הומור אצל טיפקס

slallum

New member
הומור אצל טיפקס ../images/Emo13.gif

בהרבה שירים של טיפקס יש בדיחות קטנות כאלה שקובי אוז מכניס, יש סיבה להומור הזה בדיוק בנקודות האלה של השיר? או סתם בא לו להביא בבדיחות קטנות?
מה אתם אומרים? איזה בדיחה הכי אהבתם? אני אהבתי מאוד את הקטע של "..היו לנו שרשראות של פרחים והיינו אוכלים קליפות של תפוחי אדמה, ומחכים לאליהו כל לילה. והוא בא פעם, ניסה למכור לנו אנציקלופדיה."

הוד11

New member
../images/Emo45.gif

בית אבא מלא ציטוטים ובדיחות (שימו לב לחתימה שלי). אני אישית אהבתי את הציטוט מלמה הלכת ממנו "השעון שלנו עובד בביולוגית והראש שלך עובד בעיונית"

slallum

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

"הלכנו לקוראת בכף היד, אמרה לנו תשארו ביחד או לבד שילמנו לה למרות שקצת הרגשנו מרומים, חיפשנו עגלות בכוכבים"

sunshiner

New member
ככה יעבור הזמן

ההההההההררבההההההה יותרררררררררררר מההההההההרררררררר

sunshiner

New member
אה וכמובן

"כולם שותים עכשיו מיץ טבעי ורק אני עכשיו מצטער על הכול"

צחוקים איתכם, אה ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

יש לי מלא קטעים, אבל אם אני צריכה לבחור קטע אחד לעכשיו, אז הקטע הכי מצחיק,
זו בכלל לא אני,אני חיילת,,,אני בטוחה שהמבינה הבינה.(חחח) ודרך אגב הקטע של הטבעי גם מעולה, רק חבל שאנחנו באמת לא שותים מיץ טבעי, מממ זה הכי שווה לא? חחחחחחחח,,,
טוב זהו לעכשיו, בטוח שעוד מעט אני ארשום עוד קטעים מצחיקים. שיהיה שבוע טוב,

חחחחחחח זה עד עכשיו הכי מצחיק.../images/Emo6.gif

אבל רק עד עכשיו, כי חכו ותקראו את שלי... רואים מקילומטר איך נלחמים,מנסים לפגוע, ומנסים להעיף, אבל לא מצליח, חבל... כי המשחק בידיים שלי.
צחוקים איתי אה...
אבל לא לשכוח שבכול צחוק יש אמת

ויש עוד קטע ענק,,,,../images/Emo98.gif

לא מזמן אמרו משהו כמו אמת ואמונה, פחחחחחחחחחחחח
האמת שאני בעד אמת ואמונה, אבל יש אנשים שמועלים בדיבורים, אבל מזה קטנים במעשים. נו טוב אני והמוסר שלי, נו אתם כבר מכירים אותי לא?
בכול אופן אחלה פינה
סחתין על הרעיון.

Funky Giraffe

New member
האנשים שטבעו את המושג אמת ואמונה

במוזיקה הישראלית הם האנשים הכי מוכשרים והכי מעשיים באומנות הישראלית אפילו טיפקס נתנו יד לארגון שלהם (פסטיבל בשקל)

פסטיבל בשקל אחלה פסטיבל,

מזכירים אותו הרבה כאן, ומעניין למה??? אולי כמישהו כאן מנסה לעשות פוזות בשקל???
נו טוב שיהיה
הקטע הכי מצחיק... הרגשתי בחלום, בסיוט, אבל התעוררתי וראיתי שזה רק חלום, והיום, היום הוא נמצא באותו מקום שהייתי, אבל אני לא רוצה להפיל אותו, למרות כול מה שעשו לי, אבל אם לא אעשה את זה אני אפול, ואם אעשה זאת זה יהיה מנוגד למה שאני,אבל אני לא כזו! אני רוצה משהו חדש, כול מה שעשינו בעבר לא הביא למשהו באמת טוב, אבל כן הביא לדבר אחד טוב, כי כול מה שקורה בחיים שלנו עוזר להתמודד בצורה יותר נכונה, ובשנייה אני מראה את האמת. אז אל תנסו לתרץ למה מה שעשיתם היה נכון לעשות, חרטות לא עלי
כמו שנאמר,,, פסטיבל בשקל.
טוב שיהיה ערבס נפלא לכולם

טיפקסית

New member
פסטיבל בשקל זה מפעל מבורך

המטרה של פסטיבל בשקל עפ"י שאנן זה להביא תרבות למקומות שבהם לאנשים אין מספיק כסף ללכת להופעות שכרטיסים אליהם עולים בסביבות ה-100 עד 200 ש"ח],בעיקרם עיירות פיתוח ושכונות את הפעילות יזם שאנן סטריט, והיא מוצאת לפועל בכל שה ע"י עמותה שנקראת "פסטיבל בשקל" שלאורך השנה מפעילה סדנאות אומן בשכונות ועיירות פיתוח,הכניסה לסדנאות אומן היא בעלות של שקל אחד למשתתף לאורך כל השנה,בוגרי הסדנאות משתתפים בפסטיבלים. בכל שנה מגיע הפסטיבל לשלושה מקומות שונים בארץ אליהם מובאים הזמרים הכי טובים,הסאונד הכי טוב,תאורה הכי טובה,וכמובן כל מה שקשור באבטחה,ועלות הכניסה לפסטיבל היא שקל. בשנים האחרונות הגיע הפסטיבל למקומות כמו-ירושלים [קטמונים],מעלות,ירוחם,יוקנעם,עכו,ערד, ירושלים [קרית מנחם],בת ים,פסגת זאב,שדרות,קריית שמונה,ירושלים [קריית יובל],בית שאן,דימונה. בימים אלו מתחיל להתגבש פסטיבל בשקל שייערך השנה,דודוש קלמס אמר לי ששווה מאוד לחכות. פרטים נוספים לגבי פעילות העמותה ועל פסטיבל בשקל ניתן למצוא בקישור ממש כאן בעמותה פעילים אנשים כמו-שאנן סטריט [יוזם הרעיון והמארגן] ואשתו בלי סטריט שהיא מנכ"לית העמותה,חיים אוליאל,דודוש קלמס,כרמי וורטמן מבלו סאן מיוזיק,שרי דיסקין שהיא המנהלת בפועל,אתי מור רכזת הסדנאות הפעילות במשך השנה ועודהרבה אנשים משובחים שעושים עבודת קודש. פסטיבל בשקל 2006-הנה זה בא,הנה זה מגייייע

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כול הכבוד על הידע הנרחב שיש לך על פסטיבל בשקל. האמת שאני יודעת למה נוצר פסטיבל בשקל, ואני לא חושבת שזו הייתה מאות השיחה.
ויותר מזה כבר דיברנו על זה כאן... אבל בסדר, אם אמרת אז אמרת, תמיד יש אנשים שמוענינים לדעת. אני אישית כבר הרבה זמן לא הייתי בפסטיבלים, עברתי תקופה מבאסת בזמן האחרון, אבל אותותו נגמרת התקופה הזו ואני אחזור לפסטיבילים בגדול. (לא שזה מעניין מישהו, אבל כזו אני,אתם יודעים לא???
) בכול אופן אני שמחה שחזרת עלינו מהצבא לא???
אז תמשיכו חמודים ללכת לפסטיביל בשקל, כך זה מעודד את היצירות הישראליות,וגורם להם להגיע להצלחות יותר גדולות.
אז תמשיכו בהמונכם
טוב שיהיה אחלה שבוע, שיהיה לילה דבש

Funky Giraffe

New member
מה? מה את רוצה? פיצול אישיות?

למה את מזלזלת במפעל החשוב הזה שטיפקס חלק ממנו ואחר כך את אומרת שזה חשוב?

טיפקסית

New member
רק שיהיה השנה אחד בצפון

[למרות שלצערי ההרגשה שלי אומרת בדיוק ההיפך] הייתי עד עכשיו בשני פסטיבלים-מעלות [נו מה,הפעם הראשונה בחיי שראיתי את הדג נחש בהופעה ולמרות שהיא הייתה חלקית משם הכל התחיל :)] ועכו [היה אמא של כל הפסטיבלים לא משנה מה תגידו] אין כמו השילוב של פאנסט,חיים אוליאל ועברי לידר בפסטיבל אחד. מעניין איפה יהיה השנה

sunshiner

New member
בטוח יהיה משהו בצפון

אני מקווה שיהיה משהו באזורי ואני אוכל ללכת לפסטיבל בשקל לראשונה (למרות שאני לא בדיוק המטרה של פסטיבל כזה, אבל כל דבר עם מוזיקה זה טוב)

זה שאתה לא מבין את הדברים,

שאני אומרת בצורה נכונה, לא מקנה לך את הזכות לדבר אלי ככה
קפיש!
דבר שני: איפה בין המילים שלי זלזלתי? תקרא שוב את ההודעה שלי, ותנסה להבין נכון את מילותי,(אבל באמת תנסה לראות ולהבין את הכתוב.) את התסכולים והמחשבות שלך על עצמך, אין צורך שתוציא את זה אלי.

אני לא ניסיתי לרמוז

אבל בין המילים לא קשה להבין מה אני אומרת, אוקי, למרות שאתה מנסה להראות משהו שלא אמרתי. נו טוב, אם רמזתי על משהו אני בטוחה שהצלחתה להבין, ואם לא הבנתה, אז אין לי כח להסביר לך שוב
יאללה ערב סבבה שיהיה

למעלה