הוכח ששליחת מכתבים עדיפה על הפגנות

מעסה11

New member
הוכח ששליחת מכתבים עדיפה על הפגנות

המוניות, כול מי נבצר ממנו להגיע להפגנות ושלח מכתב\מייל חריף לראש הממשלה, תרם פי עשר ממפגין מול בית ראש הממשלה,ההוכחה לכך היא עצם חידוש המשא ומתן לשחרור שליט לאחרונה זמן קצר לאחר קריאתנו בפורום לשלוח מכתבים לראש הממשלה, המכתבים עשו עבודה יפה... תמשיכו להפציץ עד לכיבוש היעד :)

יונה1

New member
בישראל למעלה מאלף שבויים לשעבר

אשמח מאד מאד לשמוע כמה מהם שוחררו באמצעות מכתב/מייל חריף.

מעסה11

New member
אם היו נשלחים הרבה מכתבים ,אולי כן היית

רואה שהם שוחררו בגללם

y a u l a

New member
נו באמת יונה, אני מתפלאה עלייך!

אילו היה להם אתר אינטרנט וצבא חברים, אולי גם הם היו מגיעים לשולחן הדיונים... באמת יונה. באמת. עלייך אני ממש, אבל מ-מש מתפלאה!

ההוכחה לכך היא קיומה של גדר הפרדה בגדה

ראית מה זה? כתבת מכתב וכבר יש גדר

אני כתבתי לביבי, אבל אני לא חושבת ש

שיש לזה יעילות גבוהה, הרי ברור שהוא לא יושב ויורד לעומק המכתבים וכנראה איזו מזכירה עושה reply בתגובה לכולם.

מעסה11

New member
גם אם זה נכון, האפקט של שליחת הרבה מכתבים

דומה לאפקט של הפגנה המונית,במיוחד אם הוא מנוסח בצורה משכנעת ברורה,חריפה ורהוטה, בכול אופן,אני קיבלתי מכתב תגובה ארוך,שלא עושה רושם של תגובת ריפליי של איזה מזכירה

ישMצב

New member
חידוש המו"מ לא קשור למכתבים.

המו"מ הואץ לאחרונה רק בשל קריאת המתווך להגיע להסכם בזמן הקרוב, כל עוד הוא בתפקיד ולפני שהוא יפרוש. לגבי המכתבים, את רובם רה"מ בכלל לא רואה. לכל ח"כ יש עוזר פרלמנטרי שאחראי על קריאת המכתבים ועל מענה להם. רק המשמעותיים מביניהם מועברים אל המכותב עצמו. למכתבים כאלה מתאים המשפט: זה כנראה לא יועיל, אבל בטח שלא יזיק.

מעסה11

New member
ממך צפיתי ליותר הבנה,ראשית:

למה הגיע בכלל מתווך גרמני לכול הסיפור הזה,אם לא בגלל לחץ צבא החברים ,והמכתבים שנשלחים לראש הממשלה,שגם אם באמת הם לא נקראים ( למרות שגם לפי תגובתך החשובים נקראים,וסביר שיהיו הרבה כאלה בנושא כול כך טעון) עצם זה שמידעים את ראש הממשלה על מספר המכתבים התומכים בעיסקקה,יעשה את שלו.

ישMצב

New member
עצם הגעת המתווך מלכתחילה איננה העניין פה.

המו"מ הואץ לאחרונה בעקבות הודעת המתווך שהוא עומד לסיים את תפקידו בקרוב.

גם הוכח שרמבו הוא גיבור!

לכן צריך להביא אותו שישמור על הגבולות אחרי עיסקת שליט, נכון? (מעניין מי העלה את הרעיון הגאוני הזה בעבר) הקיצר, יש הבדל בין לחיות במציאות ובין לחיות בסרטים...

מעסה11

New member
נכון הוכח שרמבו הוא גיבור

לא רק בעיני, אלא גם בעינהם של מרבית חיילי צהל ,ואזרחי מדינת ישראל,ההוכחה לכך היא שאכן מתנהל מסע ומתן לשחרור שליט,ואכן יש צבא חברים לשחרור שליט,ואכן יש לנו צבא רמבויסטי שניצח שש מלחמות לפחות (מי סופר כבר כמה מלחמות הוא ניצח) והנורמות הרמבויסטיות הם הקוד האתי של עם ישראל, בניגוד לנורמות שלך שהם חופפות לנורמות של מרדוק, האנטי גיבור באותו סרט רמבו1 שניסה להפקיר את השבויים שרמבו ן כבר שיחרר.. ובסוף קיבל על הראש מרמבו, והתחיל להזיע ולהשתין במכנסים מפחד, אתה רוצה שזה גם יהיה גורלך? חחחח

מעסה11

New member
תודה חבר יקר... הגיע הזמן שמשהו יושיט

כתף "לרמבו" במלחמתו בחוסר האנושיות שמבצבצת מדי פעם באתר הזה

להזכירך:

1) רמבו הוא גיבור מלחמת ויאטנם, כלומר צריך להיות עכשיו בן 60 ומעלה. 2) ג'יימס בונד, לעומתו, שומר על נעוריו כבר קרוב ל-50 שנים. הוא יכול לעבור את רמבו בלי בעיות בכלל. הבעיה היא שג'יימס בונד אנגלי, והאנגלים אנטישמים. זוכר שהוא עזר פעם למוג'אהידין באפגניסטן? עדיף לא לחיות בסרט.

כמובן, אין ספק!

ולכן אני קורא לך ולכל התומכים בעיסקה המופקרת- כיתבו הרבה מיילים, חיתמו על עצומות אינטרנט, ואל תשכחו- התגייסו כל יום לצבא החברים של גלעד ב-10 שמות לפחות.

למעלה