הוכרז טורניר עם ביי-אין של 250K

shaywh

New member
הוכרז טורניר עם ביי-אין של 250K

חולני תהיה מגבלה של 48 משתתפים ואם יגיעו אליה הפרס הראשון יהיה חמש מיליון מתוך 12 בפרייזפול. בינתיים יש 13 שאשרו השתתפות. לא מבין אם הגריינדר שכח שהוא בדיוק חזר מלהיות בסטו או שהוא מרגיש חם או שיש לו מישהו שמגבה אותו. Tom "durrrr Dwan", Patrik Antonius, Allen Cunningham, Gus Hansen, Phil Ivey, Huck Seed, Johnny Chan, Freddy Deeb, Tony G, Bruno Fitoussi, John Hennigan and the two Mizrachi brothers Robert and Michael "The Grinder" http://www.cardplayer.com/poker-news/9693-ippa-250-000-monte-carlo-championship-on-the-horizon http://www.pokerstrategy.com/news/w...ature-Worlds-Biggest-Buy-in-at-250-000_36046/

Shaycus

New member
וואו

זה פשוט מטורף לחלוטין, ברצינות.. 250K דמי כניסה זה בלתי נתפס.. לא רק שלא יהיו 48 משתתפים גם לא יהיו 30.. אולי יהיה 20-23 מקצוענים ועוד איזה 5-7 חובבנים מלאים בכסף כמו גיי לברטה או איך שלא קראו לו. אבל זה נשמע כאילו הפרס על המקום הראשון הוא יחסית נמוך ביחס לדמי כניסה.. כאילו 250K כניסה, 5 מליון זכייה על נניח 50 משתתפים זה לא יחס כזה להיט תקנו אותי אם אני טועה אולי אני לא יודע לעשות את המתמטיקה נכון

Southparking

New member
../images/Emo72.gifמזה סטו..?

מישהו כתב פה שאנטוניוס שילם חלק למזרחיים על ה50K שהיה, אז לך תדע. הטורניר יהיה מעניין, מי שיזכה בו יהיה בעל פוטנציאל טוב להיות האיש הכי מרווח מטורנירים.

Harleydude

New member
אבל למה הם חייבים להיות מפגרים

ולעשות את זה שוטאאוט? איזה מגעילים

shaywh

New member
אולי זה יותר טוב לטלויזיה? אבל איכס

מהצד השני, הרמה בכל שולחן תהיה ממש גבוהה אז זה לא כזה נורא. אני מאמין שנגראנו יממן ילד אינטרנט אחד או שניים, לפחות בחלק מהסכום. הוא מעריץ של אנשים כמו kingofcards

Harleydude

New member
גם לטלוויזיה זה לא טוב

זה הרבה יותר נחמד שיש שחקנים שהגיעו לפיינל טייבל מאשר שיהיה איזה שולחן עם כמה שחקנים טובים ורק אחד ייצא. לא'דע, אני שונא שוטאאוטים בכללי, מגעיל אותי רצח.

2המרפא

New member
לפי מה שאני קראתי היה את הניסיון הזה גם שנה

שעברה וזה לא צלח כי הם לא מצאו אנשים שישחקו. ביי אין של 250K זה פשוט אבסורדי. כמות המקצוענים שיכולים להרשות את זה היא אפסית, המזרחים בוודאות משחקים על כסף של פטריק וכל צוות פול טילט משחק על הכסף שלנו. חוץ מזה אולי 2-3 חברה מסטארס שיבואו לשחק ואני מנחש שאלו יהיו נגראנו ובארי מי עוד? רוב הילדי אינטרנט לא מוכנים לקחת שוט של ביי אין כזה אלא אם הם יקבצו כסף ביחד וישחקו באחוזים. נראה לי שבעיקר מחפשים כל מיני מילארדרים שיבואו לשחק כי זה גם יגרום אולי לכמה ילדי אינטרנט לקחת את השוט של הם. אגב באוסי מיליונס יש טורניר היי רולרס של 100K ביי אין כל שנה

למעלה