הוי כמה כוח, כמה סבלנות

bubu3

New member
הוי כמה כוח, כמה סבלנות ../images/Emo7.gif

אחרי שעה 16, עם תחילת רדת החשכה היא מתחילה להיות כל כך מטוחה, באי שקט, עצבנית, איני יודעת מה לעשות איתה כבר...
היא לא מוצאת את עצמה, רוצה "הביתה", מתחילה לכפל כל דבר אפשרי, לערוז, לא יכולה לראות טלויזיה, לשמוע מוסיקה, אינה מסוגלת כבר לקרוא ואני לא מצליחה להרגיע אותה... אני מחבקת, מלטפת מדברת בנועם אך זה לא עוזר וזה אוכל אותי מבפנים! עד מתי?

zs1957

New member
תגובה ל -bubu3

עד מתי?כאשר תתני לה תרופות מרגיעות בהמלצת הנוירולוג הכל יירגע. זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
צריך הרבה סבלנות

השעות האלו משקיעת החמה, עושות אותם מתוחים וחסרי מנוח. היום למשל אמא לא מצאה מנוח. היא התרגזה כי קיצצו את התוכנית אודטה אותה היא אוהבת, אז פשוט ניצלתי את מזג האוויר הנעים ולקחתי אותה לטיול. היא ישבה בכסא הגלגלים ואנשים, שאת חלקם שכחה ניגשו אליה ודיברו איתה וזה עשה לה טוב.עד שביקשה הביתה והחלה לנמנם מול אודטה. לצערי אצלך המצב מסובך ואי אפשר לקחת את אמא לטיול. בימים גשומים אני נוהגת לסרק אותה, לעסות את רגליה וגבה ואם היא מגיבה אף להקריא לה מספר ילדים שנהגה להקריא לנו הילדים. האם אמא מסוגלת לשחק קלפים רמי או שש בש? חפשי כל דבר שיעסיק אותה. ןאם לא יעזור אולי לתת לה טיפות הרגעה טבעיות.

למעלה