הולידיי אין אקפרס

M o r d y

New member
הולידיי אין אקפרס

איפה המלון נמצא בדיוק?!? כמה זמן הליכה משדה"ת?? כמה זמן הליכה מהקניון של הטיילת?? (אני מדגיש , הליכה!!)

harhanegev

New member
בבקשה :

איפה המלון נמצא בדיוק?!? רחוב קאמן פינת רחוב דרבן כמה זמן הליכה משדה"ת?? קצת פרדוקסלי: המלון ממש צמוד לשדה התעכופה, דקה אחת ברגל מהגדר של שדה התעופה, אבל כניסה/יציאה יש רק אחת, והיא בצד השני של השדה, שזה אומר בערך 13-15 דקות ברגל. כמה זמן הליכה מהקניון של הטיילת?? (אני מדגיש , הליכה!!) איו דבר כזה "הקניון של הטיילת". אני מניח שכבודו מתכוון לקניון "מול הים" שנמצא צמוד לטיילת, ומדובר על 6-8 דקות הליכה בערך.

M o r d y

New member
תודה לך אחי...

יש המלצה אולי לאיזה אכסניה טובה לחיילים?? לסופ"ש?? משו קרוב לים? וזול? משו ספציפי אם אפשר ולא אתר שיפנה אותי למלא אכסניות.. תודה.

harhanegev

New member
בבקשה, מידע על אכסניות :

ממש במרכז העיר, יש שורה של אכסניות צמודות זו לזו ב-2 רחובות קטנים (אם מרכז העיר לא מתאים לך ואתה מוכן לשלם יותר כדי להיות ממש מול החוף, גש לסוף ההודעה). יש מהן תחבורה ציבורית לכל חלקי העיר, כך שגם לא צריכים לבזבז כסף על מוניות (מחיר נסיעה זה 4 ש"ח, אבל בכרטיסית נוער זה יוצא 2 ש"ח). מדובר באכסניות: קורין אביב הבית הלבן סאנסט המלון של פולטי פינלנדיה הנסיך הקטן טאבה צבר ואולי עוד כמה ששכחתי לציין. מכל האכסניות הנ"ל, המרחקים הם כדלקמן: לחוף הים הקרוב ביותר - כ 10-15 דקות הליכה סבירה (יש גם אוטובוס כל רבע שעה). לטיילת - תלוי איפה בטיילת. הקצה הקרוב ביותר של הטיילת זה כפי שציינתי לגבי החוף הקרוב ביותר. לתחנה המרכזית - חציית כביש וזהו. לקניון שלום והקניון האדום (לא בהרים, קניון של חנויות) - פחות מ-5 דקות הליכה. קניון "מול הים" - כ 10-15 דקות הליכה סבירה (יש גם אוטובוס כל רבע שעה). שדה התעופה - 7-8 דקות ברגל. הרי אילת - 20-30 דקות הליכה, או נסיעה ממוזגת בקו פנימי של אגד. חוף אלמוג, ריף הדולפינים, מצפה תת ימי, חוף הנסיכה, חוף שמורת האלמוגים וכל שאר המקומות בחוף הדרומי - שעה עד שעתיים ברגל, או דקות בודדות בקו 15 של אגד (המוניות למקומות האלה ממש ממש ממש יקרות). חנות מזון במחירים נורמליים (שופרסל או סופרסנטר) - פחות מ-5 דקות הליכה. כספומט אמיתי (לא גזלנומט) - 2 דקות ברגל. יש כמובן גם אכסניות (למשל אנ"א / "אכסניית הנוער") שקרובות הרבה יותר לחוף הים, אבל המחירים הרבה יותר גבוהים, וגם קניית מזון באזור הצמוד ממש לחוף הים היא רק בקיוסקים יקרים ולא כמו באכסניות של מרכז העיר שיש קרוב אליהן סופרים נורמליים.

M o r d y

New member
עוד שאלה קטנה..

אתה מכיר אולי "אשר חדרים"?? עכשיו דיברתי איתו לגבי הסופ"ש הקרוב .. יש לו יחידת דיור ליד מרידיאן.. כמה זמן זה מהים? נ.ב. תודה רבה לך :)

harhanegev

New member
תשובה:

אני לא מכיר את אשד חדרים, לא את משה חדרים, וגם לא את שמעון חדרים ואת יוסי חדרים. ואין סיבה שאכיר, אף אחד מהם אינו ידוע או מפורסם. כדי לענות לך איך המקום, תבקש ממנו כתובת מדוייקת (רחוב ומספר). אם הוא מסרב לתת כתובת מדוייקת, משהו כאן מסריח. מאוד מסריח.

M o r d y

New member
תשובה

הוא מציין כי הוילה נמצאת ברחוב האדמונית 7. ליד מלון מרידיאן. מכיר?

harhanegev

New member
מקום נהדר, מבחינת קירבה לחוף הים ולטיילת.

לא היית צריך להזכיר שוב שזה ליד מלון מרידיאן, כי ברגע שציינת רחוב האדמונית 7 המקום ברור לחלוטין. נמצא 6-8 דקות הליכה מחוף הים (תלוי בקצב).

למעלה