הולי ניצחה את קיילי

kyliefan18

New member
הולי ניצחה את קיילי../images/Emo46.gif

זהו עולמי חרב עליי. באוסטרליה, ארצה של קיילי, נכנסה הולי ואלנס למקום 1 בעוד שהחדש של קיילי -רק- למקום 3 (אמינם מקום 3). לא פייר!!!! באנגליה יותר גרוע- קיילי מתמודדת מול סופי אילס-בקסטור עם שיר נוראייייי, אלביס פרסלי,סקוטר שימכור המוןןןן השבוע ווויל יאנג הזייפן. צרות צרות.

n o a m 18

New member
אי הבנה מצערת

אמינם וקיילי בשותף במקום השלישי? או שאחד מהם אמור להיות ב-2? :) בטח אמינם, אחרת למה להזכיר אותו? אניוואי, לא נורא הולי אמנם לא ראויה להיות שם, אבל אמינם לדעתי אמור לעקוף את קיילי חפיף. תני לה שבועיים והיא תטפס מעלה מעלה ואני שואל שאלה אחרת- your disco needs you, להיט הדיסקו שהיה באלבומה של קיילי light years שבזמנו זכיתי בו ברדיו 99FM, השיר שהפט שופ בויז כתבו לה או וואטאבר ראיתי ת´קליפ שלו, ראיתי אותו בהופעות אבל האם הוא יצא כסינגל? כמדומני שלא i wonder אני

n o a m 18

New member
ואם כבר קיילי- אז קבלו

קיילי החליטה לקחת ת´נאמבר וואן הבריטי בקריסמס הקרוב איך- אתם שואלים? דואט עם מי? ניקול קידמן כפרה שתיהן כבר שרו עם רובי (ניקול ורובי לקחו מקום ראשון, קיילי ורובי לקחו די במפתיע מקום שני כשיו 2 חזרו בקאמבק עם "ביוטיפול דיי" למקום הראשון. ואז זיינו ת´שכל שהרוק יותר חזק מהפופ בלה בלה. עוד לא), מסתבר שהן יכולות גם בלעדיו הן חברות טובות בלה בלה בלי קשר, ועכשיו החליטו להקליט דואט שיכבוש את הפסגה ואני מניח שגם את אוסטרליה מן הסתם אני

kyliefan18

New member
כן,אמינם מקום 2 ../images/Emo168.gif

וכן, לשיר המצוין YOUR DISCO NEED U יצא סינגל אך רק בגרמניה. לדיסקורפיה מלאה http://www.kyliefever.com

אמילי את כאן במיעוט

השיר הזה מופלא, אמנם קצת אירויזיוני לטעמי אבל שיר סוחף בהחלט, לגבי הצרפתית, יניב הספיק לספר לי שיש גם גרסה בספרדית אז אני מניח שהצרפתית עדיפה לא ?!

דיקדוק ?

אנחנו נהיינו קטנוניים אני רואה, לא יודע מה איתך אבל מאז היסטריית "קטנטנות" ושקירה לי קשה לשמוע ספרדית וממש לא בא לי לשמוע אותה מדברת בספרדית.

ובגלל שפה

יש יותר מדי שירים בצרפתית (מאוד מעניין למה) אני דוגלת בשירים בספרדית (כמו השיר שיניב שלח לי אתמול אבל לא זוכרת איך קוראים לו). בכלל אני מעדיפה שהיא תשתוק.

KM-AIR

New member
היא לא שרה שם- רק מדברת

אבל לא שמעתם את הגירסה הצרפתית ל- confide in me... אם כבר מדברים על

KM-AIR

New member
אני אגיד לך מה הבעיה

האגו האוסטרלי נפגע בגלל שה- fever tour לא הגיע אליהם. הולי ואלאנס גם אוסטרלית, לכן זה די היה צפוי... ושוב פעם... קיילי אף פעם לא הצטיינה בעיתוי ליציאת סינגלים (יש לציין ש- spinning around הוא יוצא דופן) מילא...

למעלה