הולכים אחורה ורואים רק את מה שעברנו

POSNERKASHIER

New member
הולכים אחורה ורואים רק את מה שעברנו

מדוע אני חכמה רק בדיעבד ? ומה אתם מייעצים לאנשים שמתלוננים שהם דופקים לעצמם את החיים בהווה כי הם לא מבינים מה צריך לעשות בהווה ולפי נסיונם באמת מגלים את טעיותיהם שהיו לפני יותר מחמש שנים ? האם יש סיפורים שיכולים לתת בי הבנה שתאיר לי את המבוכים הרבים שיש בחיים ? מה הגישה שלכם שתקדם מטרה כזו ?

hilabarak

New member
העיצה שלי היא להפסיק לחפש חיים ללא

טעויות. תמיד היו ותמיד יהיו טעויות וצריך לקבל זאת. אם את עושה טעויות טיפשיות שהאחרים לא עושים ולא היו מעלים על דעתם לעשות, אז כדאי פשוט להתייעץ לפני החלטה חשובה. כך אותם אנשים שאת חושבת שלא היו טועים במקומך היו יכולים להזהיר גם אותך. אם את חושבת שכל אדם היה טועה במקומך, אז אין מה לעשות פשוט לחיות.

l i 7 5

New member
נסי להימנע מההרגשה הראשונית

לפני כל מעשה, שאת עומדת לעשות טעות. ההרגשה המקדימה הזו היא כבר מחצית מהטעות העתידית. נסי לקחת אויר לפני כל צעד, ולומר לעצמך אעשה זאת כמיטב יכולתי, ואז באמת תני את מיטבך
. לי.

26zigi

New member
השאלה היא לא למה טעית אלא...

היי טעויות תמיד היו ותמיד יהיו, השאלה היא האם את מסוגלת ללמוד מן הטעות ולצמוח ממנה. דווקא כשטועים נוצרת הזדמנות ללמוד על עצמך ולהתפתח. השאלה האם עושים זאת או שפשוט עוברים הלאה?

sleeper22

New member
קודם צריך להבין

מה זו טעות בכלל. טעות זה כשרוצים משהו ויש מטרה ולא מגיעים אליה (עדין) . כלומר יש לך משהו בראש ואם מה שאת רואה ושומעת לא מתאים לך חלום שיש לך בראש אז את מגדירה את זה כטעות. עכשיו השאלה היא אם הטעות היא טעות... טעות יכולה להיות FEEDBACK וממה שהגענו אליו אנו לומדים כדי לקרב את עצמנו יותר קרוב אל המטרה שלנו. טעות יכולה להיות כישלון, זה מה שכקורה שלא לומדים מטעות או טעויות של אחרים ומתרכזים בבעיה ונתקעים במקוםפ לבחון את הבעיה ולהסתכל על הפיתרון. ולכן כישלון לא קיים גם, הבנאדם בוחר להיות כישלון תארי לעצמך מכונית שנוסעת במהירות אל מטרה. אפילו שהיא מנסה לעצור קרוב אל המטרה. מכיוון שלמכונית יש מהירות קשה לה לעצור והיא מוצאת את עצמה במקום אחר אבל קרוב יותר למטרה. הנהג יכול לבחור לשאוף שוב אל המטרה. או להיות בבאסה שהוא פיספס אותה. ההחלטה היא שלנו.

למעלה