הומוסקסואליות

second place

New member
הומוסקסואליות

מכיוון שאני חדשה בפורום הזה אני לא ממש יודעת על מה דיברתם כבר ועל מה לא, אז אם כבר עברתם על הנושא הזה הרבה אני מתצנצלת. רציתי לשאול לגבי אנשים שהדמון שלהם הוא מאותו מין. זה לא אומר בברור שהם הומוסקסואלים? הרי דמונים יוצרים קשר ברור אחד עם השני ואם גבר שגם הדמון שלו הוא זכר מתאהב באישה, הדמונים הם מאותו מין. ואם באמת דמון נולד מדמון אחר זה פוסל סיכוי לרבייה. אז מה אתם אומרים אדם שהדמון שלו הוא מאותו מין אומר שהוא הומוסקסואל מלידה?

אקס93

New member
תראו

נראה לי שהדימון באמת משלים את האדם. אם לאדם יש צורך בישה אז הדימון הוא נקבה וכמו שמקום שני אמרה אם לאדם יש צורך בגבר הדימון הוא זכר

אולי.

אבל אני חושב שדמון זכר לא אומר בהכרח שיש לו צורך בגבר. אולי זה אומר שהוא לא מתעניין בנשים או משהו. לא בטוח שהיו מקבלים אותו אם הוא היה הומו סקסואל.

Enderverser

New member
לא בהכרח

פולמן אמר פעם שהוא לא יודע אם יש קשר. [במילים אחרות- הוא כבר ירד מספיק על הכנסייה, הוא לא צריך שעכשיו גם יתלוננו שהוא כותב בשפה גסה]

האבק

New member
אחלה נושא ../images/Emo13.gif

זה נדיר מאד שלדמונים יש את אותו מין כמו בני האדם שלהם. בדרך כלל לאדם ממין זכר תהיה דמון נקבה ולהפך. פיליפ פולמן דיבר על נושא זה בכנס יוני.קון 2000. כשנשאל האם דמון מאותו מין מסמל משהו, הוא הגיב: "אני לא יודע. יש די הרבה דברים בעולמות שלי שאני לא יודע, וזה אחד מהם. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. ללא ספק ישנם אנשים שהדמון שלהם מאותו מין; זה יכול לסמל על הומוסקסואליות, או שזה יכול לסמל מתת או תכונה אחרת. אני לא יודע, אבל אני לא חייב לדעת הכול על מה שאני כותב." פיליפ פולמן, כנס יוני.קון 2000 הוא המשיך והוסיף בכנס אחר בשנת 2001: "דמונים מאותו מין: זה היה ברור לי מההתחלה שבמקרים נדירים יהיו לאנשים דמונים מאותו המין. מה זה יכול להגיד? אני לא יודע בדיוק מה זה יכול לסמל; זה יכול להגיד משהו על הנטיות המיניות שלהם, או שזה יכול להגיד משהו אחר לגמרי. זה אחד מהדברים הרבים שאני לא בטוח לגביהם בעולם שיצרתי, בדומה לאיך דמונים נולדים. לא היה שום חלק בעלילה שהיה מבוסס על הגניקולוגיה של הדמונים, לכן לא התעמקתי בכך." דוגמא למישהו בעל דמון מאותו הסקס בספרים הוא ברני גונסן/ברני יורד הים. [מתוך 'אנציקלופדית חומריו האפלים' - בקרוב
]

Fairywitch

New member
פולמן הזה../images/Emo6.gif

"אני לא חייב לדעת הכול על מה שאני כותב"... ענק!

האבק

New member
../images/Emo32.gif יש ליירה ותאריך יציאת הסרט!

דקוטה בלו ריצ'ארדס (Dakota Blue Richards) היא הילדה המאושרת שנבחרה לגלם את תפקיד הדמות הראשית ליירה בלאקווה בסרט 'המצפן הזהוב'. ריצ'ארדס (12) קיבלה את התפקיד לאחר אודישנים פתוחים שנמשכו חודשים ובהם נבחנו יותר מ-10,000 ילדות צעירות שהגיעו לאוקספורד, קיימברידג', אקזטר וקנדל. פיליפ פולמן הגיב, "אני מרוצה מדקוטה כליירה, וברגע שראיתי את האודישן האחרון של דקוטה הבנתי שהחיפוש הגיעה לתומו. לדקוטה יש בדיוק את האיכויות שצריך על מנת לשחק דמות מורכבת כל כך כמו ליירה, ואני מצפה מאד לראות את הסרט תופס צורה, ואת דקוטה כליירה במרכזו." ניו-ליין סינמה הודיעה כי הצילומים לסרט יתחילו ב-4 בספטמבר והסרט צפוי לצאת ב-16 בנובמבר 2007. [מתוך אתר 'חומריו האפלים' - www.hdm.co.il]

אקס93

New member
אז רגע

מי יביים את הסרט רק על תגיד לי שהחרגול (והמבין יבין) יביים אותו

האבק

New member
לא, החרגול (אנאד טאקר) פרש

בעקבות אי הסכמות עם חברת ההפקה ניו-ליין סינמה. במקומו יביים את הסרט הבמאי הראשון שפרש - כריס וייץ, שגם כתב את התסריט.

אקס93

New member
הוא לא ניסה לביים את הסרט קודם?

אבל אז הוא פרש בגלל בעיות עם הכנסייה או משהו כזה לא?

האבק

New member
זה הלך ככה:

כריס וייץ נבחר לביים את הסרט וכתב את התסריט (ונאמר על התסריט שהורידו בו הרבה דברים הקשורים לדת ואלוהים). אחרי זה הוא החליט לפרוש כי חשב שזה גדול עליו, אז אחרי כמה חודשים מצאו במאי חדש בשם אנאד טאקר שאחרי כמה חודשים פרש בעקבות אי הסכמות עם חברת ההפקה ניו-ליין סינמה. ובמקומו החזירו את כריס וייץ.. נקווה שיהיה טוב

hester

New member
ליירה

באחד מהנושאים פה הבאתם את השם של הילדה שתשחק את ליירה (לא זוכר את השם) חיפשתי תמונות שלה לא מצאתי אחת. יש למישו פה תמונות שלה?! וקצת מידע? אם היא שיחקה בעוד סרטים בעבר וכאלה..

hester

New member
לא

באמת אחלה נושא...מה שמוביל לשאלה...מאיזה בחינה הדמון משלים את הבן אדם... אני אישית חושב שלא. הוחכה חיה: וויל! לוויל יש את קיג'אווה ממין זכר..וויל הוא בן..אם וויל היה גיי...לא היה לו את הקטע עם ליירה...והיינו כבר יודעים את זה..בתחילת הסכין המעודן.. יכול להיות שבן אדם זכר עם דמון בת אומר שיש לו איזשהו צד נשי...איזשהי תכונה שקשורה לנשיות....וומישהו זכר עם דמון זכר...אומר שהוא איזשהו גבר מאצ'אויסט או משו כזה... :S אין לי כרגע פתרון אחר...דמון משלים את הןב אדם כמו מצפון..שומר עליו...מייצג אותו מבחינה רגשית כל בן אדם יהיה מאוהב...וכך גם דמון...הדמון מייצג רגש..לפי דעתי,אבל לא רגש ספציפי...לכן אין קשר לפי דעתי בין מין הדמון ומין האדם לעובדה אם הוא גיי או לא...

second place

New member
קירג'אווה היא נקבה

אני סבורה שאתה טועה. קירג'אווה היא ללא ספק נקבה. היא דמון בצורת חתולה וואני בטוחה לחלוטין שהיא נקבה. ציטוט מהאינציקלופדיה של אתר חומריו האפלים: "קירג'אווה: הדמון של וויל. היא מתקבעת בצורת חתול. שמה אומר מספר רב של צבעים בפינית."

Fairywitch

New member
יכול להיות. אבל אז השאל היא מה לגבי

דו-מיניים? האם יש להם שני דמונים? או אולי דמון אנדרוגינוס? או בכלל טומטום (חסר מין)?

skaramoosh

New member
לשבלולים אין מין

הם עושים סקס אבל שני בני הזוג מטילים ביצים.. לפחות מה שאני יודעת..

למעלה