הומור מאטריקסני

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הומור מאטריקסני

do you believe in marriage? no why not? because i dont like the idea that im not in control of my life סיטקומאטריקס או שמא מאטריקסיטקום אגב לפי שמועות זדוניות ביותר אולי בעתיד נוכל להגיע לפורום הזה ע"י לינק matrix.tapuz.co.il אגב אתם שמים לב שאם באצבעות נמצאות מקום אחד שמאלה במקלדת כשמנסים לרשום il יוצא uk
אגב עלה סקר חדש עד כאן חדשות העז. ----- מורפיוס ושות´ משרד עורכי דין לגירושים

RedStorm

New member
do you believe in magic?

התמונה ששמת.. איזו הודעה מוכרת ....של הווינדוזז:) בXP היא היא נעלמת כמו ההודעה היודעה לשימצה "ישום זה אינו חוקי" אבל האמת היא שעדיין יש את ההודעה הזאת רק שהיא במקום בחלון עם איקס אדום ומפחיד וקול מרגיז היא מופיעה בחלון תכלת יפה ועגלגל שמנסה לומר לך שחלה בעיה קטנה במחשב ושואל אותך אם תרצה לשלוח את מידע זה למיקרוסופט והם ינסו לפתור ת´בעיה (כן בטח!) שמועות זדוניות???ממי???

IC4

New member
ur cute, i can see why she likes u

who? not too bright though אמא שלך נוט טו ברייט מההה רק אמרתי שטריניטי אוהבת אותך טריניטי? הכלבה הזאת? כל הזמן מדברת אליי ברמזים. יום יבוא תקבל איזה BITCHSLAP שמועות זדוניות מפורום מנהלים שעברו אליי מהעז של קארי אן מוס אבל זה סתם מישהו שאל "מה קרה עם הרעיון..." ככה שלא נראה לי שזה יקרה לפני שיהיה פורום "מאטריקס 2" אגב פורום יפי נפש נו מה ברור זה כל היופי בסרטים כמו מאטריקס ושר הטבעות אגב החלטנו על הליהוק לסיטקום S__A=מורפיוס REDSTORM=ניאו שרולי=טריניטי אייסי=MOUSE וצוחה...איך לא - CYPHER (בהתחלה רצינו לתת לו את SWITCH אבל אז הוא כבר היה שונא אותנו יותר מדי) אילתוש = SWITCH (דמות חסרת חשיבות שבקושי רואים) TIME TO FLY = טאנק (יא גבר אחא) and NETA LEVITOV as AGENT SMITH

אילתושי

New member
אני דווקא מאד נעלבתי

מה תעשו לי? לא רוצה להיות דמות קטנה וחסרת חשיבות. אבל בעצם בהתחשב בכך שלא ראיתי מאטריקס אף פעם (למרות שרציתי!) אז זה דיי הוגן. אבל אני רגילה שאנשים לא אוהבים אותי. עכשיו אני אולי אפרוש באמת. מה יש לי לעשות כאן?

RedStorm

New member
תאמת הייתי רוצה

לנסות לשחק את סייפר.....(מניאק בוגדני) אבל חוץ מזה הוא לא כל כך טיפש

צוחה

New member
אני סייפר ?

למה מי מת ? (סייפר !!) אני ברור לא יכול להיות switch כי אני גבר..... חוץ מזה אם אני כבר אחד מהרעים אי רוצה להיות agent smith כי אני ממש אוהב לומר mr anderson אבל אני מוכרח לומר שנטע בתור סמית´ זה רעיון לא רע בכלל אבל אני בכל מקרה רוצה להיות סמית´ נטע יכולה להיות spoon boy... (רק בגלל שאני רוצה לראות אותה קירחת לגמרי... היהיהי)

צוחה

New member
בקשר לתמונה הזו

אתה יודע שזו חולצה אמיתית ויש חנות באינטרנט שמוכרת אותן ???

hsotrt

New member
ומה איתי? ../images/Emo10.gif

אני לא נחשב?? אני רוצה להיות הקול של המכונות...

S__A

New member
ואני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות >>

את החולצה הזאת ..

IC4

New member
בידיוק !!!! ../images/Emo13.gif :))))))))

"מי זה לעזאזל"
APOC זה הנהג בסצנה שמוציאים לניו את הבאג הוא זה שמביא לניו אקדח בסצנת הדה ז´ה וו הוא הראשון שסייפר מנתק

למעלה