הומופוביה במערכת הבריאות

ביג דיל

New member
איפה? נו...שם...

בסוף הרחוב, איפה שהקולנוע הגדול....ליד הצומת... נראה לך שאני זוכר במדוייק? זה שם...חפשי אותו. הוא ג´ינג´. ראית תמונה שלו, הוא זה שפגש יחד איתי את בונו באירלנד...תתאמצי, בשם אלוהים, תתאמצי...

.m

New member
בונו, אוי בונו... ../images/Emo99.gif

יקירי, אתה חושב שאני זוכרת אותך בתמונה עם בונו? אני זוכרת את בונו... (אגב מה שמו האמיתי?) אבל אני אחפש אותו ואמסור ד"ש. love mai

yoavon1

New member
משה מנדלסון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

../images/Emo6.gif יואבון, שיחקת אותה...קבל../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

יפה, בחור משכיל. כמו שאני אוהב...
המממ....בקשר לפרס...אה...אה...אין לי כל כך מה להציע, נותרה לי רק תמימותי הזכה...התרצה לקבלה? נכתב ברגע של יאוש (עוד אחד).

yoavon1

New member
תמימותך היא כבודך... ../images/Emo13.gif

לכבוד הוא לי... יואבון

דרור22

New member
כמובן שלא לשתוק....

אם יגידו לי לתת עצה אחת לבני האדם העצה תהיה לא לשתוק, עצם השתיקה מהווה הסכמה- לא אמרתי לצאת עם דגלים - אבל אפשר להעמיד את הרופאה הזו במקומה- ואני מאמין קצת בחוצפה וקצת בכעס וקצת הכבוד- כמו שאני מעמיד במקום את מי שפוגע בי, או מי שעוקף בתור (מקרה שקרה לפני ייומיים בערך- מסכן הבן אדם ההוא נראה לי קצת הגזמתי -בטח הצתער על שנכנס בכלל לשם) אוקי אני מכבד אנשים אחרים, אבל לשתוק זה דבר שאני לא עושה- עם קצת נימוס וקצת כעס אפשר להעמיד אנשים במקום שלהם. ואם נעמיד את אותם אנשים במקומם אז אולי נחייה קצת יותר טוב...

למעלה