הוכחה לגילגולי נשמות....שכר ועונש!

התולעת 1

New member
הוכחה לגילגולי נשמות....שכר ועונש!

כיון שיש גלגולים של נשמות שהנשמה צריכה לחזור להשלים את עצמה במצוות לכן פעמים היא באה רק בשביל לתקן פגמים שעשתה בגלגול קודם. גם החומר הזה נמצא עמדי כאן מהעולם כולו בנושא של גלגולים ויש ד``ר ג`בל אבו רוקון מומחה בנושא בעדה הדרוזית לגבי גלגולי נשמות, הוא הובא מס` פעמים גם בטמבלויזיה הישראלית ויש לו ספרים רבים בנושאים האלה, הוא מרצה באוניברסיטאות רבות בעולם כולו, מן הסתם אתם גם ראיתם תוכנית לפני מס` חודשים שנער דרוזי ילד בעצם בן שבע שהיה מאמן נבחרת כדור עף שחזר בחזרה, ילד בן שבע והוא מזהה את הקבוצה והוא אומר מי היו האנשים הפועלים בה ומה היה התפקיד של כל אחד ומה הוא עשה עם פלוני ומה עשה פלמוני מספר הדוד,,זה התחיל בערך כשהוא היה בערך בגיל שלוש בן שלוש היה מבטא שמות בצורה נכונה ואז כל הזמן הוא רצה כביכול לפגוש עז הם לא ידעו מי זה עז והם חשבו שעז שזה השכן שלנו שקוראים לו אוברלעז ולא התיחסו, אני בכל אופן בשביל זה היה משהו שאני בכלל לא האמנתי למרות שאצלנו כולם מאמינים אני בשבילי התופעה הזאת היא דבר בלתי אפשרי שב``א יחזור ויזכור אז כשבאה אחותה של נבילה אלינו וספרנו את המקרה הזה וידענו שהיה ארוע בחודש נובמבר והבן שלי נולד בחודש נובמבר אז היא הבטיחה לבדוק את זה אצל המשפחה של נוהד דברו ז``ל שנהרג והבן שלו במקרה קוראים לו גם עז ששה הרוגים בפיגוע חבלני בבית הממשל הצבאי, שנה בדיוק לאחר שקרס בנין הממשל בצור וקבר תחתיו עשרות חילים ושוטרים של משמר הגבול נוהאד אבו רוכון ז``ל איש משמר הגבול בן 38 מעוספייה נטמן בחלקה הצבאית בבית הקברות בעוספייה אומר הילד,,אני אדיב, אני האיש שהיה בגלגול שעבר נוהאד ואני שמרתי במשמר הגבול ונפטרתי בלבנון אומרת הפסיכולוגית,,הוא חי שתי עולמות כאילו, עולם של ילד בגיל ילדות ועולם של גבר שהוא זוכר את עצמו כבחור במשמר הגבול כאבא לילד כבעל לאשה והוא דואג להם גלגול נשמות היא תאוריה שקימת להיות בכל המסורות הרוחניות בצורה פחות או יותר נסתרת. יש מסורות רוחניות שבהם התאוריה הזו גלויה מאד כמו למשל באינדואיזם או מדאיזם, גם בדת הדרוזית, בדתות האחרות כמו ביהדות היא יותר נסתרת, זה שייך לסוד למשל הקבלה ביהדות, בנצרות זה גם היה במאות הראשונות למשל כך שזה תאוריה שמאד נפוצה ומחקרים מגלים עכשיו שיש קייפ ששבעים אחוז מכל האנושות כיום שמאמינים בתאוריה הזאת. הבנתה..GOVERNOR?זה עובדות...ולך יש רק שקרים,רמאות.

G ove rn or

New member
האמונה הדרוזית גורסת כי מספר

הנשמות הדרוזיות _קבוע_, וכי נשמת כל נפטר עוברת תוך זמן קצר לילוד דרוזי חדש. ילדים הטוענים טענות כאלה מספקים "חזוק" לאמונה וחכמי דת בפרוש מעודדים ומתגמלים בכבוד כל ילד הטוען זאת ואף "מוכיח" את דבריו. קיימת בהחלט מוטיבציה לטעון טענות כאלה. אלה טענות קלאסיות מבוססות-תרבות ספציפית. הדרוזים מעצם היותם קבוצה קטנה ונרדפת לארך הדורות מכירים זה את זה אפילו משני עברי גבול אטום כמו גבול ישראל-סוריה. כל דרוזי בוגר מכיר את המשפחות בכפרים האחרים ומכיר את הנפשות בהן. את הגברים בוודאי, ואם הוא בגיל שדוך - גם את הבחורות הבאות בחשבון. זה פשוט צרך קיומי. עליך לדעת בברור מי בן בריתך ולהיות מסוגל לזהותו בהמון. רק אדם שהוא בן בריתך, ניתן לסמוך עליו ותוכל להפנות אליו גם את גבך. לא תוכל לעשות זאת עם זרים, פן יתקעו סכין בגבך. לכן לא אתפלא אם ילדים שומעים ספורים על משפחות אחרות בזמן האזינם לשיחה אגבית של בוגרים. בכפרים הדרוזיים מצויים בתי העלמין בחלקה בפאתי הכפר. כל ילד יכול לטייל לחלקה הצבאית ולשנן מספר אישי של חלל. ראיתי את הסרט ולא התפעמתי מכך שהילד ידע את המספר האישי של החלל. הייתי אולי משתכנע אילו ידע הילד לומר את המספר הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי של החלל. לחלופין, אולי תיווצר לך נשמה (ברור שבשלב זה אתה כחיית-השדה), אם תתאסלם לאמונה הדרוזית. נראה שזה "מתועד" רק אצלם. מכל מקום, רימה/תולעה1, עובדות לא ראיתי. מעשיות שמעתי לרוב. קרא את מחקרי. הכל מוסבר בו...

התולעת 1

New member
שקרן....כי ציד בפיו

זה מוכיח יותר טוב מאלף עדים שמציאות של נשמות קיימות חוץ למקום שאנחנו נמצאים בו זה כבר דבר שמוכח מעל כל ספק ומעל כל פנים. קובלר רוז אינה רואה כל צורך לשכנע אנשים לאמיתות התופעה והיא פוסקת אלו שפתוחים לשמוע ישמעו ואלה שאוטמים את אזניהם יזכו להפתעה !

G ove rn or

New member
"זה מוכיח יותר טוב מאלף עדים

שמציאות של נשמות קיימות חוץ למקום שאנחנו נמצאים בו זה כבר דבר שמוכח מעל כל ספק ומעל כל פנים" אני רואה טענה. איני רואה הוכחה. כנראה שכחת שטענות יש גם להוכיח. "קובלר רוז אינה רואה כל צורך לשכנע אנשים לאמיתות התופעה" נכון. היא כבר מליונרית. הצלחתה נובעת מזהוי בקוש, ואספקה של סחורה מתאימה. היא צוחקת ממך כל הדרך אל הבנק. "ואלה שאוטמים את אזניהם יזכו להפתעה!" אף אחד לא יופתע לאחר מותו, יען כי אין הוכחה לקיום כלשהו אחרי המוות...

גורנישט !

בוא ונצייר את הסוף לשיטתם של הטועים: ... ... ... אין מה לכתוב ! אין מה לכפור ! אין יותר לינקים ! אין יותר קללות ! אין יותר הפרכות ! גורנישט ! נו... אתה חושב שהם רוצים סוף שכזה ? אני בטוח שלא...

G ove rn or

New member
אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה

האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי ר' מצגר'ל, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם!

למעלה