הולכת

המונשרי

New member
הולכת

הולכת על קו החוף מאזינה ללחישות הרוח המגלות סודות באוזני מציינת בפני שאין בשורות בפיה מנסה להמתיק את המליחות בקובץ זכרונות אבודים המים חמימים עולים ומלטפים קרסוליים כמה רוגע ושלווה נטמעים בניצנוץ קרני השמש האחרונות כשקריאות השחפים מחזירות אותי ברגע למציאות מוצאת את המליחות הזו כבר אופפת את כולי דבר שגורם לי לתהות - מה התכלית של כל זה ואם אלך לבלי שוב האם המילה געגוע תיצרב על לוח האם שלך ?

המונשרי

New member
חולמנית

אשה חולמנית בוחרת להגיע לשדה תעופה לצפות בפנים שעוד מעט יעלמו ללטף צל נשבר אשה חולמנית טווה ציפיות ולבה כפרפר שקוף כנף ענוג ונמוג באחת אשה חולמנית שמה את עצמה בצד [מבחירה !] רואה רק את חצי הכוס המלאה בבועות שמפניה תוססות חולמנית שכמוה מעדיפה לחיות בתוך חלום ובלבד לא לדמם מהקוציהן של שושני המציאות.

המונשרי

New member
רקעים

תמונות נשברות של חייך פיסות אבודות קרעים וטלאים הקרום הקשה נותר מאחור כעת את מאכילה מכף ידך דרורים מזדמנים בפירורים הרכים של הלחם שינקרו להנאתם מה שהיה היה איך אמרה סקארלט אוהרה ב"חלף עם הרוח"? מחר יתחיל יום חדש.

יערית 1

New member
שַׁחַר חָדָשׁ

שְׁתִיקָתִי נָגְעָה בַּשֶּׁקֶט, שָׁעוֹן עָצַר מְחוֹגָיו עֵת נִפְתְּחוּ שַׁעֲרֵי לִבִּי לַמִּלִּים הַמִּתְנַגְּנוֹת מִתּוֹכִי בְּחֲרַכֵּי שַׁחַר חָדָשׁ נוֹסְכוֹת חֶדְוָה אֱלֹהִית פּוֹרְצוֹת, פּוֹצְחוֹת בְּשִׁיר.

טאKילה

New member
בסערה של מחר

כשראיתי את צעדיך מתרחקים מלמלתי אוהבת אותך מאוד חיבקתי לתוכי חזק חזק רגעים שנצרתי ממך. , השיר שלנו מתנגן ברקע עיניים שלי עוד לא נעלמת והרגשתי בלב דקירה. , הדמעות השתחררו לזלוג לי ככה בלאט התפוגגו לתוך בקיעים שחרש בי הכאב. , גם אם תבוא בסערה של מחר הרגע והרגש הזה שמור לתמיד

למעלה