הולגרמת מייקל תצא למסע הופעות עם הג'קסונים?

abigaillovesmj

New member
הולגרמת מייקל תצא למסע הופעות עם הג'קסונים?

בשבוע שעבר קרה משהו שלדעתי יש לו סיכוי לשנות את עולם המוסיקה - הולגרמה של טופאק הוצגה במהלך פסטיבל ושרה שיר עם סנופ דוג. היא היתה נראית מאוד אמיתית, זזה ושרה. ישר התחילו לדבר על זה שהזמר הבא שיהפכו להולגרמה הוא מייקל ושאולי האחים שלו (שעומדים להתחיל במסע הופעות) ישתמשו בהולגרמה שלו במהלך ההופעות שלהם.

מה אתם חושבים על אפשרות כזאת? הייתם הולכים לראות כזאת הופעה? ומה אם היו משחזרים את THIS IS IT והולגרמה היתה מופיעה? הייתם הולכים? לדעתכם זה בכלל רעיון טוב?

שתפו

זה לא הדבר האמיתי

זה קצת כמו להקים אותו לתחיה בניגוד לרצונו ולהכריח אותו להופיע

GM1988

Well-known member
מה הקשר?

זה כמו שתגידי שכל פעם שאת מנגנת שיר או הופעה של מייקל, את מקימה אותו לתחייה בניגוד לרצונו.
בולשיט!

לדעתי זה יכול להיות רעיון מדהים, לא יודע לגבי TII, אבל לגבי שיתוף עם ה"ג'קסונים" אפשרי להיות מעניין ואדיר!

GM1988

Well-known member
לא התנפלתי, הבעתי דעה.

מה שאת לוקחת מדבריי, זה כבר שלך, לא שלי. ערב טוב.

ציטוט:

זה כמו שתגידי שכל פעם שאת מנגנת שיר או הופעה של מייקל, את מקימה אותו לתחייה בניגוד לרצונו.
בולשיט!

הבולשיט היחידי הוא הטמטום של אנשים שמגיבים ככה

spirit0805

New member
הייתי הולכת עם עצב ענקי בלב..

אבל בכיף הייתי הולכת כי זה לראות על במה אותו, אני יודעת שזה לא אמיתי וזה גם מה שעצוב אבל זה חובה לדעתי, כמו קרקס השמש, הלכתי לשם וכמה שבכיתי שם, לא הייתי רוצה להחמיץ זה היה מדהים! וכך אני בטוחה שיכול להיות אם יעשו הולגרמה של מייקל...
וואי אם יעשו THIS IS IT אני מה זה הולכת!!! מה גם שלדעתי אם יעשו זה יפצה על כל כך הרבה, למרות שאולי זה יכול להיות קשה לרקדנים שהיו עם מייקל ואני בטוחה שזה בשבילם לא הולך להיות אותו דבר אולי לכולנו, אבל לדעתי זה יכול להיות מדהים וזה יאפשר למייקל לסיים את תהליך היצירה שלו, אמנם זה לא הוא האמיתי אבל זה הוא, אתם מבינים לאן אני חותרת?

regiof

New member
ברור שהייתי הולכת - זה בטח יהיה

לא יהיה פשוט - אבל לא הייתי מחמיצה את זה.

THRILLERiTa

New member
מוקדם מידי!! שיחכו עם זה כמה שנים טובות

נכון שכל עוד זה חם צריך לשאוב ממנו עוד ועוד...ולמה באמת לא לגרום לו להופיע איתם שוב (זה לא שהוא יכול להתנגד..)
אבל אני לא הייתי רוצה לשלם בשביל לראות את זה כי זה לא הדבר האמיתי. זה לא שווה כלום! מה הטעם לראות בלי להרגיש אותו? היו יכולים לשים איזה טור על המסך הגדול,היה משרת את אותה המטרה ולפחות היה מרגיש יותר אמיתי.
עכשיו זה יהיה כמו לזרוע מלח על הפצעים שעדיין לא הגלידו.
האחים מתכננים לעשות את ההולוגרמה לטור שהם יעשו לאלבום שהם יוציאו שנה הבאה =\
זה רעיון טוב בשבילם וכל התעשייה שמגלגלת עליו הון עתק אבל לי זה יקרע את הלב לראות את זה..לעשות לו הולוגרמה זה לתלוש ממנו את הנשמה ולהתעלם מהגאוניות והכישרון שהפכו אותו לפרפורמר הטוב ביותר מכל הזמנים, וזו דעתי.

spirit0805

New member
למען האמת....

האחים שלו, בא לי להעיף להם סטירה/ סתירה, איך שלא כותבים, אני כבר ראיתי שהם הולכים לצאת למסע הופעות ובאמת אמרתי "הם רציניים איתי? לעשות מופע בלי מייקל? הרי הם כלום בלעדיו, אף אחד לא רוקד, לא שר ולא נראה בדיוק כמוהו, אנשים ישוו, אנשים יראו את זה וילגלגו על כל מה שהם השיגו ב-20 שנה של עבודה שהייתה כמעט כולה על כתפיו של מייקל כי הם הרי לא יודעים להוביל שום דבר, אני ראיתי בערוץ הביוגרפיה איך הם "מתכננים" מופע כלשהו, פשוט תת רמה, רבים כל מפגש, אוכלים, יושבים, לא עושים שום אבל שום דבר שבאמת יקדם את זה, לכן הם בחיים לא יוכלו, מייקל הוא זה שהיה בעל החזון והוא זה שהיה לו מספיק דרכים בשביל להגשים את החזון הזה, אם הם עד עכשיו לא הצליחו, הם עכשיו עוד יותר לא, כי אנשים (אני מניחה) כמוני פשוט יראו את זה כניצול ההזדמנות עכשיו שמייקל לא שם, אין מישהו שכביכול יגנוב להם את אור הזרקורים, האחים שלו למעט אולי שלושה, ג'נט מדהימה אני לא מדברת עליה, אבל האחים שלו חארות, סלחו לי" ות'אמת דיברתי על זה עם אביגיל, לעשות הולגרמה של מייקל עם האחים שלו זה גם לא מכבד את מייקל, מייקל תמיד ניסה להתחמק מהופעות איתם ואת ויקטורי עשה בלית' ברירה בעיקר בשביל לרצות את קת'רין, ועכשיו הם כאילו כופים עליו את זה והפעם מייקל לא יכול להטיל פה וטו...

GM1988

Well-known member
האחים יעשו הולוגרמה

וזה דבר שבשום צורה לא פוגע במייקל או במורשת שלו, בכישרון שלו, בקריירה ובאיכות של החומרים שהוא עשה במהלך השנים.
הולוגרמה כשמה כן היא - העתק של דמות, חיקוי, ולא מעבר לכך.
כך או אחרת, איך שזה לא ייראה שם על הבמה, זו תישאר להיות העתקה של דמותו של מייקל, ולכן זה לא קשור אליו בשום צורה.

למי שמתאים להם לראות הולוגרמה של מייקל, לחוות משהו מעניין על הבמה, אפילו כיצירה מעניינת טכנולוגית, שיילך ויהנה מזה פשוט בלי להתעסק בתפל, בלא קשור ולחפש מה לא בסדר בכל דבר.
ליהנות - זה הכל.

abigaillovesmj

New member
לא הייתי רואה מופע של הג'קסונים אבל של מייקל

לבד כן.

לא הייתי הולכת למופע שבו הג'קסונים ישתמשו בהולוגרמה של מייקל בתור עיקרון. בגלל שאני לא חושבת שהוא היה רוצה להופיע איתם ולהציג אותו בתור הולוגרמה (אפילו שזה לא באמת הוא) בעיני זה סוג של כפייה.

להופעה של מייקל בלי האחים כן הייתי הולכת.

מעניין איך הטכנולוגיה הזאת תתפתח. בינתיים היא די מוגבלת. את ההולוגרמה אפשר להציג רק על רקע שחור לחלוטין ולא באמת ניתן לרקוד לידה (זה שסנופ דוג נראה עומד "ליד" טופאק זו אשליה אופטית - ראיתי איך הם עשו את זה הוא בעצם עומד מאחורי המסך שעליו הוא מוקרן).

יהיה מעניין..

Shiri from the block

Active member
אוי מעניין לא ידעתי את זה זה היה נראה ממש כאילו סנופ דוג לידו!
הצליחו להסתיר את זה טוב

GM1988

Well-known member
יש וידאו שאפשר לראות זאת???

מעניין .. באמת היה נראה כאילו הוא עומד לידו.

GM1988

Well-known member
זו דמות שניתן להקרין באמצעות לייזרים

בדומה למה ששמתי למשל עם אלביס, שלקחו את ההופעה שלו ב'קאמבק 68' והקרינו על הבמה עם סלין, כאילו שהוא היה על הבמה בעצמו ושר ביחד איתה.

תסתכל בוידאו ותבין מה זה בעצם. יש גם מידע באינטרנט שאפשר לקרוא/לראות בנושא.

למעלה