הוכחה עכשווית לגיבוי ההפקה על שי! כנסו

shlomitgueta

New member
הוכחה עכשווית לגיבוי ההפקה על שי! כנסו

שוב מצנזרים את השיחות של שי עם ש"צ על ‬ איתי וונסה שי-"בדיוק אחרי שהקריאו את המועמדים, ראיתי את איתי עושה פרצופים באתי אליו ואמרתי לו מה אתה עושה פרצופים אתה צריך לשמוח לא? ואז הוא אמר לי עזוב אני אדבר איתך על זה אחרי זה, וונסה לא הוציאה אתמול מילה, כלום" צבר- "משהו לא מסתדר לי ב100% משהו מוזר כי הוא בא אלי 10 דקות לפני התוכנית ואמר לי.." ואז עברו למטבח לשירים משעממים חוצפנים ועכשיו חזרו לצלם את שי: כרגע הראו את שי נכנס למקלחת וצבר היה בשירותים שי שאל את צבר:"תגיד שמעת מה אמרו ברמקול בדיוק אחרי שאתה ושפרה יצאתם? (בדיוק כשצינזרו) " צבר-"לא" שי-"שמעתי: שי שפרה וצבר תיזהרו בדיבור שלכם! ברמקול, ואח"כ שניה אחרי זה קראו לשפרה לחדר האח הגדול, אני לא מבין מה כבר אמרנו, אני לא מצליח להבין" הבנתם למה מצנזרים???? כי ההפקה דואגת להם, בעיקר לשי. מזל ששי פלט את זה בשירותים זה רק מוכיח איך מגבים אותו.

clearer

New member
ברור, ההפקה רוצה את שי במשחק

אם לא הראו לציבור את הקטע הזה, אז די ברורה מגמת השמירה שלהם על שי: תראו איך הוא בוגד בצבר (סליחה שאני מפיצה את זה באינטסיביות, פשוט זה קטע שכל כך מתאר מי זה שי): http://il.youtube.com:80/watch?v=4-iwWi9eRqo חובה לראות עד הסוף! בגידה צורבת ב"אח שלו" צבר. לדעתי הסיכויים ששי יעוף, קלושים עד בלתי קיימים.

shlomitgueta

New member
גם לדעתי הסיכויים קלושים ואנשים לא מבינים

את זה בבית הם רואים את שי כמישהו שאכפת לו מכולם ודואג לכולם ו"אוהב" את כולם ובאמת ההפקה מתעלמת מהצד השני של המטבע ואני שמחה שאת מפיצה את זה שוב ושוב אבל: בואי נקווה לטוב כי עד עכשיו הקהל הוקיע את מי שלא רצו שישאר (קרן, נעמה, מיקי) לדעתי אשר נפל בצביעות שלו: מצד אחד רצה להישאר מצד שני הראה שהוא לא רוצה + לשון הרע ולכן נפל

נועה21

New member
גם שמתם לב שלא הראו את הלינץ' על לאון??

מה שהיה בסוכה. ידעתי שלאיראו את זה כי מנסים להציג את שי כקורבן מסכן ולא את הנחש שהוא

למעלה