הומור שחור בפורום אופנועים ?? רק עבור מי שקורא בין השורות...
E el presidente New member 7/12/03 #2 כרובי...כאן נשיא האם שומע... עבור? האם פתחת שגרירות 907 ב 8 ...עבור?
E el presidente New member 7/12/03 #4 כרובי כאן נשיא... קחחחחח...קבל דיווחים מ8 על שהות מסוכנת שלך באזור..מפקדי כח 907 לא יחבור אלייך במיקרה "נפילה בידי מוצלחי.. אני חוזר.כח.קקקחחחח.....קחחח..לא יחבור.... האם עבור... ?
כרובי כאן נשיא... קחחחחח...קבל דיווחים מ8 על שהות מסוכנת שלך באזור..מפקדי כח 907 לא יחבור אלייך במיקרה "נפילה בידי מוצלחי.. אני חוזר.כח.קקקחחחח.....קחחח..לא יחבור.... האם עבור... ?
כRובי New member 8/12/03 #7 נשיא נשיא ! ../images/Emo124.gif קבל שקודקוד 907 מחובר לי עם הלשון לחלק האחורי.. הוא עוסק בהתחנפות, האם אתה זקוק לו ??
נשיא נשיא ! ../images/Emo124.gif קבל שקודקוד 907 מחובר לי עם הלשון לחלק האחורי.. הוא עוסק בהתחנפות, האם אתה זקוק לו ??
E el presidente New member 8/12/03 #8 כרובי כאן נשיא... דרכך לקודקוד 907 שיוציא את הלשון..ויתחיל לישאוב נוזלים מהחלק הקידמי...האם עבור?
כRובי New member 8/12/03 #9 קבל שאני נתקל בבעיה המפקד! קודקוד 907 נזכר כנראה בימי המחנה והוא מנסה לחפור דרכו החוצה ! הוא לועס לי את הכבד מייד לאחר שסיים לקצוץ לי את עצם הנזב !
קבל שאני נתקל בבעיה המפקד! קודקוד 907 נזכר כנראה בימי המחנה והוא מנסה לחפור דרכו החוצה ! הוא לועס לי את הכבד מייד לאחר שסיים לקצוץ לי את עצם הנזב !
כRובי New member 8/12/03 #11 תגידו, הטחול - זה הכרחי ? ולגבי עצם הזנב שלי ?- אתה לא קוראי את הודעותיי ? היא הלכה, עזבה, נלעסה, נגוזה.
תגידו, הטחול - זה הכרחי ? ולגבי עצם הזנב שלי ?- אתה לא קוראי את הודעותיי ? היא הלכה, עזבה, נלעסה, נגוזה.