הולה ציקוס.....

MushrooMush

New member
הולה ציקוס.....

טוב תקשיבו חברעה....קוראים לי הדר אני חדשה פה נחמד שיש פורום לגלגל"צ וווווו.......אפשר לדעת בבקשה איזה מקום קולפליי המיצעד השבועיי תודהה.....חמודים.....

ShukyD

New member
כתוב לך בכרטיס שאת מקרית שמונה

וואלה? גם אני מקרית שמונה איך אני לא יצאתי פקאצה?

tkuihehr

New member
יהיה מחר?

נראה לכם שיהיה מחר מצעד? שנה שעברה לא היה מצעד שבועי בשבוע של המצעד השנתי, ואז ,ביום שבת במועד השידור של הטופ 20 ,הביאו את כל המצעד השנתי במקומו... משום מה לא נראה לי שיהיה מחר, אבל נראה......

יש היום:)

limors2

Active member
עעעע:|../images/Emo206.gif../images/Emo54.gif

פעם ראשונה שאני משתמשת באייקון הזה
אני לא מגיבה לשרשור הנכון, כי אני מפחדת אפילו לשים תיד מול העיניים ולרדת ל"הוספת תגובה" כדי שאני לא אראה משהו בטעות... אנשים שלא מצליחים להתאפק וקוראים את ההודעה עם התוצאות של המצעד- בבקשה בבקשה בבקשה! לא לספיילר, ואם אתם מגיבים לשרשור או על משהו שנאמר בו במקום אחר תסמנו ספוילר בכותרת! אני ממש לא רוצה לדעת
מזה למה מעריב הורסים תכיף?

tkuihehr

New member
אם זה כזה נורא

אני מרשה לך למחוק, מהתחלה פחדתי שזה יפריע לאנשים...

limors2

Active member
יש אנשים שרוצים לראות אז אני לא

אמחק.... זה יהיה ניצול לרעה של כח המחיקה שלי- להנאתי הפרטית

chen010189

New member
גם הם הזהירו אבל ../images/Emo6.gif

"מי שלא אוהבת ספויילרים שידלג לעמוד הבא" ובעמוד הבא הם חופרים למה ג'קו לא נכנס לפלייליסט

limors2

Active member
שמעו משהו מפחיד

אבל ממש מפחיד! ומשעשע. אבל יותר מפחיד. נגזר עלי לשמוע 88 בעבודה, ואני נורא לא אוהבת תמוזיקה שיש. שרתי לעצמי את עדי אדיוס בזמן שתמחרתי יומנים ושקלתי לשלוח סמס עם ציטוט מהשיר למישהי כי משעמם לי. אז המשכתי לחזור על הפזמון עוד כמה דקות, ופתאום היה תשיר ברדיו! בגלגלצ עוד הבנתי כשזה קרה כי אני שומעת מלא, אבל פה??? שיצאו לי מהראש התחנות האלה:(

גלעד2211

New member
אפשר להבין 88 זו לא תחנה ממש רגילה

יש שם כל מיני שירים כאלה לא מוכרים מכל הסגנונות והמקצבים אני קורא לזה התפרקות מהרגיל. זה לא כמו התחנות האחרות <100 למשל> שמשמיעים את הדברים הידועים. לכן יש כאלה שאומרים ש88 איכותית ויש כאלה שלא אני חושב יותר בקטע של התפרקות מהרגיל.

למעלה