הוכחה חד משמעית

זכריה

New member
הוכחה חד משמעית

אם מתנחל רוצה הוכחה שהיה כאן מקרה של הגנה עצמית הוא צריך לתת לפלסטינאים להתנפל עליו בגרזינים ואבנים ואז יוכל להציג את גופתו כהוכחה, אחרת איך נדע שזה הית הגנה עצמית. אולי הפלסטינאים רצו רק להפגין ריקוד מלחמה אינדיאני, אולי זה רק מפגן פולקלור לקראת פסטיבל כרמיאל ואולי זה רק הכמיהה לשלופ כפי שהיא מובעת על ידם אך אינה מובנת על ידי אנשים רעים.

גם גופה זו לא הוכחה

לצערנו הם ימצאו סיבה לגופה תמיד המתנחלים אשמים ומה? אכן המצב שלהם גרוע הם מגנים על עצמם וטןענים עליהם רוצחים

קודם יורים ואחכ שואלים

אני לא באה לשפוט מה שם קרה. אבל אם אותו מתנחל היה יושב בביתו בסדום, או בתל-אביב, או בחיפה, או בכרמיאל, או ברעננה, או בגבעתיים או ואו... ולא תקוע שם על איזו גבעה נידחת, במרחק יריקה ממטע זיתים של הפלשתינאים, הוא ממילא לא היה נתקף בחרדות קיומיות כה חריפות שהיו גורמות לו קודם לירות, ואחכ לשאול שאלות. עצם נוכחותו שם יוצרת מצב נפיץ. רצו להורגו או לא, זאת באמת לא השאלה. השאלה שלי היא : מה הוא עושה שם בכלל ?

חנית

אני רוצה להזכיר לך שאת אמרת בעצמך שהם ראויים להגנה את יכולה להאשים את הממשלה בכך שלא מחזירה את השטחים אבל כל עוד שהשטחים בידי ישראל אין לך זכות לאמר להם לכו משם הם גרים במדינת ישראל!!!

הכתובת לטענותי - הממשלות

עיקר טענותיי הן כלפני הממשלות שדגלו בהתנחלויות, או שהיו חלשות כדי למנוע את הקמתן. והמתנחלים - אם הם רוצים לעשות לעצמם חיים קשים - זכותם ! ולמה עכשיו מחכים ? - שאיזה מחבל יחדור לגן הילדים של נצרים ויפוצץ עצמו עם עוד כמה ילדים, ואז הממשלה תראה זאת בחומרה, וחיילנו יירו, והערבים ישלחו עוד ילדים לההרג, ואחכ עוד חייל שומר ייהרג, וממשלתנו תראה זאת בחומרה... וחוזר חלילה.

למעלה