הומור חום! למה רק שחור?

עזוריאל

New member
הומור חום! למה רק שחור?

ולמה אני מתכוון? התשובה בספור הבא- ראומטולוג ידוע ואורטופד בעל שם עולמי הולכים ברחוב ומתווכחים לגבי מתודות שונות בעבודתם, פתאום עובר מולם איש עם צליעה מוזרה. אומר האורטופד- אתה רואה אצלנו במקצוע אני כזה מומחה שמספיק להעיף מבט באיש אני יכול להגיד לך שהוא סובל ממניסקוס ברגל שמאל ופלטפוס קשה בכף רגל ימין. עונה הראומטולוג-מה פתאום זה עתה הוכחת שאין לך מושג, במבט אחד אני יכול להגיד לך שלבחור יש התחלה של פריצת דיסק באזור הדורסאלי של חוליה L7 מתווכחים , מתווכחים , מתערבים על הרבה כסף ויוקרה ומחליטים לעצור את הבחור ולשאול אותו מה הבעיה. ההוא שומע את שניהם , צוחק ואומר "שלושתנו טעינו" אתה שחשבת שזה מניסקוס ופלטפוס טעית! ואתה שדיברת על פריצת דיסק, גם טעית! ואני שחשבתי שזה רק נאד. הכי טעיתי. לבריאות.

neuron

New member
פסססס... פססס... נשיא, כנס לכאן רגע

...אני חושב שזה, עזוריאל, הרים את הכפפה שזרקת לו. אני חושב שאולי כדאי שתבקש ממנו להניח את הכפפה חזרה במקום וללכת בשקט בשקט...

עזוריאל

New member
פסס... פסס.... נוירון תשמע יש לי

רעיון, בעדינות תפתח את הרגליים, ואני אשלוף בחזרה את היד עם הכפפה, בשקט בשקט ובעדינות שלא תעיר את כל האגף,לא לצרוח! אמרתי שאני משתדל שלא יכאב , אצבע ועוד אחת שששששש כאב? סליחה . אני באמת מצטער, אבל כפפת בייסבול זה יקר מידיי אפילו בשביל להשאיר אותה תקועה בעכוז עסיסי כמו שלך. זהו-(איףףףף עוד פעם לא תעשה חוקן בזמן זה יהיה עם הרגל במקום עם היד) זה. עכשיו אני יכול ללכת. לילה טוב מתוקי, תנגב את הדם, יש סמרטוט בדלי של החרה. לא1 נו די אל תבכה אני אחזור מחר.

neuron

New member
פססס... פססס.. עזוריאל, תגיד

למה לעשות חוקן ככה בחושך??? לא חרם שאתה כל הזמן מתבלבל ומציק ככה לעז???

עזוריאל

New member
זה מה שאתה מספר בבית? שאתה

עובד בפינת חי? צו צו צו, המשפחה כולה גאה בבן שעלה לגדולות ומוצץ לתנשמות . בזמן שהמסכן אצלנו באגף , בולע מכל הבא ליד....ולפה. נו מילא תעשה מהה מהה ואני גם אחלוב אותך אבל לא היום כפרות, אחותך ואמא שלך מחכות לי. אופס נפלט לי הבטחתי להן שאני לא אגלה לך , כי אתה לא קיבלת מהן כבר יומיים. טוב עזוב מה זה משנה . היום הן ממילא הולכות על כל הקופה, אונס+רצח+התעללות בגופה. מה אתה בוכה כמו קוקסינל? אני רחמן אני, מבטיח לארגן לך חופש מחר לצאת להלוויה. קום קום תהיה גבר, טוב תשאר על הרצפא, שכחתי שסעיד שבר לך את האגן אתמול. יאללה נודניק , תן ללכת. קישטה קישט לפינה עבד! יופי בונבון , חינוך טוב קיבלת פה.

למעלה