הוכחה לכך שגם גברים הם רגישים

cmontal

New member
הוכחה לכך שגם גברים הם רגישים ../images/Emo8.gif

אז ככה, זה קצר אבל אותי ריגש מאד. שחר הוא סטודנט ואתמול הייתה לו סדנה באוניברסיטה וביקשו מהם להביא משהו מהבית שיכול לספר עליהם ושיקר להם. אז שחר לכל מי שלא מכיר את הצעת הנישואין שלנו (זה כבר סיפור אחר) לקח את הפרח (שהוא בעצם הקופסה של הטבעת) לאוניברסיטה ועמד מול כל הסדנה ואמר הדבר שחשוב לי זו הקופסה הזו כי בתוכה הייתה הטבעת שאיתה הצעתי נישואין לחברתי... אני נמסתי כששמעתי את זה כי כולם שם מכירים את שנינו. אנחנו למדנו יחד לתואר 1 (כך בעצם נפגשנו) ורק בשנה השלישית התחלנו לצאת והוא המשיך באותה מחלקה לתואר שני ואני לא, ורוב האנשים במחלקה מכירים את שנינו ולכן זה מרגש. אתמול קיבלתי ברכות מאנשים שלא פגשתי כבר שנה. בקיצור גברים הם עם רגיש (לפעמים....) ושחר אם במקרה תסתכל פה אז אני אוהבת אותך מאד

הגבר שלי משחק אותה קשוח, אבל

שני מקרים שאירעו בשבוע האחרון גרמו לי לחשוב פעמיים... כזכור (ומי עוד לא יודע אמת עצובה זו בפורום, הרי אני משוויצה בכל הזדמנות), כבודו רופא, וכבודו שואף להיות גניקולוג. כלומר כל הזמן היו הצהרות בנוסח, אני לא הולך לענוד את הטבעת-נישואין, אני עוד אאבד אותה בתוך מישהי, או אני אמדוד פתיחה כשלוש אצבעות וטבעת - אתן מבינות את הראש. הקיצור, שבוע שעבר מצאתי דגם של טבעת לי שנורא הלהיב אותי, אז סיפרתי לו על זה. למחרת הוא מודיע לי שדווקא כן בא לו להשקיע בטבעת עבורו, כי הוא מתכוון ללכת איתה... במקרה שני הוא מתקשר אלי מתורנות אחרי חצות, מודיע לי שהוא חשב על זה, והחליט שהוא רוצה עיצוב אירוע. כלומר, הבחור פשוט חושב על החתונה גם אם הוא לא ממש מודה בזה... זה אמנם לא הפגנת האומץ הקבוצתית של שחר, אבל לפעמים הקוצניים האלה חושפים את העובדה שהם עשויים מחמאה בפנים.

הגברים שלנו רגישים ופשוט חייבים

לשחק אותם קשוחים - בשביל החבר´ה... בארגון החתונה שלנו, לירון הרבה פעמים היה אומר, אותי לא מעניין איך זה יראה, ומה פה יהיה וכל מיני כאלה, אז אני פשוט הכרחתי אותו בלא מודע להיות שותף, וככה ראיתי את רצנותיו ... ולהילה- תמשיכי להתגאות בגבר שלך תמיד, כמו שאני בטוחה שהוא גאה בך, וכמו שאני גאה בבעלי...

מולדת.

New member
כולם רגישים....

בע"ה רק חלק משחקים אותה אבל בפנים הם רגישים יותר ממנו! יום טוב מולדת

למעלה