הולכת לאיבוד

annanat

New member
הולכת לאיבוד

מעולם לא קישטתי עוגה (בקושי אפיתי) הקטנטונת שלי כמעט בת 3 לשם שינוי אני רוצה להכין לה עוגה מושקעת בעצמי. העוגות כאן נראות פשוט יצרות אומנות, מ ד ה י מ ו ת. נכנסתי למאמרים וקראתי ופשוט הלכתי לאיבוד הייתי רוצה להכין עוגה עם פרחים ודבורים (היא אוהבת דבורים וגם נראה לי שזה פחות מסובך) וגם עציץ עם עוגיות. איך מתחילים??? מה לקנות מה לעשות?????????????????? תודה מראש

שירון28

New member
את רוצה שהעוגה תהיה מצופה בבצק סוכר?

או רק הקישוטים? את צריכה להחליט איזה עוגה את רוצה כבסיס- שוקולד לדוגמא לגבי כמויות זה תלוי מה בדיוק את רוצה לעשות, אם את מתכננת לצפות את העוגה את צריכה הרבה יותר בצק סוכר לגבי העציץ, העוגיות עם רויאל אייסינג או בצק סוכר או סתם מקושטות?

annanat

New member
עוגת שוקולד כבסיס

ציפוי בצק סוכר בקשר לעוגיות - מה ההבדל? תודה

שירון28

New member
אז קודם כל לגבי העוגה עצמה

יש מלא מתכוני עוגות בטאגליינס תבחרי מה את אוהבת, אני אישית ממילצה על העוגת שוקולד של נטע- היא מעולה וטובה מאוד לציפוי בנוסף יש לך בטאגליינס מדריך למקשט המתחיל ושם יש לך הסבר על איך את עוטפת את העוגה עם בצק סוכר וגם מה זה רויאל אייסינג את צריכה לקנות בצק סוכר בכמות שתספיק לעוגה אחת וקישוטים קטנים, צבעי מאכל לפי רצונך, אם את רוצה לקרוץ פרחים אז את צריכה לקנות את המכשיר ואם את רוצה להכין ממש אז יש הסבר בטאגליינס ובנוסף תחליטי מה החומר המקשר בין העוגה לבצק סוכר-לדוגמא גנאש שוקולד לעוגיות תקני עציץ בסיס- בתחתית שלו את יכולה לפורר עוגת שוקולד כאדמה הוא יחזיק לך את השיפודים תקני שיפודי עץ בשביל העוגיות או המקלות של סוכריה על מקל אם את רוצה מקלות קצרים.. ובטח יש כאן מנוסות ממני שימליצו לך על מתכון לעוגיות.. ועל אופן ההכנה בהצלחה!

איך מתחילים?

כמה אפשרויות: 1. להירשם לסדנה, בה תקבלי הדרכה תוך כדי עבודה מעשית (רשימת מעבירות סדנאות תמצאי בטאגליינס של הפורום השני) 2. לרכוש ספר ולעבוד לפיו. 3. לקרוא במאמרי הפורום את ההדרכות למתחילים - איזה ציוד ואילו חמרים נדרשים כדי להתחיל, כיצד עוטפים עוגה בבצק סוכר וכו'. תוכלי בשמחה להיעזר בנו בשאלות ספציפיות לגבי מהלך העבודה וכו'. בהצלחה!

למעלה