הולכים לווטרינר

גילי בת

New member
הולכים לווטרינר

הגיע הזמן קיבלנו מכתב חיסון רגיל כמידי שנה קבענו תור וגם שעה והינה הרגע קרב ובא הראנו לה את הקופסא והסקרנית את הפתיון בלעה חיש וקל היא נכנסה וסגרנו את הכניסה ריחרחה הקטנה כל פינה וחור הבינה מה קרה והתחילה לבכות יללות קטנות שהפכו לגדולות כואב לי בלב, עצוב לי לראות באתי אליה ניסיתי לנחם אמרתי לה שלא נורא ותכף יגמר הבאנו לה עוף אך היא לא אכלה כל כך רצתה לצאת המסכנה אחרי ארבע שנים שאת אצלינו מהרגע שנולדת את איתנו אז למה את לא סומכת עלינו? הרי לא נפגע בך לרעה הקופסא היא רק דרך להובלה עוד חצי שעה את כבר בבית והקופסא שוב עטופה לה בשקית אז אל תיללי ואל תפחדי ועלינו תסמכי

MiToOsH

New member
=*(

העלת דמעות לעיני! זה כל כך עצוב לראות שכלבים, כמה שמראים להם שאוהבים אותם ולא יפגעו בהם לרעה, לא מוכנים להבין שאנחנו עושים הכל בשבילם ובחיים לא ניתן למישהו לפגוע בהם. אבל הם, שלא כמו הילדים הקטנים, לא מבינים את ההסבר עד כמה שזה חיוני. ולכן, אני מבינה אותם. אם הם היו מבינים מזה הם לא היו מתנהגים ככה. MiT`o

pomelit

New member
לא יודעת אם צריך לקחת את זה כל כך

קשה... החתולים שלי עושים את המוות כשמכניסים אותם לקופסא, ולא מפסיקים לילל כל הדרך לוטרינר. אבל אחרי הטיפול שלהם שם, הם רק מבקשים שיתנו להם לחזור לקופסא המוכרת ובטוחה... בכל מקרה לא הייתי לוקחת את זה כל כך כבד. הם לא אוהבים את הקופסא - אפשר להבין אותם. (-: העיקר שהחיסון עבר בשלום...

למעלה