הולידיי אין טבריה

conanbe

New member
הולידיי אין טבריה

מלון על הפנים פשוט זוועה. מבחינה חיצונית המלון נראה כמו מעברה (מוזנח ביותר) זה כבר מוציא את החשק והיחס של צוות המלון רע, פשוט רע. בפנים שירותים קטנים מאוד והמעליות קטנות עוד יותר! כניראה שבזמני ארוחות תאלצו להתאזר בסבלנות עד שהמעליות יתפנו או שתעדיפו להידחק בקושי פנימה. אהה והכי חשוב מבטיחים לכם חוף למלון? אז זהו שהחוף במרחק הליכה של 5 דקות מהמלון שבמהלכן תעברו על גשר וכאילו שזה לא מספיק! הבריכה בכלל במרחק נסיעה מהמלון! בחמי טבריה! או שתעדיפו ללכת 15 דקות ברגל דבר שלא התאפשר להורים הנכים שלי שאגב המלון מבחינה זו בעייתי ביותר. האוכל טוב ובזה נגמרים הדברים הטובים במלון. פעילויות בקושי , טלויזיה במצב רע מאוד בקיצור עשו לעצמכם טובה חפשו מקום אחר (תברכו אותי על זה).

שמר2

New member
נשמע לי שראיתם רק את השלילי

אני לא אכנס לעניינים של טעם וריח או דעה אישית על מה זה צפוף, איטי ומוזנח, אבל מוטב לציין שהחוף נמצא ממש מעבר לכביש, הוא נוח וזה המון בכינרת וטבריה שלרוב מלונותיה אין בכלל חוף. לחמי טבריה המלון מציע "שאטל" הלוך ושוב לשימוש האורחים וממילא המרחק הוא לא יותר מ 7-8 דקות הליכה. אפשר להכנס גם דרך החוף עצמו ואז זו תוספת של 3 דקות הליכה. כל זה רק עובדות גאוגרפיות ללא פרשנות.

conanbe

New member
זו דעתך אבל אל תעוות את המציאות

חוף המלון קטן ביותר ואפילו אי אפשר לקרוא ל10 מטר של ים המוקף במצופים חוף! ובכלל מה זה שאטל לבריכה? מה אני צריך להיות תלוי בזמני יציאה של אוטובוס? אני רוצה לרדת לבריכה מזמני החופשי בלי שאצטרך להמתין לרכב מאסף בהלוך או בחזור. אהה אפשר גם ללכת נו איך שכחתי הרי ברור שכל אחד שיוצא לחפשה רוצה ללכת ברגל 15 דקות לבריכה. זוהי הגבלה חמורה שלא לדבר שגם אורחי המלון צריכים לשלם על טיפולים בספא בלי שום הנחה למרות כל הפירסום בכל פינה בבית מלון של חמי טבריה.והמחירים לכל הדעות (חוץ מצוות המלון) מופקעים. הגישה לנכים במלון ולמלון היא בעייתית תנסו להגיע עם כיסא גלגלים לחוף ולעבור על גשר שלא נגיש בכלל! לאנשים עם בעיות מסוג זה. המעליות קטנות מאוד וזה עובדה מוגמרת . אתם שואלים מה זה קטן? אז אם 4 אנשים בלחץ במעלית זה לא קטן אז מה כן? ואגב מדבריך אני מבין שאתה או את נציגי הולידיי אין אז עשו טובה וקחו סוף שבוע במלון לבד או עם קרוב משפחה נכה ואז נדבר

שמר2

New member
אני על שלי עומד

ואם תטרח לשוטט בפורום, תלמד שאני לא עובד הולידי אין, אבל מה שכן, מאוד לא חובב לקוחות שעושים מכל עכבר הר ומפריזים בצורה היסטרית. תן לי לנחש: היו גם הרבה אורחים זקנים בלובי.... אה בעצם אולי לא... אולי אלה הייתם אתם... עצה חינם אין כסף - בבית אתה לא תלוי בשום שאטל, הכל נראה גדול והמעליות מהירות כמו שצריך. הבית הוא נהדר כי אין למי להתלונן פרט אל עצמך. בבית תמיד יהיה לך טוב.

conanbe

New member
טוב חביבי לרמה כזו אני לא יורד

אני את שלי אמרתי. אני פה באופן חד פעמי להאיר את עיניי המתלבטים לכן גם לא מכיר אותך לא רוצה להכיר וגם לא משוטט בפורום. כמו כן באותה העיר ישנם מלונות שנותנים הרבה יותר באותו המחיר . ציבור הלקוחות יחליט ואל תשכחו ראו הוזהרתם.

eladbe1

New member
אני דווקא הייתי מאוד מרוצה שם

הייתי שם 3 פעמים בתקופה האחרונה - ויחסית למלונות בטבריה, המלון הוא ממש ברמה טובה. יש חוף פרטי, אמנם קטן, אבל לפחות יש, מחירי הטיפולים בספא הם לא גבוהים ביחס למקומות אחרים, ואגב, זה שהבריכה מרוחקת זה דבר חיובי שאפשר גם להרגע מבלי לשמוע את כל הילדים צווחים. והדבר אולי הכי טוב במלון הוא הארוחות - ארוחת הבוקר כמיטב המסורת של הולידי אין, וממש הופתעתי לטובה מהמבחר של ארוחת הערב. ללא ספק זהו המלון המועדף עלי בטבריה.

mmm666

New member
הולידי אין טבריה-החוף

היינו שם לא מזמן ולאחר מכן בצמרת בטבריה עילית. נהנינו יותר בצמרת, אבל הולידי אין הוא ברמה טובה, החוף ממוקם ממול הכביש והיחס בחוף הים הוא מעולה!! ואם נכנסים לתוך החוף אז ישנה גישה גם לברכה וג'קוזי. הארוחות-סטנדרטיות, לא משהו מדהים אבל לא גרוע.... המיקום-טוב,בטח ביחס לצמרת.

למעלה