הומואופט

הרהרנית

New member
הומואופט

שאלה שניה לערב, הייתי עם בני בן התשע אצל הומואופט, דרך קופת חולים כללית, הוא תישעל, לקח סכום נכבד ורשם 5 תמציות ,הוא מעריך שאם בני יקח את התמציות כפי שהוא ממליץ, במשך שנה, בעלות של 500 ש"ח לחודש, תמציות, הוא יבריא בבעית האסטמה שלו ומהפרעות אחרות שיש לו. הוא גם הסביר איך מכינים תמצית, על יד כך ששמים מים מזוקקים על יד חומרים וצמחים שונים, מים אלה קולטים את האנרגיה של הצמח, למשל, וזו התמצית, כמובן שמדללים את התמצית עוד פעמים רבות. הוא הזהיר לקנות רק בבית מרקחת עם המלצות, כי יש רמאים שמוכרים מים בלבד. מה דעתכם?

דעתי , ורק דעתי..

הרהרנית ערב טוב, אנני מכירה את ההומאופט שהיית אצלו , סביר להניח שהוא מבין בתחומו. אני אנני בקיאה מספיק בשביל להסביר לך על תהליכי היצור ההומאופטים אבל אולי אחד מחברי הפורום יוכל להרחיב בנושא. אני כמטפלת נמנעת מלהבטיח הבטחות של הצלחה וזאת מהסיבה הפשוטה שזה לא מצליח אצל כולם..500 ש"ח זה כסף קטן אם בנך יבריא ושוד לאור יום אם זה לא יעזור לו.. אני יודעת שבצמחי מרפא סינים פורמולה שנלקחת שבועיים ברציפות מתחילה להשפיע , לפעמים באיטיות אבל יש השפעה ואם אין - הכיוון אינו נכון או שהפורמולה אינה מתאימה. אני מאמינה שככה זה גם בהומאופטיה , צריך להיות איזשהו פרק זמן סביר שימליץ לך המטפל שבתקופה זו עליכם לראות שינוי כלשהו ( ולאו דווקא החלמה), ועל המטפל להיות מוכן לעובדה שיכול להיות שהוא יצטרך לעבור שוב ושוב על התשאול ולנסות תמציות אחרות.. לכי עם תחושות הבטן שלך ( ולא עם מחשבות פיננסיות) האם התרשמת מהמטפל? האם נראה לך שאת סומכת עליו? האם את מרגישה שתוכלי לפנות אליו אם הטיפול לא יצליח בנסיון לבנות פורמולה אחרת ? אם תשובותיך הם כן - שווה לנסות חודש חודשיים ולראות ואם תשובותיך הם לא , גשי למטפל אחר (אולי לא בתחום ההומאופטיה) וחפשי את המטפל שהכי מתאים לכם. בהצלחה

הרהרנית

New member
תחושות בטן

שלום יעל, נכון שאני צריכה ללכת לפי תחושות הבטן שלי, הומואופט זה, לא הרשים אותי בשום דרך ויצר בי שאלות יותר מתשובות. הבטן אומרת לא. אבל, אני הגעתי עם בני לאישפוז בהתקף של אסתמה, זכיתי שם לקיטונות של ביקורת על האסתמה המוזנחת שלו,הוא לא טופל תרופתית עד היום. וניהלתי שיחות רבות שם עם כל הרופאים. יהו הרבה, 5 ימים אישפוז. והבטן שלי אומרת ללכת על מניעה , גם אם זה אומר סטרואידים פעמיים ביום. רק לא התקף שיכול היה להיגמר במוות. בעלי, לא מוכן לשקול טיפול תרופתי, הוא סומך על עצמו בענין , כך שהבטן שלי מבולבלת בימים אלה...

רק את ובעלך תקבעו מדיניות..

אבל אוכל רק להמליץ לך לא להתיאש . ברפואה המשלימה יש כ"כ הרבה סודי טיפולים החל מטיפולים חודרניים כמו הומאופטיה , דיקור , צמחי מרפא דרך טיפולי מגע כמו שיאצו רפלקסולוגיה ,עיסוי וכד´ וטיפולים אנרגטיים כמו הילינג ורייקי ועד לטיפולים עמוקים העוסקים בנפש כמו פרחי באך וקינסולוגיה . אז לא היה מוצלח עם ההומאופט אז מה? נסי טיפול אחר , אולי דרך קופ"ח קבלי המלצה על מישהו עם הצלחות בתחום האסטמה ובעיות נשימה. מילה על טיפול תרופתי , ממליצה בחום לבדוק את ההשלכות של טיפול שכזה הן מבחינת הרפואה הקונוונציונלית והן מבחינת הרפואה המשלימה אני כמובן ממליצה לנסות להמנע מהם ככל האפשר . אם בכל זאת החלטתם לקבל טיפול תרופתי , אולי יותר מתמיד חשוב לקבל טיפול משלים לחיזוק הגוף , כך שבכל מקרה הייתי מחפשת מטפל משלים שמתאים לך. הצלחה ובריאות יעל

למעלה