הולידיי הוברט!

Cartman

New member
הולידיי הוברט!

כן, הגיע הזמן לעוד חוברת אלטרנטיבית דלת תקציב עם ציורים ברמת גנון והרבה גסויות לא נחוצות!!! לכבוד החגים אני מוציא חוברת חדשה בשם 'הולידיי הוברט' ובה קומיקס בנושאי החגים! מהרמאדן ועד יום האיידס, כל החגים רק בחוברת הזאת! מצורף קומיקס שעשיתי לחוברת, אני יודע שהציורים לא משהו אבל זה בגלל שאני רק עכשיו מסתגל ללעשות אינקינג וכאלה ויש לי עטים מחורבנים.

glendon

New member
אני לא מאמין שאמרת אינקינג

כולה השתמשת בעט פיילוט וכבר יוצאות לך מילים של דודות מהפה. איזה חמוד אתה, זה יוצא ממש שונה ממה שאנחנו מכירים, הרבה יותר משוחרר, תיזהר עוד תתחיל להפליץ. עוד מרגישים את הבוסריות אבל זה בטוח יעבור טיקטק ויתפתח מגניב. כרגיל אנחנו נקרעים מצחוק, פארטי און הוברט!

Cartman

New member
אני פלצן?

אתה לא חושב שזה קצת מולטי-דסיפלינרי להגיד לי דבר כזה? חוצפן.

glendon

New member
אתה לא פלצן אלה פלוציץ קטן../images/Emo107.gif

הוברט אתה כבר אמור לדעת שאנחנו תומכים בפלוצים, מסריחים ככל שיהיו. רבים מעדיפים לשחרר גזים בהחבא או תוך כדי עשיית פרצוף תמים של "הי זה הזקן שעבר פה קודם עם ההליכון שלו, מניאק מלוכלך", וזה קשור לנטיה לכלוא רגשות וככה מתפתחים כעסים עצורים!! ומלחמות!!! וגולדה מאיר גררר גררר! יש עליה מאמר מרתק בהארץ, לא נראה לי שהיא הפליצה בפרהסיה. סופסוף גיליתי איך עושים פה את הסמיילים. לפעמים משהו יכול להיות מול הפרצוף שלך חיים שלמים ולא תשים לב אליו

amitais

New member
גם אני לא מאמין שאמרת אינקינג

אתה בוגד בערכי A4. נו מילא. סדר הפריימים קצת סהרורי. אתה יודע שאנחנו אוהבים אותך, רק אל תיתן לזה לעלות לך לראש.

ailag

New member
דווקא

חביב

Emblem Wearer

New member
מצויין.

אהבתי ביותר. והציורים דווקא אפקטיביים. בקיצור, שמור לי עותק.

row

New member
לא לחינם קוראים לך קארטמן הא? ../images/Emo8.gif

Cartman

New member
תודה על התגובות החמות!

ברגמן, מה עם איזו תגובה ממך?

תגובה מברגמן

בגלל שאני בארץ אני צריך להסתפק במחשב של אח שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור איטי ויש לו עכבר מאלו שהתלכלכו לגמרי בגלגל ולכן מקרטעים בצורה מעוררת רחמים (רבותי, תקנו עכבר אינפרא אדום! חייכם ישתנו מקצה לקצה!). לכן קצת קשה לי יותר מדי לכתוב ולבקר באתר. אבל תפקידי מחייב אותי גם בזמני מלחמה למלא את תפקידי. אז מה דעתי על הקומיקסון? נחמד ביותר! שיפור ניכר בסגנון הציור שנראה שדווקא מתפתח לכיוון מסוים. והסיפור דווקא חמוד ועם פואנטה. אהבתי. תשאיר את זה למעלה (זה נשמע יותר טוב באנגלית) אני מרגיש כל כך חשוב שאנשים רוצים לדעת מה אני חושב! זה בגלל שאני מנהל ויצור עליון והדיעה שלי פי מיליון יותר נחשבת. אני אשן טוב היום בלילה...

ailag

New member
בקשר לעכבר

דוקא השתמשתי בהרבה סוגים והכי נוח לי כרגע להשתמש בעט של גרפייר גם בתור עכבר.. מה שמצחיק זה שבמקום carpal tunnel syndrom אני לפעמים מרגישה כואב ביד כמו אחרי הרצאה ארוכה במיוחד.

nirmatarasso

New member
היי...זה ממש אחלא

ממש מקפיץ את ההוברט מדרגה האינקינט. הביא איתו את החברים לייאוט ושוטינג. הכל בחבילה אחת. זה יפה לה לאלפקה להתרוצץ לה ככה בחופשיות.

comicsgirl

New member
אהבתי!

למרות שיש עוד מה לשפר באופן הציור, יצא לך אחלה סיפור. :)

Cartman

New member
ויש גם כריכה

הנה הכריכה שציירתי במו ידיי! מוהאהאהאהא. יש פואנטה בכריכה האחורית, אבל בשביל זה תצטרכו לקנות את החוברת.

Scum Bunny

New member
היי קרטמן

כבר יום שלם מאז הפיגוע ועוד אין קומיקס שנון ומשעשע בנושא? מה קרה, לא מספיק ילדים מתו? או יש לך תקופת המתנה של לפחות 48 שעות לפני שתה רוקד על הדם?

amitais

New member
שותה את הדם, שותה את הדם

לאט לאט, ארנבון. תן לעכל את הילדים הקטנים. נ.ב. חשבתי שאתה ניהיליסט? מה, כשנחלי הדם מגיעים קל"ב אתה מתעורר פתאום?

למעלה