הולכים ה
: היום בתפוז

הולכים ה ../images/Emo82.gif : היום בתפוז

הערב ב-22:30, מיד אחרי פרוייקט Y2 בערוץ Yes Y תוכלו לצפות בתוכנית המקור הקורעת מצחוק: הפרוייקט על פי צ'ינו. צ'ינו אל מיזארק יהיה כאן באולפן, ישוחח עם גולשים, ישקה את העציצים של המתמודדים, ויביא אורחים.
מיד לאחר מכן, ב-23:15 נארח פה את המתמודד שינופה הערב מהפרוייקט, שיענה לשאלותיכם live. האם זה יהיה אוהד? תומר? ואולי זו רוני???
החידה הרביעית והאחרונה של פורום מוזיקה ברזילאית עלתה היום לפורום. גם אתם אולי תוכלו לזכות בכרטיסי כניסה למועדון הפורטו-לוקו.

kfm

New member
חברס מי שראה הרגע מיכאלה-

אז יובל עשה פרידמן!!!!!!! הוא עשה "מההה כבר נגמרר? אבל רק התחיל.." וכו' וכו' יווו
|מאושר|

mati88

New member
כל החיים אני רואה את זה,

אבל דווקא היום פספסתי... לא נורא, נראה מחר.

Yuvalenko

New member
זה בסדר, לא פספסת כלום. הרי יש לך

כבר יובל אחד שעושה "פרידמן" כל הזמן..
מה שמזכיר לי, שוב חלמתי עליו. מה הוא נכנס לי לכל חלום?!!? לא זוכר בדיוק על מה. אבל כמעט בטוח שזה היה משו כמו שהלכתי לבקר אותו בבית עם אישתו והילדים, וגם קיציס היה נראה לי... קיצר לא זוכר..

kfm

New member
למה אתה לא מחלק תחלומות האלה גם

לאנשים אחרים יא קמצן אה????? למה אני לא חולמת שאני הולכת לבקר אותו עם קיציס?! הא?! קן יו אקפליין דאט?!

Yuvalenko

New member
הלוואי!!!!!! שיכולתי לחלוק איתך את

החלום הזה... סליחה - לתת לך בחינם אותו. את כולם. אני אתן לך טיפ קטן איך לחלום עליו - לפני שאת הולכת לישון, ממש לפני שאת נרדמת, תחשבי על ההודעה שלו בפלאפון שלך. תשחזרי את התחושה שלך... ותתחילי לדמיין.. ותירדמי. זה יעזור. באמת.

kfm

New member
נראה לך שלא ניסיתי את זה??

הכי רחוק שהגעתי היה לחלום שהוא השליח פיצה הקבוע (?!) של חברה שלי..

Testicles

New member
אני חלמתי הלילה שאני פוגש את

אבי גרייניק באוטובוס. זה כבר חלום רביעי או חמישי עליו. אגב, מישהו יודע אולי איך אני יכול לכתוב לו או משהו? ניסיתי לשלוח אי מייל לקשת, אבל הם לא חזרו אליי כבר איזה חודשיים.

פIלי

New member
כן! זה קורה גם לי!

אני חולם חלומות רטובים על אודטה! פעם אחת הייתי בסאונה, ופתאום היא נכנסה.. עם הציפורניים הבשרניות שלה.. והכל היה מלא אדים, ופתאום היא פתחה את הפה ואמרה לי במבטא התימני שלה "ח'מודי, זה כל מה שיש לך? לזה אתה קורא בשר? המאפר שלי יותר גברי ממך!" ואז... טוב, זה כבר לפורום אחר. אבל מישהו יודע איפה היא גרה אולי?

Testicles

New member
כן, באחד האולפנים שם בערוץ 10

אבל הייתי רציני
אז מישהו יודע?

mati88

New member
אני יכולה להביא לך

את הטלפון של אישתו אם זה עוזר לך
יותר מזה אני לא יודעת...

Testicles

New member
את אומרת באמת?

אבל בחיים לא יהיה לי אומץ... טלפון זה קיצוני בשבילי

mati88

New member
../images/Emo13.gif

באמת יש לי את המספר, אבל אסור לי לתת לך אותו... יש לי אותו כי היה צריך להיות לי ראיון עם גרייניק, וזה יהיה לא מקצועי וכל זה אם אני אתן לך אותו. אבל תתקשר להפקה של קשת/רשת/מי שהוא עבד איתו לאחרונה ותבקש מהם כתובת למכתבים...

Testicles

New member
כן, אני זוכר, לרדיו...

רעיון טוב. אני רק צריך להיזכר איפה שמתי את המכתביות של דובוני אכפת לי.

greeneye

New member
../images/Emo41.gifתיקון טעוווות!!!../images/Emo41.gif

ראיחתי שידור חוזר של הפרק עכשיו, ואם מסתכלים טוב- רואים שזה לא יובל שעשה פרידמן! זה גיא! כלומר- נתי רביץ!
אני אוהבת את נתי רביץ. למרות שיותר מצאים לו לשחק את יונתן בלחיי האהבה.

למעלה