הוכרז הבטמן החדש

Guid

New member
איך אני שונא כעושים את זה...

לקחת שחקן ששיחק דמות קומיקס אחת, לשחקן כדמות קומיקס אחרת.
יופי, הוליווד, נורא בוגר!

אבל!
מארוול עשו את זה עם כריס אוואנס, ששיחק את טוני סטורם ב'ארבעת המופלאים', והחזירו אותו לככב כקפטן אמריקה.
כולנו התפלאנו בהתחלה, כי לא עברו הרבה שנים בין הסרטים והם כבר מיחזרו שחקן, אבל בהסתכלות אחורה- וואלה קיבלנו אחלה קטפן אמריקה!

לדעתי בן אפלק הוא שחקן מעולה, ויש בו את השקט והאיפוק הפנימי הזה שמתאימים לברוס ווין ולבאטמן. זה משתקף גם במראה שלו, שזה גם חשוב.
אני אישית מאוד אופטימי. זה יכל להיות הרבה יותר גרוע.

אבל קצת התבאסתי שהם לא לקחו את ארמי האמר

Guid

New member
עכשיו כשאני קורא את ההודעה שלי,

"מעולה" זו מילה חזקה מדי.
הוא שחקן טוב, אין לי בעיה איתו בכלל, אבל הוא לא מעולה.

Guid

New member
גם 'גרוע' זה חזק מדי,

פשוט כי לדעתי הוא לא גרוע.
אולי לא ראיתי את כל הסרטים שלו, אבל ראיתי כמה מהם ולא חשבתי עליו שלילי.

mulon1984

New member
הוא שחקן של תפקיד אחד

עושה את אותה הדמות שוב ושוב ושוב... אל תצפה לראות אותו באור שונה לגמרי כשהוא יהיה בתפקיד בטמן, בטח לא כשהאנשים שאחראים על להוציא ממנו את הדמות הם ז'אק סניידר וכריסטופר נולאן. הוא יהיה דרדוויל בחליפת עטלף, זה הכל.

Guid

New member
האמת שזה נכון..

הוא באמת חוזר על עצמו כל פעם מחדש... *נורה נדלקת באכזריות*

אוף, אפילו האופטימיות שלי לא הצליחה לשרוד הרבה נוכח הליהוק הזה.
מה נסגר עם היקום הבוקר?

shacharx5

New member
הוא

לא אמר שהוא כבר לא יעשה סרט של גיבורי על בגלל הניסיון הכושל של דרדוויל?

Lion_Heart

Well-known member
האמת...

אני חושב שהוא יכול להיות נהדר...אבל נשמור את השיפוט לסרט עצמו (הממ...קוין סמית' בתור אלפרד
)

לפחות דבר אחד אתה חייב להודות לזכותו

הוא חובב קומיקס גדול, וקורא באטמן אדוק, ומגיע לתפקיד הזה מוכן יותר מכל שחקן אחר שאי פעם שיחק את הדמות, ככל שזה נוגע לחומרי רקע והבנת הדמות.

Lion_Heart

Well-known member
ו...הוא שיחק כבר

שתי דמויות קומיקס ( בסדר, אחת וחצי...)

spidey 82

New member
זה לא בדיוק עזר לדרדוויל.

אבל כנראה האשם העיקרי הוא הבמאי.

אפלק משחק מצויין בסרטים שביים, ובשת"פים המוקדמים עם קווין סמית'; לא כ"כ עם במאים אחרים. הבעיה האמיתית של "באטמן נגד סופרמן" אלו זאק סניידר ודיוויד גוייר. אפשר אולי להתנחם בכך שייתכן והחוזה של אפלק לא כולל רק מספר סרטים, אלא גם אפשרות לבימוי "ליגת הצדק".

DDN

New member
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

תגיד שזו איזו מתיחת 23 לאוגוסט. . ..

למרות שאני חיבבתי את הסרט דרדוויל (בעיקר בגלל מייקל קלארק דאנקן ז"ל וג'ניפר גארנר), ולא חושב שאפלק רע כ"כ (בדוגמה היה נחמד) אני לא יודע אם יש בו את מה שצריך להיות בבאטמן/ברוס ויין. מקווה להתבדות.
מצד שני, לפחות זה לא ג'וזף גורדון לויט.

קליפ משעשע לגבי בן אפלק (הקליפ של מאט דיימון מוצלח יותר, כמו גם השחקן)
http://www.youtube.com/watch?v=vFS1wTs4yus

Lion_Heart

Well-known member
never say never

לדעתי יש בו את ברוס ויין לפחות...את באטמן... אני חושב ש הוא יפתיע לטובה , עד כה kevin conroy הוא הבאטמן הכי מוצלח מבחינתי (אני לא מוכן לדבר על בייל)

זה תלוי מה אתה מחפש בבאטמן שלך

אני מכיר כמה אנשים שבשבילם אדם ווסט הוא האחד והיחיד והכי קרוב אליו הגיע קלוני.
אתה לא יכול לפסול את דעתם על סמך הבאטמן ה'אפל' פוסט - DKR ולהתעלם ממסורת באטמן האקמפי של שנות ה-50 וה-60.

כן קלוני.

באטמן ורובין מ-97'...
אולי הדחקת את הסרט הזה אז הנה תזכורת
http://www.imdb.com/title/tt0118688/

אם אתה מחפש קאמפ, ואם אדאם ווסט הוא הבאטמן האולטימטיבי בעיניך (עניין של טעם אתה חייב להודות, יש כאלו שזה טעם וזו זכותם) - אזי הדבר הכי קרוב לכך מאוחר יותר היה קלוני ולכן הוא לא כ"כ נורא אלא דווקא די מוצלח.
עבור אותם שכאלו, אם אפלק יהיה מאוד קאמפי (בכיוון ה'אפל', כמו סרטי אימה סוג ז') הרי שהוא יהיה מאוד מאוד מוצלח!

שוב, עניין של השקפה.
(ושלא תחשוב לרגע שאני מחזיק בעמדה הזו, אני רק מציין שהיא קיימת!)

למעלה