו מושחת נותן לנו עיר בומבון, ותראה מה יש לכם? אצלכם אפשר לקצץ את סגני ראש העיר ואף אחד לא ירגיש - ואני בטוח שלעוזי כהן לא היה בכלל איכפת שיקצצו את סגני ראש העיר שלכם. תתנצל חביבי תתנצל - אתה לגמרי לא בכיוון, אתה סתם מוציא דיבתו של אדם אשר יצר "מותג" הנקרא סגן ראש עיר - ואם אתה טוען שהוא מושחת - אז תביא הוכחות או תתנצל.

EmperorMollari

New member
אתה מפספס את הנקודה

אני לא רוצה באף-אחד יגן על סגני ראש עיר. אני רוצה שיקצצו במשרות מיותרות ויחסכו כסף למדינה כדי שיהיה אפשר להשקיע בחינוך וברווחה ובאמהות החד-הוריות. ואת זה עוזי כהן מנע בשתדלנות פוליטית שבעיניי מהווה שחיתות.

מי קבע שהמשרות מיותרות?

פורז מלך ישראל (שפועל לקידום מועמדי שינוי בראשון וברמת השרון ממרום כיסאו במדרש הפנים)?? או ביבי ראש ממשלה כושל?? או אולי פריצקי הפריץ - שמבקש להפר החלטת בית משפט ולהשאיר לנו את "מיכלי המוות של השרון"?? אז לא קיבלו את דעתם של כל ה"רפורמיסטים" מן הימין הקיצוני, מה קרה? - ועובדה שיש רבים שחושבים אחרת, ועוזי כהן ייצג אותם נאמנה - והגיעו לפשרה - איפה השחיתות איפה??. חבל שאין כזה עוזי כהן בביטוח הלאומי, הוא כבר היה מראה להם מאיפה מש... הדג. ולעניין חשש הדיבה, אם אלה כל ההוכחות המשפטיות שיש לך אז תתנצל חביבי תתנצל.

גם גרמן רצתה סגן שלישי

סליחה שאני מתערב, אבל גם רה"ע שלנו-יעל גרמן רצתה למנות סגן שלישי בשכר, בקדנציה הקרובה (במידה ותיבחר)-ואז בא השר פורז וביטל את עודף הסגנים (שחלקם מיותרים) ובהרצליה יהיו רק שתי סגנים אנא אל תפזול לרעננה שבמאת יש לנו ממה ללמוד, תסתכל אצלנו קודם!

eopeace

New member
שני סגנים (לא שתי סגנים)

יעל גרמן לא ביקשה למנות שלושה סגנים בשום שלב. ההבטחה האמורה לרחל בללי היתה להיות סגן שני, לא סגן שלישי. יעל גרמן היתה יכול בקדנציה הנוכחית למנות שלושה סגנים בשכר ואחד ללא שכר. היא בחרה שלא לעשות זאת ומינתה שני סגנים בלבד. (רחל בללי אף ביקשה במהלך הקדנציה מינוי לתפקיד סגן ונענתה בשלילה) לא רק זאת אלא ששכר ראש העיר וסגניה הוקפא וקוצץ ב 5% מיוזמתם לפני שנתיים (ולא עלה מאז). ראש העיר וסגניה לא נסעו לחו"ל על חשבון העירייה אפילו פעם אחת.

תסביר את עצמך

מה זה סגן שני, ולא סגן שלישי? יש תמיד סגן מסיעתו של רה"ע וסגנים מסיעות הקואליציה. בללי הייתה אמורה להיות סגן שלישי.

eopeace

New member
הנושא כבר הוסבר אבל בקצרה

בקדנציה הנגמרת, ראש עיריית הרצליה היתה זכאית על פי חוק למנות שלושה סגנים בשכר ואחד ללא שכר. יעל גרמן מינתה שני סגנים בלבד. רחל בללי ביקשה להיות סגנית שלישית (כיוון שכבר היו שניים זה היה עושה אותה שלישית) בקדנציה הנוכחית אבל בקדנציה הבאה ביקשה להיות סגנית ראשונה ועל כך היה הדיון. לא תמיד יש סגן מסיעת ראש העיר - אין הכרח. ראש העיר רשאית למנות לסגן את מי שהיא מוצאת לנכון (באישור המועצה כמובן כמדומני). במקרה הנוכחי יהונתן יסעור עשה עבודה מצויינת בחמש השנים האחרונות וימשיך לעשות עבודה מצויינת בחמש השנים הבאות.

בדקת כבר מה שארון-קיר ביקש שתבדוק?

"דוד אתה מסתיר לי" כבר מתחיל להשדמיע קולות של מודה !!!!

ואחרי שאתה יודע את האמת המרה

האם תפרסם את המכתבים? האם תמשיך לתמוך? האם אתה דמוקרט או חלק ממשטר של סתימת פיות?

למעלה