הולכים לביצפר

• פותח הנושא ranzz
  • פורסם בתאריך

ranzz

New member
הולכים לביצפר ../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

סיימתי ללמוד בפורים אבל יש השלמות ושאר ירקות (שונא ירקות
) בכל מקרה אני אשאיר אותכם (איזה אשאיר, חוזר עוד שעה וחצי
) עם השאלה הבאה:
מישהו ממכם קיים פעם אקט מיני בביצפר? לדעתי זה הדבר הכי מטורף בארץ ללכת עם הכוסית של ביצייפר לשירותים ולעשות את זה ככה באמצע היום
חבל שעוד לא יצא לי וכנראה לא יצא... נשארו לי רק עוד כמה ימים בביצפר
אז מה איתכם?

מיכל999

New member
סקס במקום ציבורי יכול להיות מדליק

אבל לא בשרותים של בית ספר, מגעיל ומזוהם שם! אתה באמת רוצה לעשות סקס לצד חרא צף או תחבושות משומשות? ובמקרה הטוב סתם ריח של סיגריות או ג'יפה אחר...

lee_1

New member
../images/Emo95.gif...

כל מה שעושה את הכיף בלעשות את זה בביצפר זה הפחד שלא להיתפס וזאת הסיבה שזה היה בתיכנון אבל לא קרה....

blackhawk16

New member
באמת? מגניב! מה עשו להם?

רגע... בעצם צריך לדעת יותר לעומק: מי תפס אותם?

לא בשירותים.....הם

הם היזדיינו בחצר של בית ספר אבל ממש רחוק מכולם אבל חחחחחחח המרכזת שכבה תפסה אותם וזה ואז התחילו בעיות קראו להורים ובכלל פעם הייתה איזו ילדה מז' שמצצה לכולם ותפסו אותה מוצצת והזמינו משטרה וזה........ הוא דפק אותה בתחת וגם זיין אותהה

yellow cheese

New member
בעעעע ../images/Emo5.gif

בשירותים של ביצפר
איכס. פויי. לא תודה. [אם כבר במחששה
חחחחחח
]

lee_1

New member
שירלי, שירלי, שירלי...../images/Emo95.gif

בשירותים זה באמתתתת רעיון דוחה אבל יש עוד הרבה מקומות שאפשר...

nir y agus

New member
סקס בציבור?../images/Emo4.gif ../images/Emo150.gif

לא ירדתי עד סוף דעתך.

lee_1

New member
לא בציבור...בביה"ס....../images/Emo95.gif

לא לעיני רבים, אלא נגיד כמו שהוא אמר בשירותים (למרות שלדעתי זה בעעע) או בכיתה ריקה (שזה הרבה יותרררר טובבב כי ככה גם הפחד להיתפס גדל) ויש עוד המון מקומות בביצפר שאנשים לא עוברים שם כמעט...

ranzz

New member
טוב נו שכחו מהשירותיםםם

פשוט מאוד סקס בבניין ציבורי... המקום הראשון שעולה לראש זה השירותים, כי אפשר לנעול אותם
אבל ברור שיש אפשרויות אחרות... בכל מקרה אני מדבר על לעשות הפסקה באמצע היום משיעור מתמטיקה בשביל סקס! מה יותר מדהים מזה?

shualpower

New member
מסתכלים? נותנים הופעה! ../images/Emo94.gif

הייתי עם מישהי בפארק ציבורי... היה ערב, ועברו מדי פעם אנשים. פתאום היא אומרת לי שמישהו מסתכל עלינו.. הרמתי את הראש וראיתי שבאמת מסתכלים.. אבל הייתי באמצע וממש לא היה בא לי להפסיק אז אמרתי לה "מסתכל? בואי ניתן לו הופעה" והמשכנו... כיף לדעת שיש צופים

הדרומית

New member
מה יש לפרט?../images/Emo80.gif

אחרי הלימודים. החבר הגיע לבקר בבית ספר. נשארנו על הדשא. הלכתי לעשן סיגריה. ומשם זה התפתח
(זה היה ממזמן עם האקס)

למעלה