הולי מאדר פאקר

HELL YEA

שאתה רואה את אינשטיין מופיעה בתור תימות'י לירי ותורת היחסות ותורת המחשקים הכל נראה
אותו דבר ושרק בירוק כולם יכולים לפנות ימינה כמו כל המדינה הקומונוסייטית או לא קומנויסטית או על הזין
שלי מה הזאת .... אתה בסו מבין :)

מיכה'לה ?

Barmelai

New member
שמע יקירי

אני לא יודע מה לקחת אבל עשה טובה שמור לי חצי.

אה רוקי אריקסון .. יש

עוד מהחידון ההוא שהיו עושים פה בפורום ופתרתי נכונה ...
עכשיו אני יודע מה הקשר

KFir R

New member
עזוב אותך מרוקי אריקסון מודהלה

Family מוציאים בפברואר 2013 בוקסה של 14 דיסקים וספר שהיא Limited Edition וכוללת 2 דיסקים של חומרים שלא יצאו בכלל. הבוקסה גם עושה שימוש לרוב האלבומים במסטרים שנמצאו רק לאחרונה. הבעסה פה שהחברה שמוציאה את זה מצהירה שהיא שולחת את זה רק בדואר שליחים....

איך שאר האלבומים שלהם מעבר לבית הבובות ובידור ?

תסתכל פה:

http://www.burningshed.com/store/family

חחח FAMILY .. גדול !

טוב אחזור אשתדל לחזור לצניעות ושלווה .. תסלחו לי על ההפצצה הזאת ..
יאללה ביי

modulo1000

New member
Roger Chapman קיבל עונש

Numbered Certificate of Authenticity signed by Roger Chapman
לחתום 2000 פעמים את שמו
נשמע מעניין אבל יקר

Barmelai

New member
אחת הלהקות היותר מגוונות מהתקופה

הם עשו פסיכדליה, פרוג, פרוטו פרוג, פולק, בלוז רוק ופופ למהדרין. הכל. אני מכיר גם את Fearless ואת Bandstand, שניהם מצויינים (שניהם בלי ריק גרטש שעזב לבליינד פיית ועם ג'ון ווטון לפני שעזב לקרימזון), למרות שנופלים במעט משני הראשונים.
אבל גולת הכותרת מבחינתי היא שלושת אלבומי ה BBC Sessions שכוללים את כל הגיחות של פאמילי לרדיו הבריטי בשנים 1968 - 1973.
אם אלה כלולים בארגז שלך - דייך. קשה מאוד למצוא אותם במחיר סביר, רק ממוכרים פרטיים או, גם בקושי רב, בבלוגיאדה, במחיר סביר ביותר.

KFir R

New member
אני עובר על האלבומים שלהם בימים אלה

להקה מרתקת, אין ספק. 3 אלבומי ההופעות שלהם בביביסי אינם שייכים לקופסה הזו (שכן כוללת אלבום הופעה חיה שלהם) אבל ניתן להשיג אותם די בקלות ממוכרים ביד שניה אפילו במצב חדש.

Barmelai

New member
אני עושה אותו דבר בימים אלה

לא נותרו לי עוד הרבה אלבומי אולפן. האמת, אני משתומם על הפספוס, זו להקה שהייתי צריך להכיר ממנה כל פיפס. יש לי הרגשה שלא רק אני, העולם כולו די פספס את פאמילי. אולי בגלל הקרוס-ז'אנר, אולי בגלל קול העז החשמלית של צ'פמן. אבל אלה בדיוק הדברים שעושים לי את זה בגדול. אני מת על השירה הפרועה, על הפסיכדליה, הג'אזיות והיכולת להיות פתאום כל כך עדין ואינטימי.
כאן בפורום לא זכור לי שדיברו על פאמילי מעבר לבית הבובות ובידור משפחתי. גם בפורומים אחרים אין דיבור על הלהקה ומדובר באלבומים מצויינים. מוזר. אני מקווה שכשתצא הבוקסה, המופרכת כרגיל, היא תצליח לפחות למקד את תשומת הלב על פאמילי ולגרום לאנשים לגלות אותה שוב.

KFir R

New member
לא הייתי קורא לבוקסה הזו "מופרכת" כי מגיע

ללהקה הזו את כל הכבוד כמו שאתה אומר והיכולת להיות זיקית, להתנסות בכל כך הרבה סגנונות ועדיין להיות מעניין ורלוונטי...זה שהתמחור שלה גבוה זה נכון אבל עדיין...אני מתכוון להשיג אותה. מודהלה בטח יחכה להוצאת הויניל (אבל לא בטוח שזה בכלל יצא בויניל בעתיד, אולי אלבומים בודדים).

Barmelai

New member
קצת כבוד מגיע גם לקונים

נראה שהושקעה עבודה יפה בספר ובעיצוב ויהיו רימסטרים מסלילים מקוריים שנמצאו לפתע (מתחת לבלטות של צ'פמן). זה על צד הפלוס. בצד הפחות סימפטי מופיע קידום המכירות הדוחה והבלתי נמנע בצורת שני דיסקים מפוצצים בטייקים על גבי טייקים של 4-5 שירים שנמצאו לפתע (מתחת לבלטות של צ'פמן) ובעולם טוב יותר לא היו אמורים להמצא כלל. הייתה סיבה למה הטייקים האלה, שזכו לכותרת "work in progress" אבל ברור שמדובר בפספוסים, נשארו על רצפת, או מתחת לרצפת הווילה של צ'פמן. אני לא רואה למה הסיבה שהייתה מספיק טובה עד עכשיו לחסוך מאיתנו את החומר הזה, כבר לא מספיק טובה פתאום.

פדיחה מספר 2 היא שלושת דיסקי הסינגלים. פאמילי הוציאה בזמנו את A's & B's שכללו את הסינגלים האלה ועוד תשעה. זה מה שהיו צריכים לכלול במקום הדיסקים האלה שעד שהכנסת אותם לנגן וחזרת לכורסה צריך לקום שוב לנגן כי יש עליהם 5 דקות מוזיקה. זה לא יותר מטריקים של אנשי מכירות שמנסים לתת למעריצים את התחושה שהם מקבלים משהו שלא היה להם קודם.

פדיחה שלישית היא כמובן ההתעלמות מההופעות בבי בי סי. זה בלתי נסלח, ההופעות האלה הן אוצר שהגיע הזמן להנגיש אותו לאוהדים וזאת הייתה הזדמנות פז.

פדיחה רביעית היא המחיר. לא לכל כיס. הקופסה למרבה האכזבה נוצרה יותר עבור אספנים וסוחרים, פחות לצורך חשיפה לדור שלא ידע את פאמילי.

KFir R

New member
אני אישית לא קונה את הבוקסה הזו להשקעה אלא

לשמיעה, כי להוציא את 2 האלבומים הראשונים שלהם בויניל פלוס ההוצאות מהביביסי אין לי את שאר שלהם וזה נראה לי שווה להשיג ככה את כל האלבומים שלהם באריזה נאה. המחיר אכן יקר יחסית אבל ככה זה עם בוקסות (קופסת החיפושיות בויניל עכשיו למכירה באוזן במחיר *מבצע* של 1990 ש"ח בלבד).

KFir R

New member
תשמע עוז...חברות התקליטים חושבות משום מה

בשנים האחרונות שכל מי שקונה תקליטים כנראה זכה בפיס או משהו...במחירים האלה נצטרך לחזור לקנות דיסקים...

למעלה