הולכת לכוון אחר

ענבר.

New member
הולכת לכוון אחר

נעים יותר...אני מקווה
פעם, בזמני (אוף איזה מעצבן זה להגיד בזמני) היה קיים המושג - "נשיקה צרפתית". ההתרגשות של הנשיקה הראשונה היתה אדירה, משהו בסגנון - "תגיד, נישקת אותה בפה, או שהבאת לה אותה בצרפתית"? סקרנית לשמוע, אם המושג הזה עדיין קיים, עדיין בשימוש. ובכלל, אולי נספר על הפעם הראשונה, הנשיקה הראשונה, הנפילה הראשונה...

גל-עמית

New member
כוון אחר... ../images/Emo25.gif .....

..וחשבת שלא נענה הא ?..
.... גם היום אני יודע שהמושג "נשיקה צרפתית" קיים.....וגם עדיין בשימוש.... מאיפה לי לדעת? אני שומע מתבגרים..... את הראשונה (הנשיקה...) - אני לא זוכר...אני כן זוכר מי הגיבה לנשיקה שלי ומי לא....מי נהנתה ושיתפה פעולה ומי "קיבלה שבץ"..... דברים טובים (כמו נפילות מהממות...) - לא שוכחים....אני כן יכול לומר שאת הראשונה המהממת - קיבלתי מאישה נשואה ! (כן, כבר אז.....)....

יו..... טוף ששאלת ../images/Emo24.gif

וזה בהחלט קשור לנוסטלגיה.... בגיל 17.5, חבר ראשון (כן כן קצת מאוחר יודעת, ההורים שמרו חזק), בטיילת בתל-אביב, נשענו על הברזלים, עם הפנים לים, קיבלתי נשיקה ראשונה, על בטוח שלא היתה צרפתית (הפנים לים), למרות שחיכיתי, נרתעתי טיפה, ואז.........הניח יד על הכתף - קרב אותי אליו.... והשאר נרשם בספר דברי הימים. הוא היה סטודנט צעיר לרפואה ואני נערה שאך זה סיימה תיכון, וההורים מה זה התנגדו ..... מים רבים עברו מאז בירקון הנשפך לים התיכון

ענבר.

New member
ה- ../images/Emo25.gif הראשונה

על הספסל בגן עם עלם חן ביישן ומסביב... לא. לא ככה זה היה. אני בת 16 הוא בן 19 חייל בנח"ל . קיבוץ, שדות, לילה. לא כל כך מבינה מה הוא מנסה להסביר לי...אבל, נסחפת אחריו... מה לא הייתי נותנת היום לחזור במנהרת הזמן ל-5 דקות מהסצינה ההיא.

ez

New member
../images/Emo25.gif טוב, אני התחלתי קצת

קודם. איפה שהוא בגיל 14, היא 13 או פחות (?). על הגורן בקיבוץ. לא תאמינו אבל ממש כך, אלא שאצלנו קראו לזה מתבן והיו שם חבילות חציר, איזה 6 או 7 קומות עם כל מיני פינות נסתרות. אבל יותר משאני זוכר את הטעם של ה
הראשונה אני זוכר שלגעת בציצי היא לא נתנה.

נשיקה ראשונה,גיל ארבע-עשרה.. ../images/Emo25.gif

מרדתי בשומר הצעיר כי לא נתנו לבנות לבוא עם מכנסי סטרץ מאז-אני ליכודניק.. התחלתי לארגן מסיבות סאלוניות בערבי שישי וככה,באחד החדרים בדירתי כשברקע-הפלייטרס נשקה לי ידידת נעורים, ובעיקבות זאת נהיינו חברים עד סוף התיכון. מרק.

זהבוש

New member
../images/Emo25.gif הראשונה

ממש קשה להאמין עברה כל כך מזמן בכיתה ח´ עם מכתבי אהבה שנמסרו לי ליד השרותים שלא יראו והנשיקה עצמה היתה מאחורי הבית שכמובן אף אחד לא ירא. באותה תקופה היינו כולנו בצופים ופחדנו נורא שיתפסו אותנו על חם .

פנטי

New member
זוכרת דווקא את החבר הראשון.. ../images/Emo23.gif

בגיל 14 אני חברה גאה בתנועה המאוחדת והוא חבר של חברה שלי ... פתאום עזב את החברה שלו (באותה תקופה חברות בעיני היתה כמו נישואין קתולים). ורצה להיות חבר שלי, הפרטים המדוייקים רשומים בספר דברי "היומן" אותו כתבתי בשקידה בקודים שאלוהים יודע אם אצליח היום לפענח. בגללו עזבתי את התנועה המאוחדת והתחלתי לבלות במה שנקרא אז "חברה סלונית" (טפו הס מלהזכיר בתנועה :)). נפרדנו, משום שביקש מחבר ללוות אותי לתחנת האוטובוס שהיתה בפתח הבניין בו שהינו, דבר שנראה בעיני ממש לא מכובד ......... מסתבר שהיינו אז בנות עם כבוד , התקשרתי ואמרתי לו "ביי" וזהו........ וזו היתה סופה של אהבה ראשונה למרות שנשארנו מיודדים עוד זמן מה .. כפי שאמרתי ........... היו זמנים ......

גל-עמית

New member
שירותים.....

לא נעים לי "להתפרץ" אל תוך הסיפורים הקצרים והחמודים שלכן.....כשאני קורא אותם....זה כל כך עדין ויפה.....ממש כמו אז... אבל "השירותים" שציינת, הזכירו כמה הייתי נוכל לא קטן אז..... שכנעתי את הבנות שיצאתי איתן בביה"ס....להכנס לשירותי הבנים (לאחר שסיכמנו שמעיפים אותי ואותן מהשיעור, בגלל הפרעה...)

חמניה

New member
הצרפתיה הביישנית ../images/Emo3.gif

בין סלואו לקיפוץ הזמנה לאיוורור בחוץ (אז קראו לזה "רוצה לצאת איתי?") ואז ללא כל התרעה, שפתים נצמדות והפתעה - שלקח זמן רב להרגע ממנה.. ושחזורים - כדי ללמוד ולהנות עוד....

magy

New member
היי חמניה.....לא עניתי כי שוב הייתי

בים. הפעם נשרפתי פי שניים... הלך הפן, .....אבל......היה שווה כל אגורה.....צבע המים, הירקרק.....כמו זכוכית עבה....אוףףףףףףףףףףףףףףף ים - שמיים - חול....... עושה לי את זה........ החיבוק של המים, הוא החיבוק הגדול ביותר ....... וברוכה הבאה אל האוהל, הפתוח מארבע צדדיו למבקרים......... תהני................
)))))))))))

למעלה