הולכת לאיבוד

חן (*_*)

New member
הולכת לאיבוד

מבוך כשניפגש- נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים אל מול המשחק הגדול שנינו בפנים מחפשים כיוונים בתוך המבוך הגדול. בתוך מבוך סבוך נפסע כילדים אל עבר הפתח שלא נראה כמתוך הד-קולך אקרא לעומתך התשמע את הסוד הנורא? (בקריאת אנקה נקרעה הנשמה למרגלותיה דמי ניגר הנה אבדה השליטה את דרכי לא אמצא נפשי אליך פסעה מגששת אחר ניצוצות של תקווה עוד לא טעמה היא דבר.) וכשניפגש, נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים נמשיך לרקום חלום כביכול.....

Mוניk

New member
חן מאמי אין לי מילים,,,אז קבלי../images/Emo79.gif

אריק איינשטיין חוֹפִים הֵם לִפְעָמִים גַּעְגּוּעִים לְנַחַל. רָאִיתִי פַּעַם חוֹף שֶׁנַּחַל עֲזָבוֹ עִם לֵב שָׁבוּר שֶׁל חוֹל וַאֶבֶן. וְהָאָדָם, וְהָאָדָם הוּא לִפְעָמִים גַּם כֵּן יָכֹל לְהִשָּׁאֵר נָטוּשׁ וּבְלִי כֹּחוֹת מַמָּשׁ כְּמוֹ חוֹף. וואוווו קשה המבוך שכתבת חן
מוניק

חן (*_*)

New member
תודה לך מוניק נשמה ../images/Emo25.gif

יש ימים בהם נראים החיים קשים ויש בהם, כגן עדן עלי אדמות-יפים! תודה לך על העידוד, ההתייחסות והפירגון (הולכת לאיבוד, לעיתים לא רק בחיים האמיתיים, כי אם גם ב"תחרות הכתיבה" כאן, העמוסה בתשוקות שלי קשה לבטא במילים).

טאKילה

New member
ואני...../images/Emo11.gif

חשבתי שדרוש לי עוד קצת זמן,, אני רוצה תגובה הולמת ומותאמת למבוך.. מקווה שאמצא לי מילים ומשפטים, שיהיו ערך בתגובה,לכתיבה הניפלאה שלך.. כרגע קצת מבוך לי בראש,,חחח

חן (*_*)

New member
אין בעייה ../images/Emo8.gif

העיקר, שלא תסתבכי גם את במבוך
לחלץ את שתינו יחדיו, עלול להיות...בְּרוֹךְ

חן (*_*)

New member
קקטוס, תתקרב רגע.... עוד.....

לגלות לך בסוד באוזן???? בעצם......... לא יפה סודות בחברה

danistar

New member
חנצ'ו .. ואוו ../images/Emo2.gif

איז שיר ... תשמעי ... קשה לעיכול השיר הזה . את כל יכולת הביטוי המדהימה שלך הכנסת בפנים ואני בטוח שאנחנו הקוראים לא הבנו אפילו 20 אחוז ממנו . החחים הם כאלו .. אנשים מפחדים להתעמת או לשפוך החוצה ומעדיפים להמשיך לחיות את הגרה שמעל לפני השטח .. טיפול בבעיה האמיתית היא כנראה סיכון גדול מידי עבור חלק מהאנשים והם מעדיפים להמשיך לחיות את פני השטח ולא מה שבפנים .. שולח לך חיבוק גדול .

Crossface

New member
חן ../images/Emo24.gif

זה פשוט יפה....לא, לא פשוט, כי לא היה בזה משהו פשוט זה יפה, נפלא, וואו

חן (*_*)

New member
תודה חברים על העידוד התמיכה ../images/Emo25.gif

והמחמאות. האמת, כשהשיר נכתב, הוא אכן שיקף את מצב רטחי, אשר השתפר בין השאר בזכותכם ידידי, במרוצת היום.

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

אין לי מילים לענות ל"הולכת" מרגיש כמו עץ, שעומד בשלכת הולכת לאיבוד, כמו מתוך טירדה למצוא את הדרך, לא מעט עבודה שימרי את סודך, עד שיגיע הרגע ואם הוא קשה מנשוא, הסירי הנגע חלקי אותו עם שותפך, אהובך, או נצרי החזיריהו למבוך, אעניק אך את כתרי...

חן (*_*)

New member
תודה לך חתולון ../images/Emo140.gif

על הפירגון, המחמאה והעידוד. אכן שיר קשה, שנשפך מליבי ברגע לא קל. תודה.

עזבת ללא שוב.. ../images/Emo14.gif

מטלתפת בין ומתפתלת בין חום שפתיך אהובי כבר ימים רבים מדמיינת אותי מתערטלת תחת ידייך הרכות לאחר שהגענו לאותה פיסגה פיסגה קטופה ומענגת לשמה לאחר שכבשנו אותה אני ואתה ופתאום בלי שוםהתראה נפרדנו כל אחד בחר את דרכו החדשה המפתיעה אך מבטיחה לחכות לך כי לעולם לא אחדול לחכות לתשוקה לאהבה המיוחדת שלך... {אהבתי את שכתבת חן..פרידה כמה עצוב..}

חן (*_*)

New member
תודה, ומימים רעים יותר שלי-

הנרות כבו הנרות דלקו זה מכבר והמיטה אף היא קרה מחציתה ריקה היא. לידה, טלפון דומם ניצב על גבי השידה ההבטחות נדמו אף הן כמו האור נדחקו הצידה הלהבות לא לנצח שורדות הנרות גם כבים לפעמים וככל שהזמן חולף נעלמים איתו אף הצללים

תלתלית

New member
הולכת לאיבוד

ובדרך מוצאת אותך היית לי כתמרור מחייך, כקרן שמש אחרת. כשהלכתי לאיבוד, ראיתי במבוך שלי מבוכים אחרים מלאי אמיתות, וחצאי אמיתות, ואלוהים, כמה שקרים היו שם.... אבל שקרים..שששששששש..... איש לא מודה. לא אתה , לא אני, ובטח לא הוא. איך כתבת בקסם שלך, "נשוב לפרש בלי לאמת"... ואז הנשמה נקרעת, מתוך הזעקות של השתיקה הזו. כשהלכתי לי במבוכים הרבים שאת כמעט כולם אני ציירתי לי במכחול הרסני לא ידעתי שיכולים להיות גם רגעים אחרים. את היית לי הרגע האחר המאיר. מחבקת באמת.

חן (*_*)

New member
תלתלית - נשמה מתוקה ../images/Emo24.gif

קוראת את דברייך אלי בעניים מעורפלות מדמעות. תודה לך על שנתת בידי את הזכות, להיות שם עבורך, ותמיד אהיה כאשר תזדקקי לי. לא אני היא האור האחר- האור, בוקע ממך עצמך, אני הגשתי לך רק ראי שהקרין את יופי נשמתך. תלתלית יקירה, קראי זאת והפנימי- אל תוותרי מה את מבקשת? למה את מתפללת? מה הוא אותו הסוד, שאליו ליבך כבול? האם את שוב חולמת, או שמא את נזכרת, ברגעים יפים שהיו. אל תשכחי אף פעם אל תוותרי עדיין על אותם חלומות שנרדמו. רק דעי לבטח שאם לא תנסי לרגע חלומותייך לעולם לא יתגשמו. את הולכת לאיבוד בחיי השיממון והשגרה נטולי הסיכון, נטולי השמחה, את שוקעת בתוך ערימה של הזיות שקברת תחתיה כל סיכוי לחיות. התחילי את חייך לחיות פרצי את כל הגבולות, התחילי את חייך האמיתיים, היי כנה עם עצמך ולא רק עם אחרים. אוהבת ושולחת לך חיבוק ענקקקקקקק
חן

רעב לאותה אהבה נושנה...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

חלומות לחים מציפים אותי בלילות של לבד הערגה ממש מגששת ועולה בי במעלה ירכיי צומו של גופי צומם של ריגשותי והרעב גובר ועולה בי מיום ליום.. הבזקי זכרונות מלחחים הראשי את אותן פינות ניסתרות ורעבי עולה ועולה... שוב אני מתכרזת ביני לביני מגששת בנסתרי נפשי ומוצאת רק את אותו רעב גובר מחפשת את קולך שהפיך בי תשוקה מחפשת את קולך שהפשיר את אותה כמיהה עצורה שרירי לבי מכווצים יוצאת מתוכי זעקה אך אין שומע אותה מחפשת אותך מחפשת את צחוקך מחפשת סימנים לאותה אהבה אותה אהבה נושנה....

למעלה