הולכת עכשיו לראות עם הגדולה את

דש1דש

New member
הולכת עכשיו לראות עם הגדולה את

ההצגה יעל לומדת לשמור על גופה (או במילים אחרות - שיעורים של המאפיה
) נקווה שיהיה מוצלח.....

דש1דש

New member
היה מוצלח

הצליח לדבר על הנושאים החשובים - רובם באופן די טוב, בלי ליצור טראומות לדעתי הנושא של סוד טוב וסוד לא טוב ומה חייבים לספר לא היה מספיק בכמות ואיכות, אבל בנושא מה ומתי מותר לגעת - זה היה טוב. גם השירים היו מוצלחים והילדה כבר שרה אותם אחרי ההצגה היתה הרצאה רק להורים והילידים היו בחצר עם הגננת, היתה עובדת סוציאלית שעובדת עם ילדים נפגעי פגיעה מינית והיה מענין מאוד. בקיצור - מוצלח, אני שמחה שלחצתי ועבדתי להביא את זה לגן. קניתי את הDVD - נראה אם דומה וכמה מוצלח. מחכה שהילדה תבקש לראות אותו.

דש1דש

New member
ההצגה שונה לחלוטין מהDVD

מסרים דומים - אבל זו הצגת יחיד וזו הפקה גדולה של הרבה שחקנים וילדים וגילה אלמגור בתפקיד הצבטנית.

בכל זאת קשה להבין מדברייך בצורה ברורה

אם את חושבת שה- DVD מוצלח... (ואני אינטליגנטית
)

דש1דש

New member
DVD מוצלח ביותר

עדין לדעתי הנושא של סוד טוב וסוד רע אינם ברורים מספיק ומשאירים יותר סימני שאלה מתשובות (אם חושבים על זה - גם אצלנו זה לא משהו ברור כל כך....) בהחלט מומלץ

galizoe

New member
אצלנו לא היתה הצלחה לDVD

שנה שעברה הגננת סירבה להצגה ואמרה שהיא מוגדרת לגיל גן חובה (שטויות) השנה (גן חובה) לא דיברתי עם הגננת על זה כי אני רואה שיש התייחסות לנושא ברמת הגננת והילדה מספרת שהילדים יודעים מה הגבולות, אז זה נראה לי מיותר. אולי אציע לה להקרין את הDVD שיש לנו, למרות שלטעמי הוא לא ממש מוצלח...

נוRית

New member
../images/Emo207.gif סודות

הנה, גם אצלנו זה מתחיל: הילדים והגננת מכינים איזו הפתעה להורים (קשור לנושא פירות ההדר). קסם לא מוכנה לגלות לי כי "הגננת אמרה שזה הפתעה ולא לגלות להורים". ניסיתי לדובב אותה ולהסביר לה שלאמא מגלים הכל, אפילו אם הגננת אמרה שזו הפתעה. אני מתלבטת אם לדבר על כך עם הגננת (ואולי לפני כן גם עם הורים אחרים). את ההצגה "הסוד של יעל" הם יראו, או השנה או בשנה הבאה, במסגרת הגן (מקווה שבשנה הבאה, כדי שיהיה יותר אפקטיבי מבחינת הגיל והתפיסה של הדברים). בעיה, כל עניין הסודות הזה...

סוד טוב וסוד רע

ב-DVD מסבירים שסוד טוב הוא סוד שקשור למתנה או מסיבה ואז מותר לא לספר לאמא ואולי זה גם מה שהסבירו לקסם. אני מאד ממליצה על הדי וי די הפרח מכורה לו ומשתמשת בטיפים שלמדה מהקלטת (בעיקר בלומר זה לא נעים לי לדודות זקנות שנוגעות בה )

סליחה, אבל אני לא מבינה למה

הכנת הפתעה להורים ע"י הגננות והילדים נחשב לסוד כזה שיש צורך לדובב את הילדה לספר. אני מתארת לי שהילדה לא רוצה לקלקל את ההפתעה. אני באופן אישי לא עושה חלוקה לסוד טוב וסוד רע, כמו שהודגם בהצגה, אלא לסוד, שטומן בחובו משהו לא טוב שילד נאלץ לשמור אצלו בלי יכולת לספר אותו, למרות שהוא היה רוצה, ובין הפתעה שיש לה קונוטציה טובה.

מוזר

ראינו את ההצגה "החברים של יעל"- אותה הצגה, במסגרת אחרת ממך באותו היום ובאותה שעה...איך יתכן?? באמת הצגה מקסימה וחשובה גם לילדים וגם להורים ומעבר למסר "אני אדון לגופי" יש גם את ענים הסוד הרע שצריך לספר והסוד הטוב.

דש1דש

New member
הצגת יחיד עם תפאורה מינימנית - לא רואה בעיה

להריץ עם כמה שחקניות במקביל גם אצלכם היתה שיחה עם עובדת סוציאלית אחר כך?

נכון הצגת יחיד

ועובדת סוציאלית אחר כך.אולם הן טענו שהם אלה שכתבו את זה ויזמו את הפרויקט ובאמת היה עשוי מקצועי לחלוטין. הם רצים בכל הארץ במשך 6 שנים וראו עד היום רבע מליון ילדים. כנראה יש קבלני משנה.....

דש1דש

New member
דרך אגב -

הם הגיעו אלינו אחרי שעשו את ההצגה בעיר שרונית אחרת - ב-9 בערך אצלנו היו ב-10:30 אולי אתם פשוט היתם ההצגה הראשונה באותו יום ואנחנו השניה? הם עושים שתי הצגות בשישי, בעיקר אחרי שהיו באיזה פרויקט בחודשיים האחרונים ולכן הצטברו בקשות

למעלה