הוכחה לקיום אלוהים

לפני המפץ הגדול, היו כל החומר והאנרגיה החשמלית הבונה אותו, מרוכזים בנקודה אחת. החשמל בונה גם את המודעות. כל תאי המוח משפיעים זה על זה, ולכן נוצרת מודעת ויש בחירה חופשית מבין ההשפעות. ההדדיות במודעות יוצרת ריכוז אינסופי של חשמל, כמו במפץ הגדול. אלוהים הוא הכוח הראשוני המצוי הכי עמוק בתוך החומר ובחלקים הכי קטנים, והוא מתבטא בחשמל הממלא את היקום. לכן ביום הראשון נברא האור, שהוא האנרגיה הפוטואלקטרית המייצגת את החשמל. החשמל במודעות משפיע על החשמל שבחומרים ובמודעויות האחרים. כשאדם מתנהג בדרך מוסרית ורוחנית, משפיעה מודעותו לטובה על היקום.

SupermanZW

Well-known member
סתם שאלה, האם אתה יודע מהי הוכחה בפיזיקה?
שאלה פשוטה יותר, האם אתה יודע מהי הוכחה בכלל?
טענה איננה הוכחה! אין זה משנה כמה היא הגיונית לדעתך.

SupermanZW

Well-known member
כמה בעיות עם מה שכתבת:
1. המפץ הגדול הוא תיאוריה שטוענים שהסבירות שהיא מייצגת את מה שהתרחש. גבוהה, אך לא אבסולוטית. לא הוכח שהמפץ הגדול התרחש, לכן לא הוכח שהחומר והאנרגיה היו מרוכזים אי פעם בנקודה אחת.
2. לא הוכחת שהחשמל בונה את המודעות ואף אחד מלבדך אינו טוען זאת, ולא רק שלא הבאת הוכחה, אף ראיה לא הבאת.
3. לא כל תאי המוח משפיעים זה על זה ויש אפילו איזורים שונים במוח שאינם מתקשרים זה עם זה.
4. יש מודעות, אך אין לך מושג כיצד נוצרה.
5. יש בחירה חופשית, אך אין לך מושג ממה היא נובעת.
6. מהי ההדדיות במודעות? מושג חדש שהמצאת? אנא הסבר.
7. אם מודעות יוצרת חשמל, אנא נסה להדליק נורת חשמל שאתה אוחז בידיך ואינה מורכבת במנורה, עדכן אותי בתוצאות.
8. המפץ הגדול לא מתואר בשום מקום כריכוז אינסופי של חשמל. התיאור הזה הוא המצאה שלך.
9. לאיזה כוח פיזיקלי אתה קורא אלוהים? האם תוכל להציג סימוכין?
10. אתה טוען שאלוהים מתבטא בחשמל, על מה אתה מתבסס?
11. מה גורם לך לחשוב שהאור מייצג חשמל? יש דרכים ליצור אור ללא חשמל, למשל מדורה.
12. על מה אתה מסתמך בטענתך של חשמל יש מודעות? אנא הצג סימוכין וראיות.
13. אנא הצג ראיה להשפעה מרחוק של חשמל נקי, ללא מגנטיות, מרחוק.
14. אנא הצג ראיה להשפעה של האדם הבודד על היקום.

חלק מהטענות ידועות וחלק משוערות. הוכחה היא הסבר למה לא ייתכן שדבר אינו נכון. אלוהים הוא הרוח והמצפון, והוא גורם שמשפיע על כל היקום. מודעות היא יכולת להרגיש בשרשרת אינסופית את התחושות ואת ההרגשות של עצמנו. החשמל נמצא בתאי המוח בצורת פולסים חיוביים ושליליים, ובחומר בצורת אלקטרונים ופרוטונים שמשפיעים זה על זה חשמלית בתוך האטום. תאי המוח משפיעים הדדית זה על זה, ולכן יש מודעות. כשאין השפעה בחלק מסוים, זה התת מודע כי משמעות המודעות היא שכל חלק במידע שלה מוכר ע"י חלקים אחרים. אלוהים הוא הכוח הכי פנימי ובסיסי בתוך החומר, והוא מתבטא בצורת חשמל. חשמל קשור ישירות לאור, כי הוא האנרגיה הפוטואלקטרית, כשאלקטרון קופץ וחוזר הוא יורה פוטון אור וכשחלקיק מסתובב הוא יורה פוטון אור. אפשר ליצור גלי חשמל ע"י המוח בעזרת אלקטרודות. אלוהים הוא מודעות של הייקום שבנויה מהשפעה הדדית ולכן אינסופית של חשמל בדומה למודעות היצורים. המפץ הגדול משוער בסבירות רבה כי ראו שהיקום מתפשט כל הזמן. השפעת אדם בודד על היקום היא אמונה דתית פילוסופית, והטענות שלי מאוששות את נכונותה. אי אפשר לדעת כמה האדם משפיע על היקום, כי אלוהים מחליט בעצמו כמה להיענות לבקשת האדם בתפילה. אם במפץ הגדול היו החומר והאנרגיה מרוכזים, והחומר בנוי מכוחות חשמל, המפץ הגדול היה ריכוז של חשמל.

SupermanZW

Well-known member
חלק מהטענות ידועות וחלק משוערות. הוכחה היא הסבר למה לא ייתכן שדבר אינו נכון. אלוהים הוא הרוח והמצפון, והוא גורם שמשפיע על כל היקום. מודעות היא יכולת להרגיש בשרשרת אינסופית את התחושות ואת ההרגשות של עצמנו. החשמל נמצא בתאי המוח בצורת פולסים חיוביים ושליליים, ובחומר בצורת אלקטרונים ופרוטונים שמשפיעים זה על זה חשמלית בתוך האטום. תאי המוח משפיעים הדדית זה על זה, ולכן יש מודעות. כשאין השפעה בחלק מסוים, זה התת מודע כי משמעות המודעות היא שכל חלק במידע שלה מוכר ע"י חלקים אחרים. אלוהים הוא הכוח הכי פנימי ובסיסי בתוך החומר, והוא מתבטא בצורת חשמל. חשמל קשור ישירות לאור, כי הוא האנרגיה הפוטואלקטרית, כשאלקטרון קופץ וחוזר הוא יורה פוטון אור וכשחלקיק מסתובב הוא יורה פוטון אור. אפשר ליצור גלי חשמל ע"י המוח בעזרת אלקטרודות. אלוהים הוא מודעות של הייקום שבנויה מהשפעה הדדית ולכן אינסופית של חשמל בדומה למודעות היצורים. המפץ הגדול משוער בסבירות רבה כי ראו שהיקום מתפשט כל הזמן. השפעת אדם בודד על היקום היא אמונה דתית פילוסופית, והטענות שלי מאוששות את נכונותה. אי אפשר לדעת כמה האדם משפיע על היקום, כי אלוהים מחליט בעצמו כמה להיענות לבקשת האדם בתפילה. אם במפץ הגדול היו החומר והאנרגיה מרוכזים, והחומר בנוי מכוחות חשמל, המפץ הגדול היה ריכוז של חשמל.
אתה ממשיך באותו קו ועדיין לא הבנת היכן שגית. אתה ממשיך להעלות טענות שאינך מבסס ואינך יכול אפילו לתמוך בהן.

מי בדיוק מגדיר את אלוהים כ"הרוח והמצפון"? על סמך מה? מה ההשלכות של הגדרה זו? חשבת על זה? האם היו רוח ומצפון לפני שהיה יקום? אם לא מה עם חוק השימור?

החשמל לא נמצא במוח בצורת פולסים, פולסים הם אופן התשדורת, ונראה שאינך יודע מה ההבדל בין פוטנציאל לבין מתח וגם לא בין פולס לבין מצב יציב.

ניכר כי אינך מכיר את יחסי הגומלין בין פרוטונים אלקטרונים ועל יונים בכלל אין מה לדבר (ואני לא מתכוון לעופות, אלא ליונים חשמליים). ככל שאתה מסביר יותר אתה כותב יותר שטויות.

מודעות אינה השפעת תאי המוח זה על זה, אלא השפעת מערכת החישה על מערכת העצבים ועל רשת הנוירונים (גם זה לא מדויק, אבל אין לי סבלנות להרחיב, ממילא נראה שאתה לא מבין).

התת מודע אינו היעדר השפעה אלא מושג בפסיכולוגיה שדבריך מעידים שאינך מבין, אפילו לא אתחיל להסביר לך, קרא ספר פסיכולוגיה קודם, אין לך אפילו את הבסיס.

אתה צריך להבין קודם כיצד לתאר אור כגל (אלקטרומגנטי) ואור כחלקיק לפני שאתה מנסה לקשור בין אור לחשמל. פוטון (החלקיק) אינו נושא מטען חשמלי, אתה יודע בכלל מה זה פוטון? חסר לך ידע בסיסי כדי להבין מה זה אור.

מנין צצה ההגדרה של אלוהים כמודעות של היקום? קראת ספר של שפינוזה מבלי להבין מה קראת? ככה זה נראה.

הטענות שלך לא מאששות שום דבר, ואפילו לא שמת לב שהגדרת את אלוהים במספר דרכים שונות שסותרות זו את זו.

נמאס לי שאתה כל הזמן סותר אותי בגסות וטוען שאני כותב שטויות. תלמד נימוסים, אולי דווקא יש חוכמה בדבריי שאינך מבין.

SupermanZW

Well-known member
נמאס לי שאתה כל הזמן סותר אותי בגסות וטוען שאני כותב שטויות. תלמד נימוסים, אולי דווקא יש חוכמה בדבריי שאינך מבין.
התייחסתי לגופו של עניין ולא לגופך, זה עומד בכללי הנימוס. כתבתי "כתבת שטויות" וההתייחסות היא, כראוי, לדברים שכתבת, לא אליך כאדם או לגופך. לו הייתי כותב "אתה טיפש" אז היית כועס בצדק וזה היה לא מנומס מצדי, אבל לא כתבתי דבר כזה, כמו כן, איני חושב כך. אנא התייחס לטענותיי כלשונו ואל תחפש בדברי טענות לגופך כי אין בהם כאלה, גם אם תתאמץ מאוד לא תמצא. בוא נמשיך לדון לגופו של עניין.

למעלה