הולכים לבחונטוס!!!

glitter8

New member
הולכים לבחונטוס!!!

חברים זה מגיע והפעם בלי פאדיחות הזמנתי לנו כרטיסים ליום שישי ה- 24 לחודש מרץ אצל בחורה בשם אוליoli היא נמצאת בבית מיומנה ומחכה לכם שתבואו לקחת את הכרטיסים ( ולשלם כמובן) תעדכנו אותי מה קורה ואם יש צורך בכרטיסים נוספים תודיעו לי בינתיים הזמנתי רק 10 תגידו שענבל מקומונת מיומנה שלחה אתכם ביי ענבל ונתראה בבבחונטוס!!

YulaShpil

New member
יש! אני באה!

וסוחבת איתי אח וכרטיסיה...
איזה כיף! סופסוף נוכל לראות את המופע הגדול!

YulaShpil

New member
לכ המעוניינים בכרטיס

ואין להם כרטיסיה, ו/או ארגון כרטיסיה ממישהו יש גם הנחה לסטודנטים: 129 ש"ח לכרטיס, אבל אין כפל מבצעים... וההטבה הכי משתלמת היא בכל זאת זו של אגד...

glitter8

New member
לידיעתכם!!

הכרטיסים לבחונטוס דרך המבצע של חבר- אזלו!! ענבל

handlessman

New member
כמה שאלות...

כרטיסים לאיזה שעה? לא ממש משנה לי איזה כי זה יום שישי, אבל "סתם", מעניין... ודבר שני - הבנתי שההנחה שהצלחת לקמבן לנו, בלי שום קשר למבצע של אגד - המחיר יוצא פחות או יותר כמו המבצע של אגד נכון? ודבר שלישי - אני חייב לבוא לשם בשביל לרכוש את הכרטיס?? וגם, בעיקרון כל אחד יכול לבוא ולהגיד שהוא מהקומונת מיומנה בתפוז ושהוא מכיר את ענבל הופמן מורה לקולנוע ואנימציה מקרית טבעון (אל תשאלו אותי מאיפה הוא ידע את כל זה) ושנשמר לו כרטיס, ולקבל אותו בהנחה... לא?

glitter8

New member
הלו...בלי אינפורמציה...

כל הפרטים בקומונת מיומנה

הייתי, היה מדהים

מאוד יפה, חסר טיפה דויד. השיר סיום שווה את כל ההופעה הוא פשוט הדובדבן שבקצפת ולא אגלה לכם איזהו :) יאללה רוצו...

למעלה