הוכרזו מועמדויות האמי

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
הוכרזו מועמדויות האמי

והנה מועמדי צח"מ: על פרס השחקן הראשי - אריק בריידן (ויקטור) בקטגוריות שחקנית המשנה - הת'ר טום (קלי) שחקני המשנה - כריסטיאן לבלנק (מייקל) בשחקנים הצעירים - דיוויד לאגו (ראול) ובשחקניות הצעירות - לורן וודלנד (בריטני), וכריסטי חליל (לילי). כולל הפרסים הטכניים, הסדרה מובילה במספר המועמדויות: 16!

Charmed24

New member
מממ...

הת'ר טום היא ויקטוריה בצח"מ. קלי זה בלחיות... ואם כבר, פיליס (מישל סטאפורד) מועמדת כשחקנית ראשית ושרון קייס (שרון) מתחרה עם הת'ר על תפקיד שחקנית המשנה

Dawn12

New member
זו צריכה להיות השנה של מישל!!

יש
בהמשך, אז ראו הוזהרתם. מבחינתי מישל היתה צריכה לזכות כבר בשנה שעברה באמי, והיא אכן היתה מועמדת כידוע. אמנם לא ראיתי את הפרקים עצמם, אלא רק פרומואים, תמונות ותקצירים, אבל 2002 לא היתה נראית אותו דבר ב"צעירים חסרי מנוח" לולא פיליס. עלילות המשולש שלה עם ג'ק ודיאן שהתפתח למשפט הארוך והמרתק תפסו נתח רחב מזמן האוויר בשנה ההיא, וסיפקו למישל חומר נפלא לעבוד איתו. בכל מקרה, אנחנו מדברים על שנת 2003 עכשיו, ולפיליס היתה מספיק תעסוקה גם בשנה החולפת. הגיע זמן המישל!

'צטערת! ../images/Emo68.gif

אם כל הכבוד למישל (קישקא?) ויש כבוד, האקדמיה השנה הכירה בעוול שעשתה לקאסי דה פייבה במשך כל השנים, וסופסוף היא מועמדת לפרס שחקנית השנה! לא ראיתי את מישל בפעולה, את ביצועיה של קאסי ראיתי (אם כי לא את כולן של השנה האחרונה) היא שחקנית נהדרת, היא שיחקה נפלא השנה (והשמש זורחת כל בוקר, מה חדש?) השנה היא חגגה 10 שנים לדמותה כבלייר, ולא בגלל זה היא תזכה - היא תזכה כי היא פשוט גדולה מהחיים, ומה לעשות, קצת יותר שווה ממישל.

אני בשוק!

הרגע גיליתי שקאסי לא מועמדת! אני לא מבין, קאסי בעצמה אמרה שאמרו לה שהשנה היא תהיה מועמדת!! איזה חצופים, למה מתנכלים לה?

הו תראו מי בא... ../images/Emo8.gif

ברוך הבא!
א. תתחיל כבר לראות "צעירים" ולספר לנו מה קורה שם. ב. תעזוב את "היפים", אני כבר עזבתי. ג. תראה "תשוקות" יותר בהדיקות - זו סדרה נחמדה. ד. וכמובן, תמשיך "לחיות" באטרף! ועד כאן המדריך ל"סבוניות הראויות" להפעם

למעלה