הוכחות מיוטיוב...

Tiger Steve

New member
הוכחות מיוטיוב...

לבינתיים קצת דברים שנחשבים אמינים ומהימנים:

ראיון עם חייזר: http://youtu.be/a7uqP46zdsA
רואים כאן סרטון שצולם ברוזוול. הקלטת נבדקה על ידי מומחי ווידאו ומומחי אפקטים מיוחדים באותה תקופה ולא הצליחו להוכיח שמדובר בזיוף או בשקר. כל הרקע שמי שהביא את הקלטת אומת (כלומר- הטכנולוגיה בה הקלטת צולמה, המעבר לקלטת אחרת, וכו..). זה מקרה נדיר מאוד שבו מי שמביא את ההקלטה גם מדבר ולא נשאר אנונימי ביוטיוב. אתם מוזמנים לחפש את התוכנית המלאה. אני לא מצאתי.

העדות הכי אמינה ומבוססת של פרויקט החשיפה: http://youtu.be/3BhXgkYY_hY סגן ראש ממשלת קנדה לשעבר וגם שר ההגנה לשעבר של קנדה.

זהו בינתיים. עוד בהמשך.

AsAf2810

New member
עם כל הכבוד, סרטון ביוטיוב אינו מהווה כהוכחה.

יכול לעורר סקרנות, תהיות ולהעלות שאלות. זהו.
הבה נניח לדעתי האישית והלא מקצועית שמדובר בזיוף, ואחד עלוב אם יורשה לי לציין.
אני רוצה קישורים לצילומי מסמכים אותנטים (עם חתימה וחותמת של גורם מדעי מוסמך), המאששים את דבר קיומו של אותו חייזר.
אני רוצה קישור להודאה רשמית מגורם רשמי (צבאי / ממשלתי).
מעבר לפרסומת היפה שעשית לסרטון המדובר, לצערי הרב, אין בו ולו טיפת "בשר" (כיאה ליוטיוב).

Tiger Steve

New member
זה מה יש

תשמע, אני כבר הרבה מאוד זמן מתעניין בנושא. אני לא מביא לך סתם קישורים ביוטיוב. אני מביא חומרים שנבררו הייטב.

הודאה של גורם רשמי, לפחות כרגע, לא תקבל. לא רק אתה רוצה. כולנו רוצים...

עדות של סגן ראש ממשלה לשעבר נשמעת לי מאוד מאוד אמינה. אם אין לה מספיק בשר בשבילך, יש גם סרטונים שבהם הוא מדבר על עבמ"ים במשך 40 דקות.

הראיון עם החייזר זה לא סתם עוד סרטון. בכוונה הבאתי את הסרטון הזה מכיוון שלא הצליחו עד היום להוכיח שה זיוף, בניגוד ל 99 אחוז מסרטוני החייזרים האחרים שמסתובבים ביוטיוב. יש עוד "בשר" מסביב לספור. יש כתבה שלמה שצולמה עם האיש שקולו עוות וסביב הכתבה הזאת עשו כתבת תחקיר שניסו לבדוק אם זה זיוף. הבאתי לכאן רק את החייזר עצמו. את כל השאר אפשר למצוא בקלות ביוטיוב.

שים לב- אני לא מביא סרטון שבו רואים משהו שנראה לי כמו חייזר ונראה לי אמין. אני מביא סרטון שאני יודע שחוקרי עבמ"ים חקרו אותו, פנו למומחי ווידאו ומומחיםנוספים, שאני יודע שיש בן אדם מאחורי הסרטון, שאני יודע שלא הצליחו להוכיח שזה זיוף.

AsAf2810

New member
תבין, אני רוצה שזה יהיה אותנטי לא פחות ממך

אבל שאלות מוכרחות להשאל...
לגיטימי לחלוטין, לא ?
גם אני מתעניין זמן רב בנושא ואם יש משהו שלמדתי עם חלוף השנים, זה לשאול שאלות נוקבות ולבחור את החומר המוצג לאחר שנבחן לעומקו ובאופן סלקטיבי ומחמיר ביותר, זאת כמובן לאחר שנבדק על-ידי חכמים ממני.
אתה ממשיך לציין שחוקרי עב"מים, מומחים לניתוחי וידאו ומומחים נוספים, בחנו את הסרטון המדובר וטרם הצליחו להפריכו.
מעבר לכך שזה נשמע מפוצץ, אני רוצה את שמותיהם של כל אותם חוקרי עב"מים שעסקו בנושא הספציפי בו אנו דנים.
אני רוצה לקרוא עליהם ולדעת מה הרקע שלהם, בכדי לשלול את האפשרות שמדובר באנשים המעורערים בנפשם או צמאים לחשיפה תקשורתית ממניעים כאלו ואחרים.
כבר יצא לי לצפות בניתוחי וידאו של עב"מים שנעשו על-ידי מומחים. אני חוזר- לצפות. לא לקרוא עליהם בפורום, שפורסם על-ידי מישהו ששמע ממישהו ששמע ממישהו.
ולגבי פול היילר (סגן ראש ממשלת קנדה לשעבר ושר ההגנה), כלל לא התייחסתי אליו בהודעתי. אני חושב שהוא אמיץ מאוד ואני מצדיע לו על כך.
על פניו, סרטון החייזר נראה כמו CGI עלוב ובמקרה הטוב CGI לא רע בכלל. לא התרשמתי.

בערעלע

New member
"הוכחות מיוטיוב"

לומר הוכחות מיוטיוב,שווה ערך ללומר הוכחות מהתנ"ך,יוטיוב כיום נחשבת לבמה השיתופית הגדולה ביותר במרשתת(בעולם כולו בין היתר).הסרטון הפיקטיבי הזה על אותו SO CALLED חייזר שנחת ברוזוול ורואיין עבר אחלה DEBUNKED והוכח בעצמו כשקרי,מעניין שאלו שהפריכו זאת,קיבלו SHUTDOWN לאתר.כך שלתת את הסרטון שמפריך זאת איני יכול.אבל זה רק מוכיח שאין לך שום הוכחה בעצם.סתם השערות שמבוססות על התשקורת הדיסאינפורמטיבית.כשהייתי ילד שרק התחיל להתעניין בתחום,גם אני חשבתי שכל הפיל שניידרים דיוויד אייקים ביל קופרים ETC ETC,מספרים אתהאמת ובאים לכאן באיזו שליחות לציבור.אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד,בתור אחד שמסתמך על המדע,סתרת את עצמך מניה וביה.
לך תוכיח שסטיבן גריר בעצמו לא נמצא תחת mind control של אותם חייזרים? אתה יכול? אני מניח שלא.
גם צבא ארה"ב יצא בטענה בזמנו שהם גילו 47 סוגי חייזרים שביקרו את הכוכב,אז להאמין להם זה בדיוק כמו להאמין לסרטוני יוטיוב,בדיוק כמו להיות פנאט דתי(דבר שבחור שאמון וסמוך על המדע גרידא,אמר להתנגד לו).
תגיד שאתה מניח שזה נכון,על פי אמונתך.לא שזו הוכחה.כי הוכחה אין כאן,אמפירית.

הבחור שעד הלום הותיר בי רושם של האמין ביותר בתחום החשיפה,הוא פיליפ שניידר.והוא הוציא עצמו קונגרטיבי בלא מעט מהטענות שלו.
כל התחום הזה נמצא לוט בערפל,בתור אחד שסומך על המדע,איך זה שאתה סומך על EURA(העמותה לחקר העב"מים),אותה עמותה שאחד מראשיה,לא חשוב שמות ד. רונן,הוכיח עצמו כשרלטן מארץ השרלטנים כאשר מיאן למסור אבן שלטענתו מוצאה חוץ ארצי(צורן טהור,לא קיים על הכוכב שלנו) לפיזיקאים לא חשוב שמות,שרצו לבדוק אותה ולהוכיח אותה כאבן חוץ ארצית,ולא כאבן נגף(כפי שהיא באמת).
בתואנה ש"הממשלה" אוסרת עליו למסור אותה מחד גיסא,אך מאידך גיסא הבחור מוכר חלקים ממנה בתור תכשיטים משובצים באתר שלו.

כל העמותה פה וכל חקר העב"מים שוחה לו במדמנה וסחי,וזאת מפאת אנשים שאתה כה סומך ובוטח בהם.רק בגלל אנשים מסוגם כל הנושא הזה הפך מושא ללעג.

שוב לגבי החייזר מרוזוול,אני צפיתי לפני שנתיים בסרטון וקראתי לא מעט אנשים מומחים שהפריכוהו לחלוטין.
אני מתאר לי שהקטע של "הוכחות נוספות בהמשך" יביא אותך לפרסם כאן פרקים של ANCIENT ALIENS.

יוטיוב זה 97%(אולי יותר) דיסאינפורמציה.למעט מספר סרטונים שהם ממש בודדים,שמראים עב"מ,אך עב"מ כשמו כן הוא - עצם בלתי מזוהה,לאו דווקא הוכחה ניצחת לקיום חייזרים,לזה טרם הגענו.וביום שנגיע,אני משער שלא נוסיף לחיות שניה נוספת לאחריו.

מה האינטרס שלי בעצם? אתה דוחה תאוריות של אנשים כאן מכל וכל ע"ע חני 848575(אנערף איזה מספר),טוען שהיא לוקה נפשית,כי התאוריות שלה מצוצות מהאצבע(הן אכן כאלה כנראה),אבל לך תוכיח שהן לא? המטרה היא לחקור את הנושא בזה אתה צודק,אך גם אתה בסופו של דבר ככלל העדר,אוכל את הלוקשען שלו מהתשקורת.

שלא יובן לא נכון חלילה,אני ממש בעד אנשים ששוטחים תאוריות שלהם לגבי הבריאה למשל,מהות היקום,אם זה בנושא חייזרים ובכלל..גם לי יש לא מעט תאוריות,שאני לא אשטח אותן כאן,גם מפאת זלזול שאני לבטח אזכה לו.וגם מפאת קנאות לידע שלי,אני מאוד קנאי לו ובתור אחד שחווה פלגיאטים על בשרו,אני לא אתן ולו בדל אחד של מידע שיש לי.
הכל על מי מנוחות,שפיר כזה.

בערעלע

New member
קונטרדיקטיבי*

הגלקסי שלי ביצע חמס ועיוות לחלוטין את המילה,באופן מוזר כלשהו.אני מצר על כך.

Tiger Steve

New member
ברור שיוטיוב זה לא הוכחות

בכוונה הבאתי סרטון שלפי מה שידוע לי בזמן שפרסמתי את זה בדקו אותו מכל הכיוונים. פי שציינתי- הוא חלק מכבת תחקיר נרחבת. הם אימתו את הרקע לסיפור. הסרטון נראה כמו ממצלמת אבטחה ויש בו סימנים של העברה ממדיה לא דיגיטאלית לדיגיטאלית בדיוק כמו שסיפר הבן אדם שהביא את הסרטון. מומחי אפקטים מיוחדים ובובות באותה תקופה אמרו שהם לא מכירים טכיקה לעשות דבר כזה (הסרטון ישן). אני לא מכיר את ה DEBUNK שעשו לזה. אני מכיר את זה שניסו ואני יודע שהיו מומחים שלא האמינו שזה אמיתי אבל לא על סמך סתירה בראיות עצמן אלא על סמך אמונתם האישית.

ואני לא הולך להפנות לתוכניות טלוויזיה. יש דברים הרבה יותר מעניינים מתוכניות בטלוויזיה.

אני לא דוחה תיאוריות של אנשים. אל תמציא עליי דברים.

kidis

New member
"מומחי ווידאו ומומחי אפקטים מיוחדים"

באמת אין שם אפקטים מיוחדים, לא צריך להיות מומחה בשביל לשער שזו מסיכה ושחקן בפנים.

למעלה