הולכת למשמרת בהרגשה רעה..

night mistress

New member
הולכת למשמרת בהרגשה רעה..../images/Emo10.gif

מסתבר שתחושת הפגיעה עוד לא עברה לי.. בעסה..

מקווה שהמישמרת עברה בסדר.

לא נראה לי שיש מקום להאשים אותך בהזרקה לא נכונה. אבצס יכול להיגרם גם מזיהום ללא קשר למיקום ההזרקה.מעניין האם לאותה מטופלת יש D.M

../images/Emo140.gifהיא החלה, ואת תעמדי על שלך,

קחי בחשבון נייטי, שיש לך כאן כלי אדיר להוקיע בו את כל אותן/אותם שחושבים שלהתנפל ולהאשים "טריים מהם" היא דרך,. אז קודם כל - כמו שכולנו אמרנו - אל תוותרי - המוניטין שלך הוא השלך והוא הנשק שלך. אם אותה אחות שביצעה את המעשה הנפשע נגדך - עומדת מאחורי שנות הוותק שלה - ככלי להגן על עצמה ולתקוף אותך - אני בטוחה שנוכל להציע לך כאן דרכים להוכיח את ההיפך. ההאשמה נגדך לא זו בלבד שאינה מוצדקת - היא חמורה. עשי עבודתך נאמנה הלילה, חשבי עלינו - אנחנו מאחוריך בכל. וספרי לנו מחר מה היה. אגב, לשיחה עם האחות הראשית את תמיד יכולה לבקש לצרף איש וועד. לצורך זה בחרנו בהם. אוי, כמה אני לא אוהבת את חוסר הפירגון של אחיות נגד קולגות שלהן... שיהיה לך ערב נפלא.

night mistress

New member
עבר בהצלחה..../images/Emo65.gif

אבל רק בגלל שזה משמרת לילה.. והנה אני רואה בהוראות רפואיות לשים לאותה מטופלת קומפרסים עם אלכוהול..ומה אני מגלה, שהאחיות של המקום שמות לה פד עם אלכוהול ומדביקות אותו עם מיקרופור ומורידות מעליהן את הנטל.. ממתי עושים ככה קומפרסים??? אם הייתי עושה קומפרסים מהסוג הזה למטופלים שלי בנויירו מזמן הם היו מסיימים את הקריירה..
יש לבנות שם הרבה מה ללמוד.. אני יודעת שזה דבר קטן, אבל זה הרגיז אותי קצת על הבוקר.. העיקר שאני "לא בסדר"..

../images/Emo24.gif קחי אחד...../images/Emo24.gif ועוד אחד

כי... א. מגיע לך. ב. כי בא לי. מאוד מוכרת לי ההרגשה של ללכת למשמרת עם הרגשה של "לא משנה מה אעשה - אני לא בסדר" הוציאי את השטות הזו מהראש - כי זו אחת הסיבות לשחיקה הנמרצת שלנו - חוסר פירגון הוא סימפטום "אחיותְּי" מאוד נפוץ, לצערי. העובדה כי סיימת את לימודייך לא מזמן רק מחזקת את היתרון שלך על עמיתותייך עתירות הוותק - את היא זו המעודכנת במידע החדש והעדכני ביותר. מעטים אנשי מקצוע ככלל ואחיות בפרט (שוב לצערי) היכולים לעמוד בפני ידע, נמרצות, הפגנת יכולות מחד - ומאידך לעודד תכונות יפות אלה וללמוד מהן. הוציאי עצמך מקו האש נייטי, עשי את עבודתך נאמנה ואל תבגדי לא במוניטין שלך ולא ביכולות שלך. אנחנו כאן איתך - עד אחד. חזקי ואמצי. וזה חם ומהביל
למשמרת הבאה.

LuNaL

New member
זה מאוד ../images/Emo10.gif מה שאת אומרת

ולצערי הרב זה נכון. לא כדי להתחיל לשנות את הגישה הזו

ברבארה

New member
נייטי נייט , תקשיבי ,לעיתים יכולה

להתרחש תופעה כמו חומר שהיה לא תקין ,,, אינני יודעת מה הזרקת ,, אך הייתי עדה פעם , לחיסון שהוזרק,וגרם לתופעה דומה למה שציינת , וברור דקדקני (להבדיל מדגדגני) התברר כי כל הסידרה היתה דפוקה, ועל כן נאספה להשמדה , מוחות קטנים , נותנים לנו הרגשה לא טובה , וגורמים לנו לתחושת חוסר ביטחון , במקום להרגיש לא טוב עם עצמך , ומבוישת , תלמדי את המקרה טוב , תחקרי מה קרה עם אותו חומר במקומות אחרים ...וכך תצאי מזה מחוזקת .

למעלה