הומופטיה

liat16

New member
הומופטיה

לאחר ביקור אצל דר' אניספלד קיבלנו תרופה גוטט סיליקה וגוטט mmr בדיעבד נודע לי שיש להם תופעות לוואי -שלא נאמרו לי ע"י- אשמח לשמוע אם מישהו השתמש ?

אני אתן לך קישור ומידע על הומיאופטי

היי ליאת, כפי שהסברתי לך בטלפון, הומיאופטיה עוזרת לגוף להירפא ע"י מתן תרופה הגורמת למחלה, בדילול עצום, כדי לעזור לגוף להתמודד ולהירפא. אם תרצי, את יכולה לשאול בפורום הומיאופטיה או פורום רפואה משלימה. סיליקה עוזרת במקרים של ריאקציות שונות הקשורות לחיסונים וגם בני הקטן קיבל את התרופה הזו. MMR הומיאופטית מיועדת לעזור לגוף לפנות ממנו את התופעות ההרסניות שעשה חיסון MMR. אגב זהו אחד החיסונים שמעולם לא היתה בתוכו כספית, כיון שהוא מכיל רכיבי חיסון חיים, כמו וירוסים "מוחלשים" של חצבת, שהיו מורעלים ומתים מיידים, אם היו משמרים אותם בעזרת כספית...

liatdan

New member
הומאופטיה

יש הרצאה בנושא של דני רון בשבוע הבא (דרך בית לורן) אם זה מעניין מישהוא

הרצאות של בית לורן בדצמבר

והנה הודעה שניה על ההרצאות. אתר בית לורן פעיל וניתן לשלוח אליהם שאלות הקשורות למידע בתחומים רבים הנוגעים לאוטיזם. דורית דרור, המידענית שלהם חמודה וקשובה לנושאים אלה בדיוק. בית לורן משרת את כל ציבור האוכלוסייה והמשפחות הקשורות ומטפלות בהפרעות של הספקטרום התקשורתי, ללא קשר להשתייכותן- עמותה, אלו"ט או כל גורם אחר. הקישור בכניסה לפורום, אינו עולה, כנראה שיש להם שוב בעיות, אך ניתן לשלוח לדורית מייל אל Dorit Dror E-mail Address): [email protected]

למעלה