[הולך לצאת פה הרבה. סליחהמראש]
"Go go go go now Out of the nest its time Go go go now Circus girl without a safety net"
כתבתי לך עכשיו מכתב במשך שעה ואז פשוט לחצתי 'delete'. זה במילא לא היה מגיע אלייך. (ואז כתבתי שוב. וניסיתי לצנזר קצת את הכעס. מתי תביני שאני באמת מנסה, לעזאזל)."Here here now Don't cry You raised your hand for the assignment Tuck those ribbons under your helmet Be a good soldier"
לפעמים אני נזכרת איך פעם הייתי בוכה מכל מילה שלך שפגעה בי, איך הייתי לוקחת את זה קשה, איך היתה לך כזאת השפעה עלי. ואז אני נזכרת איך למדתי לאטום את עצמי ולבנות חומות שיגנו עלי מפנייך ואיך לא נתתי יותר לכל מילה שלך לנפץ ככה. וכמה שנים שזה לקח לי, לעזאזל. ואיך פתאום יש סדקים בחומות האלה והארס שלך שוב מגיע לשם אחרי שחשבתי שכבר לא."I walked into your dream And now I've forgotten how to dream my own dream You are the clever one aren't you Brides in veils for you We told you all of our secrets All but one So don't you even try The phone has been disconnected"
אני באמת כזאת בת נוראית...? אם לפחות היה לך את האומץ להגיד לי דוגרי, שאת רוצה שאני אלך. במקום להציב לי תנאים כל הזמן. איך את עוד מצפה שאני אאמין לך אח"כ כשאת אומרת שאתם תהיו שם (אף פעם לא באמת הייתם) ושיש לי לאן לחזור, ושאתם תעזרו לי אם אני אצטרך (בחיי שאני כבר מעדיפה למכור את נשמתי לשטן מאשר לקחת ממך כסף), איך את מצפה שאני אאמין בעצמי כשאת כל הזמן משדרת לי כמה שאני לא מספיק טובה, ומפרטת את כל הדברים שאני לא עושה טוב....."Dripping with blood And with time And with your advice Poison me against the moon"
ואת יודעת מה עצוב? שבאמת חשבתי שהתגברתי על זה כבר, שאני כבר ילדה גדולה ולא צריכה אתכם ואני יכולה להסתדר לבד, אני לא צריכה שתגידו לי שאתם גאים בי או אפילו שתגידו לי שאתם אוהבים, אני לא צריכה מכם שום דבר חומרי ואני לא צריכה את האישור שלכם לזה שאני מספיק טובה."Mother Mother the car is here Maybe maybe you'll leave the light on For the for the for the dancing girl He's gonna change my name Maybe you'll leave the light Just in case I like the dancing I can remember where I come from"
(Mother- Tori Amos)
פעם היית משאירה לי אור דולק כשהייתי יוצאת וחוזרת מאוחר. היום אפילו את זה את כבר לא עושה. (אני כלכך צריכה להתרחק ממך כבר).