הולך רגל שיכור ניצל ע"י מתנ"אl

Brendan

New member
הולך רגל שיכור ניצל ע"י מתנ"אl

הודעה לעתונות מטעם דובר משטרת ישראל ----------------------------------- הולך רגל שיכור ניצל ממוות בטוח ע"י שוטרי מתנ"אl פרטי ההודעה הלילה מעט אחרי חצות נתקלה ניידת מתנ"א מרכז בשלוחת שפלה בהולך רגל שיכור שוכב בשולי כביש 4 באזור מחלף יבנה. השוטרים ניגשו אליו והקימוהו. מהתנהגותו הבינו שהוא שיכור כלוט. הוא התנדנד, דחף את השוטרם והלך למרכז הכביש המהיר. רס"מ שמעון ברק תפס אותו, משכו ממרכז הכביש והכניסו לניידת. בניידת החל השיכור להשתולל וניפץ ברגליו בבעיטה את החלון האחורי. הוא נכבל ונלקח לחנת רחובות להמשך טיפול. יש לציין כי רק לפני כמה חודשים ארעה במקום תאונה קטלנית בה נהרגה הולכת רגל. בחודשים ינואר - מאי נהרגו 62 הולכי רגל בכבישים ברחבי הארץ. ----------------------------------------

כל הכבוד להם ,אבל...

אני בעד שכל השיכורים המנובלים האלו ידרסו למוות. מנסיון רע ומר איתם, הייתי מעדיף את כולם דרוסים... ומה שהיה איתי זה כך. נסעתי לתה"ש (לעבודה) אחרי אור-יהודה בכביש לכיון קרית אונו, עוצר אותי איזה מישהו כולו הסטרי, אני אומר לו ´מה הבעיה´? (השעה 6:30 בבוקר!) הוא עונה לי, יש כאן בצידי הדרך גופה של מישהו, ואין עלי פלאפון. עצרתי מיד, הוצאתי את התיק החיאה מהבג´אז ורצתי לכיון הגופה חשבתי שאוכל לעזור. נתתי להוא את הפלאפון שלי שיזעיק מד"א ומשטרה. אני ניגש, בודק דופק, אין דופק, מיד הוצאתי ´פוקטמסט´ (מסכת כיס להנשמה) והתחלתי לבצע הנשמה, איך שאני מניח על הפרצוף של ´המת´ את המסכת כיס, הוא נתן כזו צרחה. אני נבהלתי כמו שבחיים לא נבהלתי. ואז הגיע ניידת ממשטרת מסובין, השוטרים ראו אותי רועד, שאלו אותי מה קרה, הסברתי להם בקצרה, אחד השוטרים ניגש ´לגופה´ והוא היה מסריח מוודקה. אחרי כל זה אני לא עוצר יותר בחיים לכאלו. ואפילו שאני הייתי אשם במקרה ההוא (קודם בודקים נשימה, אח"כ דופק) ועשיתי סדר שלא נכון, מכאן באה הטעות שלי והתחלתי להנשים בן-אדם שלמעשה נושם. בקיצור, שידרסו, אין לי עצבים בשבילהם!

מתנדב

New member
חחחחח.... אהבתי את הסיפור שלך../images/Emo8.gif

אבל לא מדוייק, לא כל שיכור שנראה זרוק ברחוב צרכים להעלים עיין, כי לא חסר סיפורים במשטרה על שיכורים זרוקים ברחוב, ואיך שנגמר אתם, צרכים להשתדל לתת להם מענה. אבל הסיפור היה מעניין, כמה צחקתי על זה, שאתה חושב שהבן אדם למעשה מת ופתאום הוא קופץ עליך.

אתה צחקת, אני הלכתי באותו רגע למות

אתה יודע איזה פחד זה? אתה לבד! בלי שום אמצעי להגן על עצמך, זה פחד אלוהים....

שוטר82

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול הרגת אותי

איציק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול -השיכורים האלו כאלו ששיות שחבל על הזמן

Brendan

New member
טכס הענקת תעודות הצטיינות

הודעה לעתונות מטעם דובר משטרת ישראל ----------------------------------- שוטרי מרחב השפלה עובדים מזו תקופה ארוכה ימים כללות במאמץ לשמור על ביטחונם האישי של האזרחים עליהם מופקדים ומתמודדים, בנוסף לטיפול בהתראות הפח"ע ובפיגועי ההתאבדות שהרעו לצערנו בראשל"צ, גם בביטחון השוטף ונלחמים ללא הרף בתופעות הפשיעה ובאלימות , שאינם פוסקות גם בתקופה קשה שכזו. לפיכך מצא לנכון מפקד המרחב נצ"מ חיים כהן להעניק למספר שוטרים תעודות הצטיינות על פועלם והישגיהם המרשימים בתקופה זו. טכס הענקת התעודות יתקיים מחר, יום ד´ 12.6.02 בשעה 09:15 בחדר הישיבות במרחב השפלה. הינכם מוזמנים להגיע ולסקר את המעמד. -----------------------------------------

למעלה