הוכחת זוגיות

הוכחת זוגיות

אני ובת זוגתי גרושים,אבל אנחנו גרים בארץ ביחד יש לנו שתיי ילדים משותפים. לי יש אישור עבודה,האם גם היא תוכל לקלב אחד כזה?

predoc

New member
אם הבנתי נכון

אתם גרושים אחד מהשני לאחר נישואים וממשיכים לחיות יחד גם לאחר שהתגרשתם אחד מהשני ולגדל יחד את הילדים במקרה כזה - קצת לא שגרתי - הייתי מגיש את המסמכים כ common low ומבקש על סמך זה אישור עבודה יש סיכוי גבוה מאוד שאכן תקבלו אישור כזה. יתכן ותצטרכו לשכנע שם איזה פקיד הגירה שאתם אומנם גרושים אבל מחזיקים יחד תא משפחתי ורוצים להמשיך להחזיק בו בקנדה ולא מבקשים אישור עבודה עבורה מסיבות זרות ( היא רוכבת על ההצעה שלך ורוצה לעבוד בקנדה ואין לכם כוונה להמשיך לחיות יחד בכלל בקנדה) בכל מקרה בהצלחה ותעדכן

אנחנו מתכוונים...

אנחנו מתכוונים להתחתן בקנדה כמה שיותר מהר. אגב איך אפשר להוכיח זאת לפקיד ההגירה שאנחנו חיים ביחד ואישתי לא באה לתפוס טרמפ עליי ?

predoc

New member
משהו לא ברור

אתם גרושים אחד מהשני או כל אחד גרוש בנפרד מבן זוג שהיה לו בעבר ? אם זה המקרה השני. אין בכלל בעיה. במיוחד לאור העובדה שיש לכם ילדים משותפים. אתם ידועים בציבור ולא ישאלו שום שאלות מעבר למילוי טופס שבו אתם מצהירים שאתם ידועים בציבור. אם זה המקרה הראשון - זה בכל זאת גורם להרים גבה - אבל כמו שאמרתי סיכוי נמוך שיעשו בעיות.

גרושים אחד מהשני

אנחנו היינו נשואים ויש לנו שתיי ילדים,התגרשנו לפני מספר שנים אבל יש לנו 2 ילדים משותפים. הבעיה היא שאין לנו חשבון בנק משותף,חוזה שכירות משותף,או שם משפחה משותף תכננו להגיע לקנדה ולהינשא שם. איך עוד אנחנו יכולים להוכיח שאנחנו בעל ואשה לפקיד ההגירה?

predoc

New member
שאלות תשובות ווליום

אתם בפועל חיים יחד ? גרים יחד באותה דירה ? חולקים רכב ? יש אולי ביטוחים שהמוטב הוא בן/בת הזוג ? לא אמורה להיות בעיה אם אתם גרים בפועל יחד ומנהלים משק בית משותף. ( או כל שניים מ 4האופציות מעל ) תחתמו על הצהרת ידועים בציבור של קנדה ובזה נגמר הכל. אם יתעוררו בעיות וישאלו שאלות אתם צריכים שיהיה מי שיעיד שאתם אכן מנהלים משק בית משותף. זה יכול להיות שכן ( עדיף איזה מישהו בעל תפקיד "מכובד" - בלי לפגוע וכל עבודה מכבדת את בעליה -אבל בקנדה נתקלתי בכך שמכתב / הצהרה מפרופ באוניברסיטה נחשבת כאמינה ומבוססת יותר) זה יכול להיות ממונה בעבודה שמכיר אתכם ויכתוב מכתב על הכרותו איתכם והסטטוס שלכם וכו. אבל מעבר ללחשוב מי יכול לכתוב כזה מכתב ואולי לשאול אותו אם הוא יהיה מוכן במקרה בעיה ,לא הייתי עושה יותר מדיי מגיש ומחכה לתשובה שקרוב לוודאי תהייה חיובית וללא בעיות

איך תוכיחו ואתם באמת לא בעל ואשה?

הדרך הפשוטה היא או להתחתן שוב לפני הנסיעה (בין אם זה אזרחית בקפריסין או ברבנות עם כל הכאב ראש), או שתגיע קודם לקנדה, ושהיא תגיע בתור תיירת ותתחתן איתך אזרחית. אגרה קטנה וכמה מסמכים וזהו.

למעלה