אני יודעת איך העטיפה תראה!../images/Emo12.gif
סתם לא, אבל חלמתי משהו הזוי שבסופו יש משהו עם העטיפה, ואני חייבת לספר..
חלמתי שאנחנו בבית קשת, ואיכשהו יש שם פסטיבל לפני ההופעה של היהודים, פסטיבל של כמה ימים.. משום מה היהודים לא באים להופעה, ואנחנו יודעים מזה.. אז אני ומישהי מאריאל(סירי) עולות לבמה, עם יהב וסטרול ועוד איזה מישהו.. והקהל ממש משתגע, ויש שם מלא אנשים..ואז מתחיל "עוד ארון אחד" ברקע יש רק גיטרה אחת, תופים, ובס..
אני וסירי יושבות על הרמקולים הקידמיים ומחכות לקטע של השירה... לקהל אין מושג מה קורה.. ואז בקטע של השירה איכשהו ממש מרגישים בחסרונה של גיטרה אחת, שומעים רק בס תופים.. אני כולי מתחילה לשיר וזה.. ואז מעבירה את הנק מייק לסירי.. והיא גם שרה.. באיזשהו שלב סטיבן מגיח לבמה, וסטיבן לא יודע באמת את המילים, אבל הוא מתחיל לשיר בהיסטריה.. חצי מהקהל כבר הספיק ללכת..בנתיים שמו לנו פלייבק של "עוד ארון אחד" מהדיסק, ואנחנו סתם עושים עם השפתיים. אני הולכת למאחורי הקלעים, ושם יש מישהו שמחליף שיר.."שמתי שיר שיהיה מקום ראשון בגלגל"צ! מהדיסק החדש", ובנתיים מדפדף בחוברת של הדיסק החדש.."אפשר להסתכל שניה בדיסק?" "לא.", בנתיים כל הקהל כבר מספיק ללכת, נשארים שם ממש מעט..וברקע יש טראנסים..O-o "רגע, היהודים לא יגיעו להופעה הזאת בכלל?" "לא..הם בבית חולים, היו לאורית צירים" O__________o מה שהצלחתי לראות בחוברת של הדיסק זה שיש שם חלק של טורקיז עם לבן כזה,כמו שעושים וואש בקירות, ויש שם תמונה של תום ואורית לבושים בלבן וקופצים כדי להשיג/להגיע למשהו.. אני מסתכלת למטה כדי לראות מה הם מנסים להשיג(איכשהו דמיינתי שם את הבת של גיא O_O), ובסוף היה שם את הפרצוף של אורית במבט תמים(בלמטה של הדף).. "אולי תביא לי לראות בכל זאת?" "טוב..קחי" אבא:"
נטלי! אנחנו נוסעים לסבתא, רוצה לבוא?"
בקיצר, אם אתם מאמינים שיש חלק בחוברת של הדיסק עם כל העניין הזה שתיארתי פה, אל תבואו לבית-קשת, כי רוב הסיכויים שתיראו אותי את סירי ואת סטיבן עושים ליפסינק על הבמה.