"הוכחות מיוטיוב"
לומר הוכחות מיוטיוב,שווה ערך ללומר הוכחות מהתנ"ך,יוטיוב כיום נחשבת לבמה השיתופית הגדולה ביותר במרשתת(בעולם כולו בין היתר).הסרטון הפיקטיבי הזה על אותו SO CALLED חייזר שנחת ברוזוול ורואיין עבר אחלה DEBUNKED והוכח בעצמו כשקרי,מעניין שאלו שהפריכו זאת,קיבלו SHUTDOWN לאתר.כך שלתת את הסרטון שמפריך זאת איני יכול.אבל זה רק מוכיח שאין לך שום הוכחה בעצם.סתם השערות שמבוססות על התשקורת הדיסאינפורמטיבית.כשהייתי ילד שרק התחיל להתעניין בתחום,גם אני חשבתי שכל הפיל שניידרים דיוויד אייקים ביל קופרים ETC ETC,מספרים אתהאמת ובאים לכאן באיזו שליחות לציבור.אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד,בתור אחד שמסתמך על המדע,סתרת את עצמך מניה וביה.
לך תוכיח שסטיבן גריר בעצמו לא נמצא תחת mind control של אותם חייזרים? אתה יכול? אני מניח שלא.
גם צבא ארה"ב יצא בטענה בזמנו שהם גילו 47 סוגי חייזרים שביקרו את הכוכב,אז להאמין להם זה בדיוק כמו להאמין לסרטוני יוטיוב,בדיוק כמו להיות פנאט דתי(דבר שבחור שאמון וסמוך על המדע גרידא,אמר להתנגד לו).
תגיד שאתה מניח שזה נכון,על פי אמונתך.לא שזו הוכחה.כי הוכחה אין כאן,אמפירית.
הבחור שעד הלום הותיר בי רושם של האמין ביותר בתחום החשיפה,הוא פיליפ שניידר.והוא הוציא עצמו קונגרטיבי בלא מעט מהטענות שלו.
כל התחום הזה נמצא לוט בערפל,בתור אחד שסומך על המדע,איך זה שאתה סומך על EURA(העמותה לחקר העב"מים),אותה עמותה שאחד מראשיה,לא חשוב שמות ד. רונן,הוכיח עצמו כשרלטן מארץ השרלטנים כאשר מיאן למסור אבן שלטענתו מוצאה חוץ ארצי(צורן טהור,לא קיים על הכוכב שלנו) לפיזיקאים לא חשוב שמות,שרצו לבדוק אותה ולהוכיח אותה כאבן חוץ ארצית,ולא כאבן נגף(כפי שהיא באמת).
בתואנה ש"הממשלה" אוסרת עליו למסור אותה מחד גיסא,אך מאידך גיסא הבחור מוכר חלקים ממנה בתור תכשיטים משובצים באתר שלו.
כל העמותה פה וכל חקר העב"מים שוחה לו במדמנה וסחי,וזאת מפאת אנשים שאתה כה סומך ובוטח בהם.רק בגלל אנשים מסוגם כל הנושא הזה הפך מושא ללעג.
שוב לגבי החייזר מרוזוול,אני צפיתי לפני שנתיים בסרטון וקראתי לא מעט אנשים מומחים שהפריכוהו לחלוטין.
אני מתאר לי שהקטע של "הוכחות נוספות בהמשך" יביא אותך לפרסם כאן פרקים של ANCIENT ALIENS.
יוטיוב זה 97%(אולי יותר) דיסאינפורמציה.למעט מספר סרטונים שהם ממש בודדים,שמראים עב"מ,אך עב"מ כשמו כן הוא - עצם בלתי מזוהה,לאו דווקא הוכחה ניצחת לקיום חייזרים,לזה טרם הגענו.וביום שנגיע,אני משער שלא נוסיף לחיות שניה נוספת לאחריו.
מה האינטרס שלי בעצם? אתה דוחה תאוריות של אנשים כאן מכל וכל ע"ע חני 848575(אנערף איזה מספר),טוען שהיא לוקה נפשית,כי התאוריות שלה מצוצות מהאצבע(הן אכן כאלה כנראה),אבל לך תוכיח שהן לא? המטרה היא לחקור את הנושא בזה אתה צודק,אך גם אתה בסופו של דבר ככלל העדר,אוכל את הלוקשען שלו מהתשקורת.
שלא יובן לא נכון חלילה,אני ממש בעד אנשים ששוטחים תאוריות שלהם לגבי הבריאה למשל,מהות היקום,אם זה בנושא חייזרים ובכלל..גם לי יש לא מעט תאוריות,שאני לא אשטח אותן כאן,גם מפאת זלזול שאני לבטח אזכה לו.וגם מפאת קנאות לידע שלי,אני מאוד קנאי לו ובתור אחד שחווה פלגיאטים על בשרו,אני לא אתן ולו בדל אחד של מידע שיש לי.
הכל על מי מנוחות,שפיר כזה.