הומולדת ללירו

yellow cheese

New member
הומולדת ללירו../images/Emo16.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

נפתח את הברכה בקטע שירה, ריקוד, משחק, פנטומימה.. (אני מקדימה ברבע שעה כדי שלא יקדימוני)
היום הומולדת היום הומולדת היום הומולדת ללירו
היום הומולדת היום הומולדת היום הומולדת ללירו
חג לו שמייח וזר לו פורייח היום הומולדת ללירו
חג לו שמייח וזר לו פורייח היום הומולדת ללירו
כעת, אחרי שסיימנו את קטע השירה המזעזע (
) נעבור לקטע המשחק..
-זהו! ועכשיו לקטע הריקוד-שיט, שכחתי ת´נעלי ריקוד ות´בגד גוף שלי בבית..סליחה. נוותר. ועכשיו פנטומימה........................................... .......................................................... .......................................................... (לא שמת
מה זה זה היה
בלון
) וכעת לברכה האורגינלית, המדהימה, היפה, המהממת, המטריפה, המשוגעת, המושלמת, המושקעת ושות´..
לירונר שלי מהיום אין עוד שתיה בסתר אין עוד כניסה למועדונים בשקר אין עוד "שכחתי תעודת זהות" אין עוד סליחה על כל שטות מהיום אתה לוקח אחריות על הכל מהיום אתה כבר ילד גדול מהיום אתה אחראי למעשים שלך מהיום אתה חוקי בארצך! (נשמע פלצני!) כל שנותר הוא לי לאחל שמה שתרצה-תקבל! תשמור על עצמך ותנהג בזהירות יא אללה, את בן 18, זו לא טעות תמשיך להיות הילד שאני הכי אוהבת בעולם תשמור על עצמך ואל תפסיק לחייך אף פעם בהצלחה בכל! יא אללה, ילד גדול
אוהבת בלי סוף, שירלי אחותך בנפש

resputin

New member
ללירון שלי.

השעון מראה 00:07- אצךל לפחות, בתפוז זה קצת שונה אני בטוח. עכשיו סיימנו דבר בטלפון אחרי שיחה יותר ארוכה במסנג´ר. אני רוצה לומר לך, שאני אוהב אותך, אני מאחל לך מזל טוב- ושתהיה מאושר לנצח. שהסובבים סביבך יהיו מאושרים לנצח, ושהם יסבו לך אושר, במיוחד הבן זוג המיוחל, הלא הוא גלעד (אפילו יש מפתחות כבר לדירה
) וזהו. גיל 18. גיל חשוב, גיל עקרוני, גיל מיוחד. אני יודע שאומרים תמיד, שכל יומ-הולדת בא רק פעם אחת, אבל מהמיוחדים ביותר, אני מניח שזה הבר-מצווה (לאוו דווקא מבחינה דתית*) וגיל 18- שחר חדש לעצמאות כלשהי, עצמאות חוקית. אני מקווה שתהיה תמיד עצמאי. תמיד תהיה חזק. תמיד לירון. לירו
. לירון, שלי. אתה יודע שתמיד תהיה לך פינה חמה בלב שלי, גם בלילות הגשומים והקרים של השנה. אתה יודע, שתמיד הפלאפון שלי פתוח ואני מוכן לשמוע לצרות ולתחנונים שלך, או כשמשהו משמח קורה- אשמח שבעתיים בשבילך, למה? כי אתה אתה. אהה, ולירון? "..הלוואי יהיה בי כח עד מעט.."(ריטה- עד שתעזוב, ´והמבין יבין´[=לירון]), בורסיה קצת שמחה, ממני אלייך, אוהב אותך, רביב.

שרימפי

New member
לירון יקר../images/Emo142.gif

אני לא חושב שיצא לי לומר לך את מה שאני עומד להגיד, אבל באמת הגיע הזמן. תודה. ואת התודה הזאת אני שולח גם לשירלי, שהכירה ביננו. לך התודה על העובדה שעזרת לי לצאת מול עצמי, ובצורה מסוימת להיות יותר מעורב בחיי הקהילה(שמה לעשות, הם גם ברשת). לך התודה גם על העובדה שאחרי שעזבתי את בנים בלבד, כי הרגשתי שאני חנוק שם ושאני מנקה את הלכלוך של אנשים אחרים- לקחת את הניהול והצלחת להשאיר את הפורום חיי. אני חושב שבצורה מסוימת כל חברי גאווה צעירה גם צריכים לומר
...כי איפשהו בזכותך קיבלתי את האומץ לפרוץ קדימה בגאווה, להתחיל לכתוב בקהילות שמדברות אליי ולהפסיק לפחד כל הזמן, או לפחות רוב הזמן וגם להתחיל לנהל קהילות גאות בתפוז(למרות שניהלתי קהילה בנושא אקטואליה לפני שהכרנו)
. קיצר-
ועכשיו אתה בן 18. את האמת, זה לא כזה(!) ביג דיל. סתם גיל. לפחות עכשיו אתה חוקי. אל תתן לאנשים לזיין לך את השכל על זה שזה תחילת עידן חדש. נראה לי שאת העידן החדש שלך התחלת כשנכנסת לבנים בלבד והתחלת להשתנות(מה שקרה גם לי). לירון, אתה יודע שתמיד יש לך למי לפנות. אתה יודע שיש אנשים שאתה חשוב להם. למרות שבזמן האחרון אתם מדברים קצת פחות.
תמיד יש לך אותי, את הטלפון אתה יודע, גם את המספר פלאפון- להתקשר אם אתה רוצה או צריך אתה יודע שאתה יכול בכל שעה. אני מקווה שאתה זוכר את זה. אז זהו. ואיך אפשר שלא לאחל לך- אושר, אהבה, בריאות, עושר(money money money) והמון נחת מההורים
אוהב
אביהו (רואה, בשבילך חתמתי אפילו בשם המלא)

לירונר

New member
../images/Emo51.gif בחזרה...

ואני שמח ששירלי הכירה ביננו, עזרת לי המון. תודה על התמיכה שלך, בכל הנוגע גם לפורומים, וגם לעזרה הנפשית.

לירונר

New member
מי אמר שסיימתי../images/Emo35.gif

אין משהו ברבים שמתאים גם לזכרים וגם לנקבות. ואני מת עלייך שירלייייי, ואני אוהב אותך מאוד מאוד מאוד

למעלה