הומאופתיה ואקנה

YellowSubmarine

New member
הומאופתיה ואקנה../images/Emo39.gif

שלום... אני בת 19 וכבר כמה שנים, בערך מגיל 14, אני סובלת מאקנה קל יחסית... לא פצעים מרוכזים וחמורים אבל העור שלי לא נראה כ"כ טוב ומתמלא מהר מאוד בשחורים ושומנים תת עוריים, לפעמים גם פצעים, גם אחרי טיפול יסודי אצל קוסמטיקאית. בעבר ניסיתי למרוח כל מיני משחות, והיתה אפילו תקופה שלקחתי אנטיביוטיקה שלא עזרה בכלל... עד לפני שבועיים הייתי מטופלת חודשיים וחצי בכדורים הומיאופטיים לטיפול באקנה, שקניתי על דעת עצמי בבית מרקחת, ואני לא בטוחה שהם עזרו, כי אולי האקנה שלי הוא יותר קשור לחוסר איזון הורמונלי (המחזור שלי לא סדיר)... האם הומאופתיה יכולה לעזור במקרה כזה ולהעלים לחלוטין את האקנה והצטברות השחורים על הפנים? אודה על כל התייחסות

שלום לך y,s../images/Emo42.gif

בוקר טוב לך. התעוררת מוקדם. להעלים לחלוטין זה הבטחות ואל תאמיני לאיש שיאמר לך דבר כזה. מנסיוני האקנה הינה תופעה עקשנית אך בטיפול מתאים וסבלנות ניתנת לשינוי. ההומיאופתיה שנטלת אינה קלאסית ולא התחשבה בכולך אלא רק באקנה. זה כמו רפואה קונבנציונאלית רק עם תרופות הומיאופתיות. גישה כזו אינה מומלצת שכן היא כופה על הגוף תהליכים. אני יודע שלך זה לא משנה העיקר שהאקנה יעלם וזהו. קרוב לוודאי שישנו קשר לחוסר האיזון ההורמונלי שלך ( מתי הופיע המחזור לראשונה? ) אבל גם כאן ישנם סוגים שונים של חוסר איזון,אי סדירות פנים רבות לה, יתכן שישנם גם כאבים ותופעות נילוות אחרות שגם אותן יש לקחת בחשבון בעת בחירת התרופה עבורך. קרוב לוודאי שזה קשור לעוד על מיני עיניינים נוספים שאינם מאוזנים וגם עליהם צריך לתת את הדעת, למשל תורשה, תזונה, מצבך הרגשי וכדומה. לא הייתי ממליץ לך לחזור לטיפולים כימיים שכן הם עלולים להעכיר את רוחך ולזהם את גופך. אלה הם דברי אלייך בשלב זה. התיחסות יסודית יותר ניתן לעשות רק בקליניקה. ברכות ושפע מכל טוב. אליש.

למעלה