הולכת שולל, מקצוע מבוקש בחיי המסחר בישראל.

הולכת שולל, מקצוע מבוקש בחיי המסחר בישראל.

אמנם הספרים שלי מופיעים דיגיטלית באתר bbooks אבל חשבתי להוציאם לאור גם בתפוצה רחבה יותר.

אני רואה במחשב את הפרסום של "ספרי צמרת" וזה מרגיז.
מספרים לך על נפלאות ההוצאה (הוצאה לאור ענקית בגודל של של כ- 5 על 5 מטר...), אבל בשום מקום לא מפרסמים את המוקש, מסתירים ממך את האמת.

אם מדברים על הוצאה לאור, אז לא יקחו את כל הספרים, אלא במקרה שלי רק ספר שמענין אותו אישית וגם הוא לקצץ ממנו עד שישאר סיפרון זעיר או ברמה של חוברת.

בנוסף, אני נדרש לשלם כסף, הרבה כסף כאשר למעשה אני משלם את הוצאות ההוצאה לאור, כסף שאין לי.
כמובן שכאן הנושא נפל.

את זה הם לא מספרים בשום מקום.....

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, בשום תחום אין מתנות חינם! תפסו וחיסלו את המחבלים...

חודשיים לקח לתפוס ולחסל את המחבל מברקן.
את המחבל מעופרה חיסלו ותפסו את שותפיו....
אם יש לנו כאלה כוחות שיודעים להגיע לכל פינה...
למה הם לא מגיעים אליהם לפני שהם מבצעים את הפיגוע...

הדסהש1

New member
בוקר אור הבוקר בעלי ליווה את נכדינו דקל לבק"ום

אני לא הצטרפתי כי יש לי מטפלת וגם כל השבוע הרגשתי לא בטוב וגם לא היה מקום ברכב.והכי אני הייתי מביישת אותו ומתחילה לבכות...

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, איזה כיף לבעלך!!

ללוות נכד לבקו"ם - אין כיף מזה, הלוואי שנזכה גם אנחנו
בהצלחה רבה לנכד!!

נימה3

New member
יוליקה, אם הייתי חולמת בהקיץ הייתי מאחלת לך ולבעלך

שעד שנכדך יגיע לפרקו שלא יזדקקו עוד לצבא. אבל לצערי הרב זה לא יקרה. כאשר בני הבכור נולד חשבתי שעד שיהיה גדול כבר לא יהיה צבא. אבל במציאות שלנו לא רק שהוא שרת שרות מלא פלוס פלוס גם שלושת ילדיו שרתו שרות מלא פלוס פלוס.
ובכל זאת מה שאני מאחלת לכל המתגיסים חזרו הביתה בשלום.

כל המחשבות הללו הן שטיפת מח של הממשלה כלפי הציבור מאז ומכבר

למה לא מצליחים להבין שלא יהיה פה שלום אף פעם אלא רק מלחמות ???

א.
כל זמן שהדתיים ישלטו בשני הצדדים שלום לא יהיה בשום אופן, כיוון שבכל דת כתוב במפורש לא להתחבר לאנשים שממול, ובאיסלם גם אומרים במפורש שצריך לרצוח כל מי שאיננו מוסלמי.
ב.
הערבים טוענים שכבשנו להם את האדמה, כאשר זה שקר מוחלט כיוון שהאדמות ניקנו בדמים מרובים (תרתי משמע), ולכן לא יפסיקו לנסות להשליך אותנו לים.
עד היום בעזה למשל תוקפים אותנו בגלל הכיבוש כאשר מאז 2009 אין אף ישראלי ברצועה.
ג.
ממשלת ישראל לדורותיה מדברת על שלום ועושה הכל לשמירת המלחמה על האש.
כל ההבטחות של הממשל ובראש ראש המכשלה, הינן עורבא פאראח, דברי הבל.
כל פעם שמישהו מבחוץ מדבר על שיחות שלום, נתניהו מכריז על בניית עוד 2000 בתים בגדה, או אבו מאזן מכריז שירושלים היא בירת פלסטין, ודיון בשיחות, נופל.
ד.
ישראל לא שמה על החוק הבינלאומי המדבר על שטח כבוש , שיש תוך שנה לכונן בו ממשל אזרחי ואחרי שנתיים או לספח או לסגת, ובמקום זה בונים ערים וכפרים, אליהם עוברים הרוב פנאטים ומיעוט כאלו שהבטיחו להם בתים בחצי חינם.
והם חיים בשטח שאיננו מדינת ישראל, אבל בונים וסוללים וכו.

אז מה הפלא שהמחבלים לא יפסיקו לתקוף ? צריך להפסיק לטמון את הראש בחול -שלום לא יהיה כאן לעולמים - רק מלחמה.

לא הבנתם ?
ל א י ה י ה ש ל ו ם פ ה ל ע ו ל ם ...

מינהר

New member
השבוע ראיתי בטלויזיה יהודים מצימבאווה,

שחורים. מתעטפים בטליתות. מקימים מצוות היהדות ונמצאים בקשר עם רב . הלוואי שיעלו ארצה. גם צאצאי האנוסים מדרום אמריקה. גם צאצאי יהודים מסין. ונהיה 16 מליון. ואז לא תהיה שום בעיה דמוגרפית, ואולי יהיה צורך בצבא רק ליתר בטחון.

מינהר

New member
מה פרוש רצחו 2 חיילים בפיגוע? אין להם אפודי

מגן. לא הספיקו לירות לעבר הרכב הפוגע?

יוליקה

Member
מנהל
חיילים לא נוסעים הביתה עם אפודי מגן!!

למה לא הספיקו להגיב - זו באמת שאלה...
הרי הוא לא ירה מתוך הרכב אלא יצא מהרכב ירה, וחזר לרכב.

מינהר

New member
החיילים היו בתפקיד. אבטחו את הטרמפיאדה.

הפלסטינים רצחו אדם שמכר קרקעות ליהודים. אצל הרשות זה החוק. האם לא צריכה להיות הקבלה גם אצלנו לשם איזון? בג'ונגל מתנהגים כמו בג'ונגל.

למעלה